0 oy
173 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (97 puan) tarafından
oğlum 3 yaşında çok zayıf ve dengesiz beslenen bi çocuk balık yağı veya multivitamin almak istiyorum sizce hangisini kullansa daha iyi olur?

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben balık yağı kullanıyorum bayadir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Keçiboynuzu özü çok güzel iştah açıyor kuzum pekmezi değil ama özü tahin ile verirsen de çok güzel kilo yapıyor kime tavsiye etsem çok güzel sonuç aldı 
(622 puan) tarafından
Emir yağmur tahinle keçiboynuzu özünü karıştırıp mı veriyorsun bide ne kadar veriyorsun Açmı tokmu cevaplarsan çok sevinirim
tarafından
Umarım işe yarar kuzum ❤️

Kuzum iki tatlı kaşığı keçiboynuzu özü bir tatlı kaşığı tahin sabahları aç karnına verdim genelde ama aç tok fark etmiyor kahvaltısına karıştırıp ta verebilir sin
(622 puan) tarafından
Tmm canım teşekkür ederim cevapladigin için
(14,407 puan) tarafından
Insaallah canım insaallah ❤
(97 puan) tarafından
çok teşekkür ederim denicem bende
0 oy
(402 puan) tarafından
Bende burda bekliyeyim
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Bn ikisini de kullaniyorum cnm doktor verdi
0 oy
(3,836 puan) tarafından
ocean multivitamin kullaniyorum kizima
0 oy
(1,690 puan) tarafından
Balık yağının iştah açıcı özelliği yok eczacı öyle demişti bana.. Multivitaminin daha iyi olduğunu söylemişti.. 
(97 puan) tarafından
teşekkür ederim
0 oy
(92 puan) tarafından
multivitaminli balık yağları var canım direk ona başlayabilirsin easyfishoilinki çok güzel omega3 ve vitamin değerleri yüksek 
(97 puan) tarafından
hiç bilmiyodum multivitaminli balık yağı olduğunu ayrı ayrı almaktansa veya birinden birini kullanmaktansa böyle çok daha mantıklıymış eczaneye uğrayıp alayım bugün
0 oy
(72 puan) tarafından
Easyfishoilin multivitaminini alabilirsin ben çok faydasını gördüm oğlumda hem omega 3 var bağışıklığa iyi gelir hemde mulvitamin iyi geliyo

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 38 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Citipiti (3,936 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 116 göst.
0 oy
3 cevap 72 göst.
0 oy
3 cevap 120 göst.

405,945 soru

12,167,963 cevap