0 oy
406 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,129 puan) tarafından
Kızlar 1 buçuk yıllık evliyim birlik oturuyordum ama bu pazar evimi ayirdim henüz tam yerlesmiste sayılmam.abimin oğlu yaşadığım şehirde çalışmaya gelmiş babasıyla amcasıyla filan kaliyo benim yengeler memlekette tabi.neyse dolap sökme takma hep yeğenim yaptı.isi geç bitincede iki kere bende yattı.dun yengem aramış diyo oğluma dikkat et o diğer evde kalmasın hep sizde yatsın filan ona mukayyet ol diyo.tmm dedim ama sonuçta bende bismillah daha yeni ayrı eve ciktim tadını bile çıkaramadım haksız mıyım kızlar

9 Cevaplar

+1 oy
(3,527 puan) tarafından
Haklısınnn sürekli yatılı misafir çok  zor
-Reklam-
+1 oy
(18,684 puan) tarafından

Kaynanadan tam kurtuldum derkennnn:angry: mahsus yapar gibi 

+1 oy
(54,493 puan) tarafından
tamam diyene kadar her zaman bizde yatamaz desene
0 oy
(1,894 puan) tarafından
O dedi diye sende kalmak zorunda değil zaten canm ki babası varmış kalır babası ile normal olan o. Yengen oğluna bak diye öyle demiştir he de geç:)
0 oy
(5,213 puan) tarafından
küçük mü yaşı ne demek ona mukayyet ol anası mukayyet olsun sana ne var boşver
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Oldu canım deseydin . Tamam demeseydin keşke inşallah sürekli hale gelmez 
0 oy
(313 puan) tarafından
Hayırlı olsun. Sağlıkla, huzurla oturun inşaallah. Haklısınız tabii. Yengenin anlayış göstermesi lazım. Hep kalması gereksiz bence. 
0 oy
(480 puan) tarafından
Ben olsam tamam demezdim tamam yeğenin canın abinin oğlu ama sen zaten bi kalabalıktan çıktın ayaklarını uzatıp tadını çıkarman lazım daha yeni de evlisin güzelce geçirmen lazım yemeğe çağırırsın olur biter 
0 oy
(1,936 puan) tarafından
Benim anlamadığım rahatsız oluyorsun niye tamam diyorsun direk arada olur ama sürekli kalmasını istemem diyemiyormusun hem belki eşin rahatsız olacak yani çok saçma

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 524 göst.
26 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde nerminin annesi (1,168 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 82 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 1111 (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 447 göst.
2 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pasaninannesi44 (502 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,157 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,766 soru

24,376,374 cevap

348,358 kullanıcı

...