kızlar eşim eve karşı soğuktu altında sebeb aramadım 1i kucağımda 1i karnında bebeklerim var eşimden şüphelendim ses kaydı yükledim telefona bugün iş yerinde 2bayanla görüşmüş dinleyemedim şimdide o bayanlardan biri eşimi durum yapmış en bi sevdikleri diye foto koymuş ben ne yapayım şimdi ne bu laubalilik normal mi karşılamalıyım??
Eşine sorsaydın bu durum yapan bayan kim diye hani şimdi ne desem bilemedim ben olsam normal karşılamam kıyameti kopartirim ama şimdi sana söyle yap diyemem eşini ne tepki verir sana bilemem
Maalesef iş ortaminda kadinlarla muhatap olmak zorunda kalabiliyor erkekler. Iş geregi konusmus olabilir onlarla da? Hemen en kotüsunu dusunme canim. Kocana da sakin oyle biseyden suphelendigini belli etme. Ama cok rahatsizsan is yerindeki kadinlarin sana samimiyetinden rahatsiz oluyorum diyebilirsinn..
Canim kusura bakma ama en bi sevdikleri diye kadın foto koyuyor demişsin evli bir kadın bunu yapamaz.Şimdi ne desem ki açık ve ortada durum esin bu insanla baya baya görüşüyor arkadaş olduklarını hiç sanmam daha ilerisi göZüküyor. Ben ses kaydını da dinlerdim eşini takibe al derim
Normal karşılayacağın bir durum değil malesef canım. Açık açık söyle yabancı kadınlarla konuştuğunu biliyorum. Her şeyin farkındayım. Niyetin ne? Diye sor. Ama tabi eşin şuan sana karşı sevgi duyuyor mu ya da ne kadar seviyor,o önemli
Şuan nasıl sinir oldum anlatamam resmen ***** yerine koyuyor insanı hamile karısina yaptığına bak terbiyeszler valla takip te kal ispatlicak bisiler bul yorum yapan aslı arkadaş gibi donuna kadar al bırak bunu bosa insan olmaz bu vicdansZ sen hamilesin senle ilgilenecek mutlu edicek neyler le uğraştirip uziyor seni Allah yardimcin olsun kardeşim güçlü ol ezdirme sen ona muhtaç değilsn kendine güven elinin altında garanti görmesn seni
Sakin ol bence biraz daha takip et canim belki dusundugun gibi degildir
Yüklediğin program görünüyor mu telde bakınca anlamadı mı
Burda sana ne desek vebal alabiliriz belki kotu fikir verebiliriz.. Ailen varsa onlara danışın ama pek iyi şeyler yaptığını sanmıyorum.. Rabbim esinize hidayet eylesin..
Eşinin telefonuna saçma bir program koyup dinliyorum diyorsun adam şifre koyınca da kızıyorsun, kusura bakma bana kadın halimle eşim yapacak aynısını, eşinin yaptığını ben de kocama yapardım, anlamadan dinlemeden konuşmadan yargılayıp asmışsın adamı, yaptığın şey düpedüz saygısızlık, iş yerlerimizde zaman zaman hepimiz erkek arkadaşlarımızla da yemek yeriz eşim de çıkar bayan arkadaşlarının olduğu ortamlara ne var bunda ki?? Aa resimde yanak yanağadır veya sarılmış ele ele göz göze anlarım seni,ama senin anlattıklarından benim anladığım dışarı çıkmışlar resim çekilmiş yine anladığım kadarı ile baş başa değiller, en sevdiklerim diye paylaşmış, iş yerimde en yakın arkadaşım erkek benim, burdaki sıkıntılarımı paylaştığım öğle yemeklerinde yemekhaneye beraber indiğim arkadaşım sadece ne yani ben şimdi kocamı aldatıyor muyum mu oluyor bu??? Kaldı ki eşime deli gibi aşığımdır, onsuz nefes bile alamam, kurma kafanda bunları sen böyle yaptıkça karşındaki adamın sevgisinden önce saygısını kaybedersin, bunu kaybettiğin an zaten o korktuğun başına gelir, soru işaretin varsa paylaş eşinle, müsait oldukça sen de katıl yemeklerine eşlik et, tanı o insanları.. Ben öyle yapıyorum eşimi de davet ederim çıkacağım zaman, ya da eşimin o ortamına ben de katılırım. Belki de senin kafanda kurduğun gibi insan değildirler.
Hey Allah ım, o kadın ne cesaretle eşinin fotoğrafını paylaşıyor ? Hem o kadının telefonun da eşinin fotoğrafının ne işi var ? İlk iş eşine sormalısın bu durumun aslını
Canım benim öyle ön yargılı düşünme. eşin kötü niyetle görüşmüyordur belki.diğer bayanlar için normal olabilir.sen eşine rahatsız olduğunu dile getir öyle program falan uğraşma eşin duysa çk kızar bu duruma.
1,493,187 soru
24,397,760 cevap
349,896 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın