0 oy
946 göst.
Diğer kategorisinde (1,663 puan) tarafından
Yani tel yatak odası ile .... hiç bir şeyim yok kaynanamın kablarınl kullanıyoruz zaten birlik oturuyoruz .... Yani takmamaya çalışıyorum ama çok isderdim benimde dilim kısa olmasın ... Eltimin her şehi var yani ne ararsanlz aklınlza gelmeyecek her şeyi sağlığına nasib olsun ... Onun babası zengin ... Benim annem babam ayrı malesef ... Hep hayatta kendimi sığıntı gibi hiss etdim hepde öyle hiss ediyorum ... Özeniyorum güzel bir evimin ve her şeyimin olduğunu hayal ediyoruum ... Saçma sapan şeyler ... Aptallığımdan hepsi keşke çok çalışıb kendime  her şey alsaydım çabuk evlenmeseydim ... Evlendikden sonra dank etdi kafama

22 Cevaplar

0 oy
(516 puan) tarafından
Kuzum uzulme yaa bende oyleydim valla,cay kasigima kadar her seyi eşim aldi ben bi valizime eski kiyafetlerimi ve kitaplarımı koydum geldim inan ki,iki uc yil çalıştım  aldığım maasi oldugi gibi anneme veriyordum,yirmi yedi yaşımda evlendim o yasima kadar bi bardak takimi bile alamadim kendime, insallah ilerde her sey gonlunce olsun,esinle huzurlu ol,eşya bi sekilde olur,valla kendi mahzunlugumj gordum ağlıcam nerdeyse,elhmdullah ki benum esim cok sahip cıktı, hic bi seyi sorun etmedi,insallah en kiza zamanda kendi evinizr çıkarsınız esinin aldigina da mutlu olmalisin canım, evlendikten sonra sen ben olmaz, biz olur o yüzden kendin kazanmis almış gibi mutlu ol hatta daha cok mutlu olmalisin ne guzel evine harcayan getiren bi kocam var diye,  esim plastik saklama kabi bile alsa dünyalar benim oluyor,evini düşünüyor diye,
(516 puan) tarafından
Nerelisin sen canım, benim esimin memleketinde(özbekistan) de çeyizi kiz tarafi alırmış tamamen,oglan tarafi bos evin anahtarını kiz tarafına verirmis,onlar doldururmuş, simdi degistirmeye baslamislar o adeti yavaş yavaş,
(1,663 puan) tarafından
Yani bizde öyle değil bizde genellikle kaynanayla birlik oturulir ve evin küçük oğluyla evliyim kaynanayla oturuyoruz evet çehizi tamamen köz tarafı verir ben azerbaycanlıyım canım
(516 puan) tarafından
Hemen hemen ayni canim,ozbekler de de evin kucuk oglu evde kalıyormuş, biz o yüzden rahatız, esim istanbula yerleşti, erkek kardesi orda ailesinin yaninda oturuyor karisi ile
(1,663 puan) tarafından
Anladım kuzum ... :) Demek başta yanlışı küçük oğlanla evlenerek yapmışım
(516 puan) tarafından
Deme oyle canim,nasibin oymus,Allah sizi mutlu mesut kılsın,bu gunlerde gecer inşallah esya huzur getirmez,siz anlasin gerisi yavas yavaş olur inşallah
-Reklam-
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Huzur olduktan sonra zamanla herşey olur kuzum uzulme 

İlgili sorular

+7 oy
19 cevap 1,450 göst.
5 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 1mesele (762 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 385 göst.
0 oy
11 cevap 533 göst.