0 oy
397 göst.
Diğer kategorisinde (72 puan) tarafından
Gerçekten karşımdaki insana laf anlatabilmek için o kadar çaba gösteriyorum ki bakıyorum hiç bişe anlamamış saatlerce konuşsamda karşındaki anladığı kadar. Hayır birde farklı metotlar psikolojik yaklaşımlar neler deniyorum yok kimseye hiçbirşey anlatamıyorum. Ama bırakmıyorum da gerçekten yıprandım artık var mı tavsiyesi olan 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Münasip bi yerimden aşağı kasımpaşa valla umrumda bile değil 

(72 puan) tarafından
Yapı demekki asla olamıyorum böyle
-Reklam-
0 oy
(12,768 puan) tarafından
Tavsiyem tımarhane sonumuz bende aynı durumdayım laf anlatmaktan ben bikiyorim bazen anlamamak da onlar bikmiyor 

Umursamaz olacan cnm 
(72 puan) tarafından
Ah keşke ama olamıyorum
0 oy
(14,065 puan) tarafından
Cahile karşı kitap gibi sessiz ol...
(72 puan) tarafından
Doğru kesinlikle ama bu şey gibi hani Bi yemeğin tarifini öğrenirsin ama pişirmezsin nedense kendimi bişeyleri değiştirmeye mecbur hissediyorum
0 oy
(3,897 puan) tarafından
Sen ne kadar guzel anlatirsan anlat kisi almak istedigi kadarini alir..hic istemiyosa hic almaz..oyuzden kendini yorma:)
(72 puan) tarafından
Almıyorlar valla kendimi yorduğumla kalıyorum
(3,897 puan) tarafından
Almaz cnm cnku birinin beynini açip bisey sokamayacağina göre o ne alirsa onu sokyo..oyuzden dedigim gibi yorma kendini
0 oy
(2,765 puan) tarafından

Ayy acaba sen benmisin? :blink:

(72 puan) tarafından
Yalnız değilim sevindim kendimize zulüm resmen bu saat olmuş Bn neyin derdindeyim
(2,765 puan) tarafından
Yemin ederim biraksalar tum gun konusurum basladimmi susamiyorum ne empatiler kuruyorum ornekler gosteriyorum yok anam anlamiyolar
Artik takmiycam soz verdim insallah
Ama biliyorum yine dayanamiycam konuscam :(
(72 puan) tarafından
Kesinlikle bnde öyle iflah olmayız
0 oy
(81 puan) tarafından
Benimde çevremdekilere aynı şeyleri tekrar tekrar dediklerini anlatamıyorum bir olayı insan 40 defa dermi diyorlar valla aynı şeyi bin defa dinliyorum ilk kez duymuş gibi tepki bekliyorlar bende aklimca dedimki anlattıklarında bunu anlatmıştın hatırladım diyeyim dedim bunu uyguladım bu sefer konuyu bitirmeden rahat edemiyorlar. 
0 oy
(20,701 puan) tarafından
:D ya nolur kusura bakma güldüm farklı metotlar niye deniyosun ya bırak anlamak isteyen kendi çabalasın çaba göstermeyenede zaten uğraşmaya değmez
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Baktin anlamiyo sallaaa kuzum hic takma he de gec cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 171 göst.
20 Mart 2021 Diğer kategorisinde Hilaltmz (72 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 709 göst.
0 oy
3 cevap 1,287 göst.
7 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 154 göst.
30 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde diziden kurgu (49 puan) tarafından soruldu

414,073 soru

12,462,444 cevap

46,787 kullanıcı

Kategoriler

...