BİRAZ UZUN KUSURA BAKMAYIN :)
Ben oğluma koymak istediğim ismi burda soylemek istemiyorum tanıdık çıkar diye Ben ilk erkek olduğunu duyduğum da aklımda bir isim vardı size şöyle anlatayım benim k.babam la babamın ismi aynı k.validem her klasik kaynana gibi (bazıları hariç) eşinin ismini koymak istedi bende yanına ek bir isim düşündüm k.babam benim ismimin yanına ek isim koyacaksaniz benim.ismimi kirletmeyin dedi kirletmek nedir ya ben 9 y taşıyorum doğumu, bulantısı, yatması, kalkmasi ben çekiyorum adam koyduğum isim için dediği lafa bak neyse doğuma girdim girerken eşimle helalleşmek istedim eşim geldi "Sen sağ salim çık senin istediğin ismi tek koyacam" dedi bende eğer koymazsan ve bana bir şey olursa öteki dünyaya gözüm açık giderim dedim (vicdan yapsinda koysun diye ) neyse iki gün oldu doğum yapali eşimle k.validem kimlik çıkartmaya gittiler bir geldi sadece kayinbabamin ismini koymuşlar hüngür hüngür ağlamaya başladım eşim geldi söz vermiştin ya söz vermiştin dedim k.validem yolda giderken demiş ki Mervenin burnu dik kayinbabasina isim konusunda diklendi ayıp etti yinede sen bilirsin demiş terbiyesiz senin karın demiş. Eşimde o sinirle babasının ismini koymus oğlum 10 aylık hala kendi istediğim isim ile çağırdım onların yanında bile. Hiçte umrumda değil o benim.oglum ben çektim onca acıyı ve geçen gün eşim çok pişman olduğunu söyledi hakkını helal et dedi.