0 oy
961 göst.
Aile kategorisinde (2,005 puan) tarafından
Illa sizin resminiz olmasına gerek yok bir yazı video falan da olabilir yani veya wp de falan

58 Cevaplar

0 oy
(653 puan) tarafından
Paylaşmaz işinden dolayı rehber erkek kaynıyo paylaşımı bırak profil yapmaz kıskanç 
-Reklam-
0 oy
(2,078 puan) tarafından
Hiç paylaşmaz bende sevmem eşimde sevmez, 
0 oy
(9 puan) tarafından
Wp paylaşıyor 
0 oy
(2,009 puan) tarafından
Evet paylasir 
0 oy
(28,861 puan) tarafından

Hayır paylaşmaz gerek yok bence bende paylaşmam o ne öyle immmm sevmem:D

0 oy
(3,159 puan) tarafından
Hayır paylaşmaz
0 oy
tarafından
paylaşmaz ama düğün nişan olsun onlarin fotolarindan tek basina oldugunu koyar bazen de arabada müzik dinlerken sarki cekip atar 
0 oy
(1,596 puan) tarafından
Hayır paylaşmaz fazla paylaşım yapan biri değildir. Çocukların dogum günlerinde falan ben paylaşırım eşimi etiketlerim

Ben daha aktifim ona göre 
0 oy
(608 puan) tarafından
En son paylaşımı için 2017 :) paylaşım yapmayı sevmez 
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Hayır aslaa hiç sevmez
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Ortak oldu için böyle sorun yok canım☺️☺️☺️
0 oy
tarafından
Sosyal medya ortak hesap zaten oda Instagram vae bide whatsap var başka da bir şey yok wpde ikimizin resmi vae zaten
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Varken paylasirdi ikimizin fotosunu ama kullanmiyoruz artik sadece wp var ordada birlikte resmimiz var durumda da benle illgili seyler yaziyo
0 oy
tarafından
Paylaşım yapmiyo.ama tüm sosyal.medya profillerinde beraber fotomuz var şifreleri bende istesem paylaşırım ama saçma buluyoruz
0 oy
tarafından
Yok be benim ki sadece oğlanı paylaşır hem ben istemem yani paylaşmasında 
0 oy
tarafından
Yok paylaşmaz erkek arkadaşları var sevmez oylr şeyleri 
0 oy
(3,702 puan) tarafından
Sosyal medya olarak sadece whatsapp var onu da benim biton erkek arkadaşım var millete seni mi göstereyim der paylaşmaz 
0 oy
tarafından

Paylaşmaz canım oğlumla paylaşır da benimkileri paylaşmaz güzel karımı erkek arkdaşlarım niye görsün diyo <3

0 oy
tarafından
Evet paylasir profil fotosu 3muzun resim de atar ama cok nadir çünkü pek paylasmayi sevmez kendini de paylasmaz oyle
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Evet paylasiyor benim profilim de herkese acik oldugu icin zaten 2 ya da tek fotomuz var :D

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 505 göst.
0 oy
22 cevap 687 göst.
23 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 720 göst.
16 Ocak 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,261 göst.
14 Ocak 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Mevlanaa (4,857 puan) tarafından soruldu

406,484 soru

12,189,827 cevap

36,708 kullanıcı

...