0 oy
502 göst.
Diğer kategorisinde (463 puan) tarafından
Bir ay önce 37+1 de doğdu kızım. 2500 doğdu sonra 2390 oldu en son gittiğimde 2950 olmuştu. Pazartesi sağlık ocağına gideceğim kilosuna flan bakmak için. Kızım 48 cm doğdu. Herkes çok minyon diyor. Kızıma mama ve süt veriyorum. Çok üzülüyorum bu duruma. Kilo alır dimi

30 Cevaplar

+1 oy
(3,136 puan) tarafından
Bebeğin sağlığı yerindeyse kilosunu kafaya takma canım. Sık sık emzir  yeni doğan bebekler çabuk kilo alırlar kendine üzme sütün etkilenmesin. Abimin kızı kuzenimin oğlu 2800 2900 civarı doğdular şimdi maşallahları var. Yarım saatte bir emzir
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Alır kız yengem de kilosu düşük doğurdu sonra Bi baktım tosun gibi oldu :D

+1 oy
tarafından
Bişey olmaz bir aya maslllah büyür kilo alır sitrese girme sen
+1 oy
(5,481 puan) tarafından
Doktor tavsiyesi olmadan mama verme tatlım, emin ol küçük bebekler daha hızlı gelişiyo. Bırak ufak olsun, sağlığı yerinde olsun da
0 oy
tarafından
Benim bebeğim de çok zayıf doğdu biyu 52 cm diye kemik kemik görünüyor şu her posta yazıyorum bende böyle üzüle üzüle cevredekiler yüzünden psikolojimi bozdum kiloyla su an oğlum 20 aylık ve rejim yapmak zorunda bebeğin sağlıklı ise lütfen kiloya takma çiçeğim inan ilerde benim gibi kendinden nefret edersin 
(463 puan) tarafından
Kim görse çok minyon falan diyo elimde olmadan üzüöüyorum
tarafından
Yok kuzum yok üzülme bir anda büyüyecek inan sen bile sasiracaksin bak oğlumun üç aylıkken olan reşmini atıyım sana zayıf gir
(7,872 puan) tarafından
Kız nasıl rejim yapacak kaç ki.kilosu
tarafından
20.300 kuzum
(7,872 puan) tarafından
Aboo nasıl aldı o kadar kiloyu acaba yanlış anlamazsan sadece yeme içme ile mi ? Kimininde hormonlarinda sorun oluyormuş. İstediği bir şeyi vermemek çok üzücü ya :( Allah yardımcınz olsun inşallah her şey çok güzel ilerler
tarafından
Âminnn bitanem âminnn oğlum ek gıdaya başlayınca ben çok abarttım yeme içme ile oldu :( sabahları keçiboynuzu özü verdim iştahı açılsın diye tahin falan üç saatte bir ana öğün gibi besledim iştahı açılınca da önüne gecemedim malesef kuzum :/
(7,872 puan) tarafından
Bende bir doktordan sabahları aç karna pekmez  vermek iyi değil diye okudum o yüzden vermedim ama benimki de az kilo alsa fena olmaz :/ 16 aylık 11kilo
0 oy
(23 puan) tarafından
Benim bebeğimde 37 haftalık doğdu 2900 kilosu şuan normal küçük bebekler çok çabuk büyüyorlar emin ol kimseyi de dinleme aman ağzı olan konuşuyor
0 oy
(117 puan) tarafından
Benim kızım da 39 haftalık doğdu 2700 du kilosu 
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Kizim 40+2de doğdu 2840 52 cm doğdu takılma kilosuna doğunca topluyo
0 oy
(378 puan) tarafından
Bnde simdiye kadar kilosu hep onde dediler sunu yeme bunu yeme hamur isi yasak dediler. 36 haftalik olunca da 2 hafta sonraya sezeryan vercekti bebegin kilosu zayif biraz buyusun dyolar. 2800 du 36 haftalijken bnde asiri takiyorm. Cok zayif dogcak dye. Ama saglikli olsunda kiloyu alir insallah dogunca toparlanir
0 oy
(999 puan) tarafından
Benim oğlum da pramature doğdu 33 haftalık iki kiloydu ... Şuan yedi aylık oldu sekiz kilo .. Ayına göre kilosu zayıf ama sağlığı yerinde çok şükür .. zaten kilosunu ölçerken doğum kilosuna göre baz alıyorlar.. bizimkine hep normal dedi doktor
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Ne güzel iste minyon olucak :)
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Alır rabi ki benim kızımda 2650 doğdu. 3 aylıkken falan resmen tosuncuk gibiydi sonra büyüyünce hareketlendi su an 13 aylık kilosu gayet iyi çok şükür 
0 oy
(3,114 puan) tarafından
Ben de 37 de doğurdum Kızım 3010 Gr doğdu sonra 2800 e düştü 49 cm di. Şimdi 9 aylık olmasına 1 hafta var 11 kg 71 cm. 6 ay süt ve mama verdim sonra memeyi bıraktı. Şimdi mama ve ek gıda
0 oy
(4,896 puan) tarafından
Ikizlerim 36+1de 2 kg doğdular. 1.900lere düştü sariliktan yattik hatta hemşire kızdı bunu neden yoğun bakıma almamışlar diye. Sağlığı da kilosu da iyiydi hep 
0 oy
tarafından
Benim bebeğim de 48 cm 2700 doğdu toparliyolar çok çabuk gayet iyi şimdi kilosu 8 aylık oldu bile, üzülme annesi büyür hemen sağlıkla büyüsün 
0 oy
(5 puan) tarafından
Canim benimkide oyleydi 2560 dogdu 2300 e kadar düştü boyu 49 du şimdi 2.5 aylık çok şükür 4 kilo 56 cm boyu bugün aşımızı yaptırım kilo boy takibi yaptırdık çok şükür iyi stres yapma millet herşeyi söylüyor boşver çocuğun herseyini sen yapiyosun sen çekiyorsun benimde çocuğun sarılık olmuştu çok ağır atlattı herkes bende kusur buldu neymiş ben sarılık yapmışım her çocukta olmazmış biraz sabır yavaş yavaş kilo da alır boyu da uzar inşallah rabbim sağlıklı hayırlı evlat büyütmeyi nasip etsin hepimize 
0 oy
tarafından
Yavrum daha çok küçük alır tabiiki stres yapma 
0 oy
tarafından
Kız sen benimkini goreydin için acirdi ya altını alırken bacakları kirilcak sanardik şuan 9 aylık maşallahı var alır sıkma canını doğan büyür öyle durmaz ya :)) sağlıkla büyüsün minnos
(7,872 puan) tarafından
Niye ki kc kilo doğdu
tarafından
2800 du ama benim bebeğimin boyu uzun uzun da doğdu o 2800 un 2 su kemikti çok küçüktü ama şimdi şükür
(7,872 puan) tarafından
He benimki de  2190 gram doğmuştu ayak bilekleri baş parmağımın kalınlığındaydi ikisini yan yana koyup çekmiştim :)
tarafından
Yaa :) pek küçükler ya
(463 puan) tarafından
Amin sağolun
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Benm kide 49 santi 2 800 doğdu şimdi ıyi kilosu 
0 oy
(13,535 puan) tarafından
Niye üzülüyorsun ki minyon benim fındık kurdum da 2880 doğdu 13 ayını sürüyor şu an hala ufak tefek şükür sağlıklı kıpır kıpır zeki bir bebek. Kılo her şey değil sağlıklı olsun annesi. Sütün yeterli ise kılo için mamaya başvurma. Yetmıyo ise tabi mama kullan
(463 puan) tarafından
Mama kullanoyorum yetmiyor sütüm

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 509 göst.
3 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Mervekrvl (982 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 249 göst.
2 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 169 göst.
0 oy