0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde (532 puan) tarafından
Kizlar bu 2. hamileligim dünden beri karnimin icleri ağrıyor aciyor bu normal mi ilkinde böyle bi şey yaşayıp yaşamadığını hatırlamıyorum dun yemeğe misafir vardı baya ayakta kaldım ondan mi ki diyorum yoksa herkeste olabilecek bı şey mi 18 haftalık hamileyim bu arada

3 Cevaplar

0 oy
(207 puan) tarafından
Canım benimkide ağrıyordu anki yaraya tuz batırcasına
(532 puan) tarafından
Aynen canim oturuyorum ya ayağa kaliverince ağrıyor aciyor sanki oralarimda yar var gibi iclerinde
(207 puan) tarafından
Canım çok yorulmuşsundur kanepeye uzat ayağını yastık koy işallah geçer sağlıcakla kucağına alırsın işallah
(532 puan) tarafından
İnşallah canım Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(8,310 puan) tarafından
Çok ayakta durunca yorgunluk olunca stres edince oluyordu bende de. Hatta ara ara açık pembe kanama da oluyordu. Misafir filan çağırma evlatlarını düşün kendini düşünmüyorsan
(532 puan) tarafından
Ben cagirmadim canim misafir kendisi geleceğiz diye aradı şuan dinleniyorum Allah'tan dünden yemeğinde var
(8,310 puan) tarafından
Beni de arıyorlar misafir kabul etmiyoruz şu süreçte diyorum. Biraz daha düzelince çağırırım sizi diyorum
(532 puan) tarafından
Biz bı geri çevirdik canim 2 hafta sonra tekrar aradılar
(8,310 puan) tarafından
Yok artık ya. Ne kadar yüzsüzlük
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Ayakta kalmışsın bide çalıştıysa ondan olabilir sonuçta can tasiyorsun
(532 puan) tarafından
Gün boyu ayaktaydim canim yemek yap misafir agirla derken galiba yoruldum çok hareket de etmiyor bebeğim de ya ben hissedemiyorum korkuyorum bazen
(1,633 puan) tarafından
İnşallah birşey yoktur cnm ama takip et mutlaka tatlı birşey ye uzan belki kipirdar bebek
(532 puan) tarafından
İnşallah canım 2 yaşında kızım var ya diyorum onunla ilgilenmekten ben hissedemiyorum heralde günde belki 2-3 kere anca hissediyorum
(1,633 puan) tarafından
Ay rabbim yardım etsin insan oturduğu zmn uzandığı zmn daha çok hiseder
(532 puan) tarafından
Geceleri hisseder gibi oluyorum zaten canim dediğin gibi yatıyor olduğu.dan o da heralde

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 622 göst.
21 Ocak 2023 Diğer kategorisinde larahannama (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 936 göst.
24 Eylül 2023 Diğer kategorisinde ASENA40 (28,663 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 609 göst.
21 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Eso han (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
4 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eftelyam (1,269 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,079 soru

24,439,882 cevap

353,204 kullanıcı

...