0 oy
1,692 göst.
Aile kategorisinde (469 puan) tarafından
Bugun esımle hastaneye gittik ordan ılac almak için eczaneye girdi hep o eczaneye giriyor o kadar var ama bu tek o sonra görümcem zayıflama çayı sorun dedı buda sordu kadın ben bunu kullanıyorum cokta memnunum esımde elıyle göstererek bellı oluyor canım dedi suan kendini haklı cıkarmaya calısıyor siz olsanız napardınız

47 Cevaplar

0 oy
(124,432 puan) tarafından
ohaaa tamamen haksiz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bir gun avm ye gittik esimle su birsey tanitan kizlar varya geldi birisi esime kagit veriyo reklam kagidi esim bakmadi almadan gecti sonra yiyecek birsy aldik dolaniyoruz oyle kiz yine geldi kiza ters ters baktim kiz hem bana bakiyo hemde esime daha reklam anlatiyo hadi dedim esimin elini tuttum gidelim diye biz gidiyorz kiz geliyo reklam tanitiyo konusuyo vir vir birde bana da degil sadece esime anlatiyo ona konusuyo dinlemek istemiyoruz hayirdir daha ne anlatma cabasindasin dedim bana cevap vermiyo esime bakiyo daha sac bas yolcaktim. Sonra hadi dedim bagirdim diger reklam arkadaslarida bize bakti avmdeki insalarda tabi daha sonra kizin gozune oyle bi pis baktim ki yemin ederim gozlerini kacirdi esime de bakamadi onu orda cok fena doverdim ki pismanim yapmadigima.. demek istedigim sey su ben buna bile bu sekilde tepki verdysem esim oyle dicek bi kiza af edersin agzina s*cardm orda. 
0 oy
(377 puan) tarafından
O ağzını cart diye yırtarım ne demek belli oluyo canim
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Bide benim yanımda öyle diycek sıkar biraz 
0 oy
(1,502 puan) tarafından
Ay eşin iğrenç biri demiş yav şak tam öyle 
0 oy
tarafından
Ağzına............. başka bir kadına iltifat edemezzzz

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 845 göst.
27 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Merveyirmibeş (430 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 723 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 606 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Canan1307 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,628 göst.
2 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,357 puan) tarafından soruldu

406,905 soru

12,210,324 cevap

36,785 kullanıcı

...