0 oy
228 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Günaydın lar Mutlu huzurlu bereketli sağlıklı günler dilerim.  Bu gün dünden daha hayırlı geçsin.   Hasta olan bebeklerimiz. Şifa bulsun.  Tüm evlatlar. Anne babasına hayırlı evlat olsun 

Soruya gelelim.  

Bende 2 çeşit süt sağma makinası var biri elle diğeri. Elektrikli ama cihazı yok neden yok hastanede. Cihaz vardı. Sadece aparat aldırdılar.  Doğumdan sonra. Oğlumun kuveze alınma ihtimali var  yan komşumun gelini var almış. 1 kere denemiş.  Kullanmamış. Bana vermek istedi ama bende eşinle konuş. Fiyat belirle. Öyle haber ver bana dedim durumu iyi değil hediye olarak almak istemiyorum.  Daha dönüş yapmadı. Alsam mı 0 mı alsam. Her ihtimale karşı alıcam. Hazırda bulunsun  alıp kaynatsam olurmu sizede danışmak istedim 

Şimdiden teşekkür ederim. 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aparatını değiştir tm belki senin ona verdiğin para bı işlerine yarar hayır olur Büşra
tarafından
O cihazın aparatı var bende uyarmi bilmiyorum. Sadece cihazı yok satılmıyor Muş bende acabada kaldım
tarafından
Dene uycakmi bak
-Reklam-
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Çevremde bir sürü kişi bu şekilde aldı. Güzelce kaynatıp kullanabilirsin. Ben de bakıyorum dolaptan filan. Gerekirse az kullanılmış alacağım. 
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Canım elektrikli daha iyi benim zamanımda pandemi falan yoktu ama ben de arkadaşımdan almıştım güzelce temizleyip. Allah razi olsun imdadıma yetişti. İkizler kuvezde süt yok 10gn kaldilar ememedikleri için de süt gelmedi baştan makineyle yine daha kolay olmuştu işim.
0 oy
(391 puan) tarafından
Bence ikinci el alınabilir bende on kez falan kullandım dolapta satışa koydum sıfır ayarında denebilir 
0 oy
tarafından
Al kuzum ucunu ve bıberonunu sıfır al ve kaynat

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 46 göst.
0 oy
6 cevap 266 göst.
22 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 148 göst.
0 oy