0 oy
1,227 göst.
Diğer kategorisinde (5,404 puan) tarafından

:'(:'( çok üzgünüm arkadaşlar. Dün  saat 5 gibi sezeryan ile aldılar bebegi herşeyi normaldi ama emmiyordu tutamiyordu memeyi. Çok hızlı nefes alıyormuş şimdi yoğun bakıma almışlar bebeğimizi inşallah birşey olmaz. Lütfen dua edin çok üzülüyoruz. Böyle birşey yasayan var mi fikri olan ? 

43 Cevaplar

0 oy
(919 puan) tarafından
Rabbim şifa versin canım inşallah
(5,404 puan) tarafından
Amin amin inşallah =(
-Reklam-
0 oy
(122 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun, acil şifalar diliyorum 
(5,404 puan) tarafından
Amin inşallah duanızı eksik etmeyin =(
0 oy
tarafından

Cız etti yüreğim :'(

Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah

(5,404 puan) tarafından
Amin canım duanı eksik etme lütfen =(
0 oy
tarafından
Korkma Allahın izniyle bişey olmaz bebeğim 1500 doğdu küvezde kaldı 39 gün hiç umudumu yitirmedim tedbir amaçlı koymuşlardır rabbim size bağışlasın 
(5,404 puan) tarafından
Amin canım Allah yardımcımız olsun beklemek çok zor
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Cok duyuyorum bu şekilde canm inşallah toparlar
(5,404 puan) tarafından
Inşallah bizimki de sağlıcakla çıkar kucağına alır annesi inşallah
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Allhim şifa versin canım ins  bugün yavrusunu alır kucağına ablan
(5,404 puan) tarafından
Amin amin inşallah
0 oy
(3,276 puan) tarafından
Rabbim tez zamanda şifasını versin canım 
(5,404 puan) tarafından
Amin canım Inşallah
0 oy
(796 puan) tarafından
Solunum sıkıntısı vardır oyuzde benim ıkizlerim 31 haftalık doğdular bi ay kaldılar solunum sıkıntısında  rabbim şifa verir inşallh 
(5,404 puan) tarafından
41 haftalik doğdu enfeksiyon olabilirmiş ve çok hızlı nefes alıyordu bu yüzden ememiyordu kuzum götürdüler işte
(796 puan) tarafından
İnşallh çabukça ileşir
0 oy
(6,921 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah
(5,404 puan) tarafından
Inşallah Aminn
0 oy
(366 puan) tarafından
Rabbim şifa versin  canım inşallah tez zamanda size annesine kavuştursun keşke bebekler çocuklar hiç hasta olmasa insanın içi gidiyor
(5,404 puan) tarafından
Keşke =(( ben ağlamaktan bittim. Inşallah iyileşir tez zamanda
0 oy
(7,440 puan) tarafından
Canım sezaryen doğumda birçok bebek baskı doğum esnasında baskı oluşmadığı için cigerdeki sıvıyı atamıyor yenidoğan geçici takipnesi diye birşey var hızlı soluyor gözlem altına alıyorlar merak etme bı kaç gün sonra çıkar inşallah kızım da bu yüzden iki gün yoğun bakımda kalmıştı 
(5,404 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Inşallah canım Inşallah dediğin gibi olur âmin. Birseyi yok gibiydi çok ağlıyordu ve emmedi doktor farketti burun delikleri çok açılıyor ve 1 dk emse nefes nefese kalıyordu götürdüler muayene ettiler getirmediler yoğun bakıma alıyoruz dediler
(7,440 puan) tarafından
Aynen kuzum doğduğunda kızıminda burun delikleri çok açıktı ben farketmiştim zaten doğumdan hemen sonra bana gösterip çocuk doktoru kontrolüne götürüyorlardi götürdüler geri gelmedi ama çok sıkıntı olacak bir durum değil kontrol amaçlı tutup solujumunu duzeltiyorlar
0 oy
(146 puan) tarafından
Canım benim ablamda sezeryanla doğum yapmıştı daha bebeği bize gösterir göstermez yoğun bakıma götürdüler. Kalp atışı çok hızlı olduğunu söylemişlerdi o günün aksamı cıktı çok şükür ama geldiğinde ellerinden damar yolu aramışlar bide gazlı bezle sarmışlardı o bezde hep kandı yavrumun. Çok üzülmüştük ama çok şükür hiç bi sıkıntısı olmadı. Allah sizin bebeginizede şifa versin 
(5,404 puan) tarafından
Amin canım Inşallah bizimki  de sağlıcakla gelir yanımıza :(
0 oy
tarafından
Benim bebeğimde 3 gün kaldı yoğun bakımda hızlı nefes alıyor diye şimdi 9 aylık çok şükür korkmasin nerdeyse doğan bütün bebekler yoğun bakıma giriyor
(5,404 puan) tarafından
Inşallah canım çok sağol yorumun için bizimki de aynı çok hızlı nefes alıyormuş burun delikleri çok acıkmış. Bugün öğleden sonra götürdüler. Iyi olsun da bekliyoruz
tarafından
Bende o zamanlar çok üzülmüştüm üç gün sonra beni çağırdılar süt vermem için baktım benim bebeğimi kuvözden çıkarmışlar şıp şıp diye ellerini emiyor o zaman dedim keşke bu kadar üzülmeseydim inşallah sizinkini de en yakın zamanda çıkarırlar
(5,404 puan) tarafından
Inşallah bizimki de tez zamanda şifa bulur çıkar inşallah
0 oy
tarafından

Icinizi ferah tutun allah sifa versin <3

(5,404 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(3,004 puan) tarafından
Aynı benim başıma geldi.. üç gün yoğun bakımda kaldı emme refleksi yok gibiydi süt sağdım enjektörle besledim 10 gün.. sezeryanla doğan bebeklerde solunum sıkıntısı görülüyor gayet normal korkmayın normale döner
(5,404 puan) tarafından
Inşallah Allah söyletsin amin
0 oy
(843 puan) tarafından
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin miniğe 
(5,404 puan) tarafından
Amin amin inşallah
0 oy
tarafından
Rabbim şifar versin inşallah çıkar canım yoğun bakımdan sag salim,annesine babasına bağışlasın Allahım yavrularını 
(5,404 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(733 puan) tarafından
Rabbimmm safii ismiyle sifa versin insallah canım toparlar kendini tedbir amaclı almışlardır 
(5,404 puan) tarafından
Inşallah ya. Amin
0 oy
tarafından
düzenlendi

Solunum sıkıntısı çekiyor büyük ihtimalle üzülmesin ablan çünkü benim 2 tane bebeğimde aynısı oldu birisi 12 gün kaldı kuvezde diğeri ise 16 gün kaldı şimdi maşallah hiç bir sorun kalmadı içinizi ferah tutun duanızı eksik etmeyin 

(5,404 puan) tarafından
Inşallah canım sağlıcakla gelir :(
tarafından
Gelir gelir üzülmeyin nefes alıp veremediği için ememiyo sonra düzelecek nefes alıp vermek için tüp takacaklar bak atıyo fotoyu böyle oluyo
(5,404 puan) tarafından
Allahın izni ile Allah duysun sesini. ❤
tarafından
Bak böyle oluyo kuvezde
0 oy
(90 puan) tarafından
Allah hayırlı şifa versin canım tez vakitte anne babasına kavuştursun 
(5,404 puan) tarafından
Amin inşallah :(

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 185 göst.
26 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Emine S (17,248 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 762 göst.
10 Eylül 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Özlemm ❤ (926 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 739 göst.
13 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Ogluşumm❤ (518 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 375 göst.
14 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Elmali turtam (241 puan) tarafından soruldu

408,494 soru

12,274,103 cevap

37,679 kullanıcı

Kategoriler

...