0 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde (3,552 puan) tarafından

Ah kızlar ah beni biraz ferahlatin  ne olur. Bi kaç gün önce annemin testi pozitif çıktı demiştim. O şimdi yatıyor evde izole şekilde durumu çok kötü değil şükür. Babamda test yaptırdı o negatif çıkınca babanneme gitti. Evde su an 20 yaşında kız kardeşim 11 yaşında erkek kardeşim var. Annemle temasta bulunmuyorlar. Kardeşim yemeklerini plastik tabak çatalla veriyor maksimum özen gösteriyor. Ama biraz önce mesaj attı abla yusufun ateşi var diye. Biraz da ishali varmış calpol verdirdim simdi. Biz zaten eşim bebeğim ben temaslı olduğumuz için evden çıkamıyoruz günlerdir korku içinde bekliyorum kendimi dinliyorum bize de bulaştı mi acaba diye. Yarın ateşi düşmemiş olursa filyasyon ekibini arayalim gelsinler test yapsınlar dedim. Aklıma başka da bir şey gelmiyor. Korkuyorum nolur beni ferahlatin :'(

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cocuklarda 1 2gun ateslenip atlatiyolar kuzum kemik suyu veya tavuk suyuyla corba icsinler birde nar yesinler bol bol
(3,552 puan) tarafından
Kuzum insallah korona değildir koronaysa kız kardeşime de bulaşırsa kim bakacak onlara :(
tarafından
Korkutmayim ama buyuk ihtimal koronadir canm kimse bakmayacak yaslari cok kucuk degil birbirlerine bakacaklar zaten yatak dösekte olmazlar icini rahatlat biraz disardan siparis etsinler yemegi en olmadi Rabbim sifa versin
(3,552 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun :(
-Reklam-
0 oy
(14,081 puan) tarafından
ALLAH şifa versin 
(3,552 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Dua et bol bol inşallah değildir  

Ha öyleyse de bol bol vitaminli yiyecekler tüketin:((
(3,552 puan) tarafından
Inşallah kuzum sagolasin
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Canım Rabbim en hafif şekilde atlatmayı nasip etsin varsa.. inşallah yoktur
(3,552 puan) tarafından
Inşallah canım amin
0 oy
tarafından
Cok geçmıs olsn canm bol bol beslenmeleri lazım ben ahır gecırdıgım için hastanede yatmıstım ama ailemin bana yedirmediği bitki yemek yoktu kelle paça ilik suyundan corbalar c vitamını desteği aktardan bir sürü bitki içtim bol bol su tüketmek lazım her yeri camasır duyulara silsinler virüsü yok edıyomş o .beslenmeye dikkat ediceksnz işte birde udi hindi yağı temin etsinler
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Atlatılır canm bi şekilde bol bol meyve yesinler sarımsaklı çorba sirkeli salata tüketsinler Rabbim tez elden şifa versin inşallah...

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 91 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde senykll (468 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 68 göst.
12 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde F.z3mra (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,237 göst.
4 Eylül 2023 Aile kategorisinde Ruyamda 1 buluttum (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 176 göst.
2 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde uldgdml (538 puan) tarafından soruldu

406,896 soru

12,209,788 cevap

36,783 kullanıcı

...