0 oy
195 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Henüz 15. Düzde tek başına çocuğunda var bitiremiyor kizlar allah rızası için bi el  yardımcı olun bitirsin

8 Cevaplar

+1 oy
(7,486 puan) tarafından
 Ne zaman bitirirse ozaman bitirsin kendi okuyup bitirdiginin sevabiyla başkasının okudugu bir olmaz ki. Hepimizin cocugu var boyle Allah rizasi icin deyipte insanida zan altinda bırakıyorsunuz canim.
(2,335 puan) tarafından
Çok haklısın canım bence de
(7,486 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Ya tabiki canim inan benimde hamileyken 25.cuzde kaldim bitirrmedim kizim 2 yasina baasacak anca okudum. Kimseye guvenip baslamiyoruzya. Smdi yine hamileyim Allah naisp ederse bidaha hatim yapcam bu sefer doguma yetistiririm insaAllah.
Istesem cevreme dagitirim ama kimse benim gibi okumaz ki benim okudugumu tutmaz ki. Belki yok diyemeyip isteksiz okucak ne gerek var.
tarafından
Almak.istersen alırım.istemesen de alamam dersin olur biter silahla okuyun mu diyiruz
(7,486 puan) tarafından
Nickinin hakkini baya veriyosun canim. Silah zorundan daha büyüktür Allah in rızası bilene.  Oyuzden kimseye güvenip bi ise kalkismayin derim. Bunda sinirlenecek bise yok fikrimi soyluyorum.
tarafından
Sana sinirlenmedim ben .. diğer bayana sinirlendim ve yazıya yansımış... oma verdiğim.cuz başkasına aitti  o da cüzün yarışını okumuş diye pişman oldum.diyor ... okuyabilecek olan için allahbrizasi için dedim ...
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne zamana kadar ve hangi cüzler 
tarafından
Bitirmeye çalışıyormuş işte ne zaman biterse 20den sonra
0 oy
(5,590 puan) tarafından
Canım kendi başlattığı cüzi kimse okuyamaz 

Birkaç sene önce annem çok rahatsızdı cüzleri kalmıştı babam imamı aradı işte dedi cüzleri kalmış  okuyamıyor biz okusak olur mu olmaz demişti
tarafından
Evet kuzum doğru okunmaz
(5,590 puan) tarafından
Ayn canımın içi çünkü onun hatimi yarılamış zaten neye acelesi varki  okusun yavaştan
0 oy
tarafından
Tek niyet edildiyse olmaz
tarafından
Söylerim.kendisine .kuzum.sagol
0 oy
tarafından
Kendi basladiysa tek niyet edileni dağıtamaz 
tarafından
Bilmiyorum kuzum.pnu sormadim .. sadece çok dardayım.yetistiremiyirum.dedi ..

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 92 göst.
17 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 694 göst.
27 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Mizginhavin (943 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 75 göst.
0 oy
6 cevap 263 göst.
13 Mart 2024 Diğer kategorisinde duygudemirbag47 (511 puan) tarafından soruldu

405,966 soru

12,168,556 cevap

36,632 kullanıcı

...