0 oy
544 göst.
Diğer kategorisinde (39,618 puan) tarafından

Bundan 10 gün önce falan ben adanadayken teyzem ensemde bir şişlik fark etti. Korktum nedir neyin nesidir diye. Evime döner dönmez randevu aldım hastaneye gitmek için. Hasteneye gideceğim günün gecesi ben uyurken rüyamda kayinabbam eşimi arıyor emineye söyle hastaneye gitmesin boş ver demiş. Kayinbabam da 7 ay önce vefaat etti. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun InseAllah. Neyse bende hastaneye gittim 2 gün önce doktor usg gönderdi. Usg deki kadın cuma günü gel dedi..Bugün gittim doktor bana kilodan kaynaklı yağ bezesi oldu önemli bişey değil diyip eve gönderdi. Boş yere 2 kere gidip geldim. Kayinbabamin dedigini yapsaymisim keske :D.Ama neyseki kötü bişey değilmiş. 

7 Cevaplar

0 oy
(34,516 puan) tarafından

En İyi Cevap

Rüyalar bilinç altı ya başka bisi olasaydi Allah korusun 

(39,618 puan) tarafından
Aynen cok kafaya takmistim diye ruyada gördüm zaten. Neyseki kötü bir şey degil
-Reklam-
0 oy
(4,675 puan) tarafından
Ahahahha Allah senii.. gecmis olsun 
(39,618 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(10,061 puan) tarafından
Neyse ondan geçmiş olsun
0 oy
(746 puan) tarafından
Benim annemin ensesinde de oyle sislik var yıllardır. O da kilolu demek ki onun ki de yag bezesi :D olsun en azından icin rahat etmis oldu artik biraz yemene dikkat edersin zayiflarsin gecer cok yagli yeme bu arada :-)
(39,618 puan) tarafından
Çok yağlı yemiyorum zaten. Korunma iğnesinden dolayı aşırı kilo aldım demek ki oraya da vurmuş kilo
(746 puan) tarafından
O iğneler cok kilo yapıyor zaten ablam da kullaniyor cok kilo aldi bide adet düzensizliği yasadi o yuzden birakti simdi.
(39,618 puan) tarafından
Aynen bende biraktim
0 oy
(46 puan) tarafından
Geçmiş olsun. İçin rahat etmiştir.
(39,618 puan) tarafından
Aynen valla üstümden yük kalkti
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Ölmüş adam yalan söyleyecek hali yoktu herhalde :) aman birşey çıkmasında sende bosyere gidip gelmiş ol :)
(39,618 puan) tarafından
Aynen valla sağlık en önemlisi çok şükür de önemli bir şey değilmiş
0 oy
(344 puan) tarafından
:D kız başlığı okuyunca farklı bir olay hayal etmiştim yaa :Ddd

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 860 göst.
24 Aralık 2025 Diğer kategorisinde honkiponkitoninok (13,812 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 374 göst.
0 oy
19 cevap 1,411 göst.
0 oy
6 cevap 405 göst.
23 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Perihan (42 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,987 soru

24,626,284 cevap

364,853 kullanıcı

...