Bugün yine yasadim ayni seyi ondan önceki günler farkettigim rahatsiz oldugum bir konuydu esim dedigim insanin disariya ciktigimizda mini etekli elbiseli vs gösterisli bayanlara bakiyor olması .Ona göre o baktigının farkında degil dikkatini cekip baksa bile kötü düsünceyle bakmiyor hatta hic bakmiyorum diyor benim kuruntum hep benim haksizligim.Ya kızlar Allah icin gercketn ben mi deliyim o mu akıllı cözemiyrm evet dikkat ettim bizim bile dikkatimizi cekiyor ama insan bir kere bakar ikinciye niye bakar ya da bakmamak bu kadar zor mu ya beni kıskanir bakımli olmami ,giyinis tarzimi vs ama kendisi bunu yaparken bir de bana boyle yapması haksizlik degil de ne .Gercekten anlam veremiyrm o ne yaparsa ben haksziim.Ve farkettim bu evlilik çıkar iliskisiymis afedrsinz isi dusunce yanima gelir sevgi gosterir diger günler kafasina gore takilir orada uyuya kalir burada uyuyakalir vs .Önceleri öyle zannediyrm diye dusunyrdm yanıma gelince unutuyrdm sevgi sıcaklik hissediyrdm ama artık hissetmiyrm ve ben de sogudum bi ufak sefkatine kaniyrm sonra bir sey yapiyor hakareti, siddetli şaka zannettikleri ,ilgisizligi bir yana hemen yok oluyor buz oluyrm .Duzelir duzelecek diye diye gecirdim yılları çocuklarim icin diye diye .Ama böyle nasil gider ve gercekten ne düsundugunu bana karsi ne hissettigini gercek düsuncelerini ögrenebilsem keske .Tanidigim adam baskaydi yasadigim adam bambaska .Ne yapabilirim nasıl anlayabilirim bu sekilde nasıl gecer ömür uzun oldu kusura bakmayin tecrübeli yasamiş yasayan arkadaslarimdan fikir istiyrm ve kimseyle dertlesemiyrm hos kimsem de yok zaten .