Kızlar her kes kocasından ailesinden dertleniyor ben de yaziyim barı. Kocam benden 13 yas buyuk ve gorucu usuluyla evlendim , yani asik falan degildik. İlk yıl her sey yolundaydi normal gidiyordu esim normal kiskaniyordu ben de her kesde vardır falan diyordum ama git gide artmaya başladı bu hatda beni kardeşinden uc yaşındakı kızımdan bile kiskaniyor onu yanında yatiriyorsun onu cok seviyorsun falan artık ne giyecegimi bir yere gitdigimizde ne konusacagimi bilmez oldum. Psikolojik destek de aldi bu kiskancliklari için ama bitmiyor ben ne yapsam bir behane bulup kiskaniyor kendisi de yakisikli işi gücü yerinde ozguvenli biri ama Niye boyle yapiyor bilmiyorum sevgi kisitlamak mi hayır. Esi boyle olan var mi bosanmak icin kac defa gitdim babamlara gelip yalvariyor sana gul gibi bakiyorum ne istesen evet diyorum cocuguma bakiyorum ihanet etmiyorum falan diyor cocugumuz anne babayla büyüsün diyor hakli diyorum biraz sonra yine onu giyme bunu yapma orda konusma biktiriyor sizce bu zamanla duzelir mi ayrilmalimiym artık ona dayanacak gücüm kalmadı yerimdeen kalkip yine kavga olacak diye korkuyorum