0 oy
546 göst.
Aile kategorisinde (190 puan) tarafından

Kızlar babam beşik ve bebeğe 100 liralık alışveriş yaptı demiştim beşik 1300 TL idi orda beiskten başka kalmamış ellerinde sipariş edeceklerdi Çarşamba günü aldık bu hafta içinde ya da pazartesi günü kurulacak dedilerbiz beşiği aldıktan 1 gün sonra tesadüf eşimin kuzeni aradı onun da beşiği varmış almayın dedi bnde beşiği aldığımız yeri aradım besigi değiştirme imkanımız var biraz beklese size 2 gün sonra haber versek olur mu dedim aldığımız yer tamm dedi benim kıza diye aldım 1 gün bile yatmadı ağlıyor dedi sen kullan ben hiç kullanmadım dedi byse tamm dedik gittim beşik kullanılmış ya da kötü olsaydı almicaktim bakım dedim daha hiç kullanılmamış ve daha yeni beşiği aldık geldik aldıktan bı gün sonra da annemgile gidip durumu anlattım babama beşiğin yerine başka bişe alsak olur mu dedim babam da annemde olur neden olmasın siz bilirsiniz dedi neyse mağazaya gittik beşiğin yerine onun fiyatına başka bişe alsak olur mu dedim tamm dedi işletme sahibi yerine başka ihtiyaçlarımı aldık eşimle beraber beğendik bazilarini eşim istedi bazılarını da ben istedimbebek salıncağı kurulmadi kuracaz birazdan arkadan tutup götürülecek bisiklet gibi olanın da üstünü daha kurmadik yeni geldi

image

image

image

image

image

image

9 Cevaplar

0 oy
(2,383 puan) tarafından
Yok canim neden ayip olsun ihtiyaclari almissin kalici şeyler sonuçta 
(190 puan) tarafından
Aynn ilerde ihtiyacım olan şeyleri alım dedim bebek bezi bebek yağı şampuanı falan çok var kıyafeti de var bunları alım koyim dedim babamı da arayıp ayıp olamdi demi dedim yok ayıp olmadı baya eşya almışsın dedi sevindi hatta ama yine de bana bn üzülmeyim diye mi dedi diye sormak istemiştim
-Reklam-
0 oy
(1,284 puan) tarafından
Bence çok iyi yapmışsın anne babalar yanlış anlamaz cnm. Hatta sevinirler bak onun yerinde yine faydalı çok güzel şeyler almışsın güle güle kullanın:)
(190 puan) tarafından
Saol cnm ilerde ihtiyacım olan şeyleri alım dedim bebek bezi bebek yağı şampuanı falan çok var kıyafeti de var bunları alım koyim dedim babamı da arayıp ayıp olamdi demi dedim yok ayıp olmadı baya eşya almışsın dedi sevindi hatta ama yine de bana bn üzülmeyim diye mi dedi diye sormak istemiştim
(1,284 puan) tarafından
Yok yok öyle düşünme sonuxta onlar ailen yabancı değiller ki
(190 puan) tarafından
Haklısın cnm
0 oy
(2,447 puan) tarafından
Bence çok iyi yapmışsın canım da eninde sonunda alınacak şeyler zaten 
(190 puan) tarafından
Aynn. Beşiğin parasına diğer ihtiyaçlarını aldım zaten beebk kıyafeti şampuanı yağı bezi falan vardı bunlar eksikti almış koymuş oldum bnm için çok iyi oldu aslında
0 oy
tarafından
Iyi yapmışsın babanda alinmamiş sonuçta yine bebeğe harcanmiş para
(190 puan) tarafından
Acaba bn üzülmeyin diye mi dedi diye size sormak istedik ama hepsi bebeğe alındı sonuçta ilerde alacaktık şimdi alıp koymuş olduum bnm için de iyi oldu Bebek bezi şampuanı yağı kıyafeti falan vardı bunlar yoktu almış oldum
tarafından
Babana aldıklarının fotoğrafını at teşekkür et kuzum
(190 puan) tarafından
Attım cnm çok beğendik dediler sevindiler
tarafından
Iyi olmuş o zaman kuzum belki bu eksikleri alamazdın  beşiği  kabul etmeyip babanın aldığı beşiği kullansaydın
(190 puan) tarafından
Aynn cnm ilerde alamayabilirdim
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Belki böyle bişey olmasa çocuğuna alamicagin ama içinden almak isteyeceğin şeyleri almışsın, çok güzel olmuş 
(190 puan) tarafından
Kullanışlı bir çok eşyasını aldım cnm
0 oy
tarafından
Bence çok iyi yapmışsin neden ayıp olsun sonuçda diğer ihtiyaclarini almıs oldular daha cok sevinirler.  
(190 puan) tarafından
Aynn eksiği kalmadı bebişin annemgile de resmini attım çok beğendiler
0 oy
tarafından
Sürekli teşekkür et her fırsatta şöyle her yerde bahset. Baban daha da çok sevinir.
(190 puan) tarafından
Teşekkür ettim cnm resimlerini de attım sevindi
0 oy
tarafından
Benim annemler de tutturdu illa bisiklet alacaz diye, dedim madem o kadar çok almak istiyorsunuz kızım daha küçük bisiklet kullanamaz onun yerine kitaplık alın dedim:) yani aldiklari şeyin kullanıldığını görmek daha mutlu eder herkesi neden ayıp olsun ki. Annemiz babamiza da böyle bişey ayıp olacaksa:)))
(190 puan) tarafından
Aynen haklısın cnm

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,280 göst.
4 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 222 göst.
5 Eylül 2023 Aile kategorisinde Eda00 (737 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 916 göst.
8 Eylül 2021 Aile kategorisinde Bicirik1 (124 puan) tarafından soruldu