0 oy
183 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (256 puan) tarafından
Ben soyle yapmak istyorum 20 nisanda kaynanami cagirmak ve onlarla yemek yeyip sonra bi resim cekinmek

5 gun sonrada kendi ailemi cagrmak istyorum hepsi bi arada olsun istemiyorum

Kalabalik degller kaynanam ve kaynatam 2 kişi

Annem babam kardeşim 3 kişiler

Biraz iyi giyinip resim cakiniriz hatira kalir diyorum masa vs hazirlamam buyuk ihtimal bi pasta keseriz 

Cunku iki tarafinda gönlü kalmasin diyorum fikirlerinize acigim

8 Cevaplar

0 oy
(7,631 puan) tarafından
 Aslında kalabalık değil hepsini  aynı gün alsan da iyi olur
(256 puan) tarafından
Yok kuzu annem kritik grupta olmaz ben bile korkuyorum ama gönülleri kalir birini alip birini almazsam
(7,631 puan) tarafından
Sen bilirsin aman dikkatli olun
(256 puan) tarafından
Saol canm zaten arada gidip geliriz bi gelmiskende kucuk pasta alip keseriz
-Reklam-
0 oy
(5,726 puan) tarafından

İyi dusunmussunuz canım kalabalık olmaz oylelikle hemde iki taraf sevinir hayırlı gelin:)

(256 puan) tarafından
Aynen canm 2 tarafinda gonlu olsun diyorum
0 oy
(446 puan) tarafından
Hepsini davet etsenmi acaba 5 kişi olucaklar anlaşılan..kaynan tarafı incinmiş ola bilr işte niye bizle beraber kutlamadınız diye yada annen gil..
(256 puan) tarafından
Kuzum eltim dogum gunu yapti sadefe kendi ailesiyle kaynanami hic cagrmamis ben yinr cagrcam
(446 puan) tarafından
O eltinin düşüncesi canım..sen farklısın sonuçta..bence sen iksinide bi araya topla..hem kendin zorlanmamış olursun..hemde rahatlıkla kimsede incinmez tabi yinede senin fikrin önemlj
(256 puan) tarafından
Kuzum iftara gelecekler illâki geldikleri zaman kücük bi pasta alip keseriz diyorum hem ayri ayri daha iyi olur benm icin birazda aileler anlaşamiyor
(446 puan) tarafından
Anladım canlm sen bilirsin Bu arada oğluşun için tebrikler..Rabbim hayrını göstersin inşAllah..Analı babalı büyüsün..))
(256 puan) tarafından
Amin kuzum
0 oy
tarafından
benim kızımın da 30 nisan ben bayramdan sonra kutluycam masa hazirliycam sadece kaynanamgil ve kendi  babamlari cagiricam :) 

sen neden toplu çağırmıyorsun kalabalik degilsiniz zaten 
(256 puan) tarafından
Ben cok korkuyorum vrusten bana kalsa hic yapmam ama zaten iftara gelcekler geldikleri zaman bi pastayla resim cekiniriz diyorum
tarafından
anladm canm sen bilirsin benim ailem gelemez sanirm yasak felan olursa biraz uzaktalar o yüzden  bu şekil düşündüm
0 oy
tarafından
Bende doğum günü yapmak istiyordum ama olmadi yasaklar geldi. Sen nasıl yapıcaksın yasak yok mu kız sizin orda? 
(256 puan) tarafından
Var kiz olmazmi iftara gelirler yâni geldikleri zaman bi resim cekiniriz
tarafından
Bunu bende düşündüm aslında ama hiç bisey anlaşılmaz kimse oturduğundan da anlamaz diye erteledim açıkçası.
(256 puan) tarafından
Aman napalm kiz 2 resim cekincez sofraya oturmadan cekiniriz sonra yer icer.giderler
tarafından
Aslında kulağa hoş geliyorda işte ben her iki tarafı da cagircagim için malesef bunu yapamam :D sen nasıl rahat ediyorsan onu yap bacım en temizi bosver :D
(256 puan) tarafından
Evet fazlada uzatmak istemiyorum acikcasi
0 oy
tarafından
İki tarafta kalabalık değil bir kerede çağır gitsin 
(256 puan) tarafından
Prk anlaşamazlar canim
tarafından
O zaman ayrı davet et :)
0 oy
(2,978 puan) tarafından
Benim oğlumda 27 nisan 7 yaşına girecek inşallah, bende o zamanlar ilk doğum günü diye iki tarafıda çağırmıştım kıskançlık olmuştu dünürler küstüler ne zaman doğum günü olsa buruk kutlarım 
(256 puan) tarafından
Evet bizimkilerde pek anlaşamaz bide vrus var
0 oy
(14,064 puan) tarafından
Çok iyi düşünmüşsün kuzum
(256 puan) tarafından
Saol canm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 61 göst.
12 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde 1111 (376 puan) tarafından soruldu
0 oy