+1 oy
1,475 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Benim çocuklarım uydu eşim nöbette gece çay içiyorlar gece cavusuyla falan nöbetçi askerleri de oluyor bı kek yapıyım neyse yaptım pisti saat 8 gibi yapiyirken mikser çalıştırdım Allah var ama eşim 9u çeyrek geçe geldi aldı askeri araçla neyse saat 12 alt komşum erkek eşi var ama kadın tuhaf biraz daha önce biraz sorun yaşadık neyse saat 12 az önce daha kapımı tikirdatiyor ama ufak ufak çalar gibi değil  kimo dedim alt komşunuz efendim dedi buyur abi dedim kapıyı açtım üstünde birşey yok sadece altta bı kapri tobe estağfurullah sana zahmet çok ses yapma olurmu biliyorum çocuk falan ama senin gibi bir bayan uyarilmayi hak etmiyor dedi tm abi de kapıma gelme eşimi ara o beni uyarır dedim olurmu öle sana kızar ters düşersiniz benim yüzümden üzülme falan dedi münasebetsiz bune samimiyet abi edep edep kız çocuğu var bu evde bu şekilde kapıma gelme dedim dağdan inme dedi bana eşimi ariycaktim ama telaslanir diyorum böle kapıya gelinirmi ya uykum kaçtı sinirim bozuldu utandım da 

35 Cevaplar

0 oy
(1,012 puan) tarafından
Delikten bakmadın diye sakın saklama eşinden. Söyle bilsin. Pis adam münasebetsiz. 
tarafından
Vallahi ah kafam baksaydim delikten diyorum bende soluycem askm
-Reklam-
0 oy
(1,876 puan) tarafından
Ay yuh bence eşin yokken kapıyı açma birdaha terbiyesiz ben eşimi atletle balkona bile çıkarmak istemem bi kadın görür rahatsız olur diye saygısız adam.
tarafından
Ailecek böle ler eşi de tuhaf ergen gibiler
0 oy
tarafından
Edepsiz hadsiz ne munasebetle böyle konuşuyor yarın eşine söyle cnm. Bu saatte telaş yapar 
tarafından
Soluycem cnm suçlu olsam kizcak olsada soluycem daha bir hafta burdayım konuşsun iyice
tarafından
Valla canm eşim nöbette demişsin askeri personel ozaman. Benimde eşimde uzman çavuş  bir yılı geçti evliyiz bir yıldır kapımı kimseye açmam komşum bile yok çalsalar bile kapıyı kalkıp delikten bile bakmam yani çünkü kimseye guvenemiyom bide kiracı olunca gerek yok diyom. Eşim evde olsa açıyom zaten oda 24 24çalışıyo sürekli çok pis insanlar var neler neler duyuyoruz allah korusun
tarafından
Aynen öle kuzum askeri personel  ya hiç başıma gelmediki böle ilk kez oldu
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Adamın yaptığı davranış çok yanlış.. çocuktan Ziyade sen gencecik evli bir kadınsın senin kapına böyle ses var gürültü var bahanesiyle gelmesi çok yanlış kessinlikle birdaha açmayın kapınızı.. bir sorun varsa da size değil güzel bir dille eşinize diyebilir.. gece yarısı ne işi var komşunun kapıda.. gerçekten böyle insanlari duydukca sinir oluyorum yaa :/
tarafından
Ah s.ala.k kafam işte art niyet bilmiyoz kuzum da gafletle açtım sinir oluyorum kendime
0 oy
tarafından
ben yabanci bir erkege kapimi acmam canim calar calar gider acma sende kime guveniyorsun boyle devirde acma Allah korusun niyeti başka belki esinin evde olmamasini kolluyor belki
tarafından
Allahım korusun zaten şimdi ölebi kızıyorum ki
0 oy
(878 puan) tarafından
Kendini suçlamayı kes yavrum nereden bilecen kudurmus kö.p.e.k kapına donla gelecek Sana yavşayacak. Ben olsam direk arardım esimi sonra iftira felan atar biri gorur Ayy ben korkarım oyle seyden Adım cıkacagına canım cıksın Oyle p.i.c lerden hersey beklenir bi kalıba uydurur Seni karalar . Esine mutlaka anlat
tarafından
Anlatcam kuzum sabah erkenden arasın konusssun bende de var suç rabbim korudu ailecek dengesiz bunlar
(878 puan) tarafından
Ülkenin çivisi çıkmış ya.
tarafından
Maalesef cnm içi
0 oy
(20,450 puan) tarafından
******** haysiyetsiz mezhepsiz gavat ben olsam ağzına sçrdm la onun o nasıl iş bizim koca atletle balkona çıkmaz evli millet ayıp olur diye çıkartmamda zaten ben bida açma kapıyı dürbünden baksana bacım
tarafından
Hiç aklıma gelmedi bende sa.laklik zaten baksana dimi
0 oy
(4,757 puan) tarafından
Tatlım korkma ama o adamın niyeti kötü hç muhatap olma 
tarafından
Yok askm asla tobeee zaten normal aile değiller
(4,757 puan) tarafından
Baksana adam yarı çıplak kapıya gelmiş
tarafından
Öle kadın da tuhaf
(4,757 puan) tarafından
İşte sen daha iyi biliyor tanıyorsun dikkat et kendine kuzum
0 oy
tarafından
Kapına yarı çıplak gece yarısı gelmiş bide sanamı dağdan inme diyor kendi hanzonun önde gideni de haberi yok o adam iyi niyetli  olsa eşini gönderirdi kendi yarı çıplak cikmazdı
(878 puan) tarafından
Adam yüz vermesini beklemis Ondan dağdan inme demiş Boyle gavatlar Kırıtık olana medeni modern derler edepli insanlara yobaz Dagdan inmis derler kedi uzanamadıgı cigere mundar der hesabi. Allahın belası ya
tarafından
Demekki  kendi karısı gece yarısı kapıya yarı çıplak adam gelse sorun etmiyor cnm
tarafından
Aynen kuzum bana dedi bende bı gaflet oldu açtım aslında bakmam lazımdı ama sa.lak.lik bende
tarafından
Senin suçun yok kuzum  adamın pis zihniyeti
tarafından
Kadın da öle binada sudyensiz geziyor pijamayla markete gidiyor sudyensiz falan görüyoruz adam hep üstsüz balkonda
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Ben olsam o adamın agzinin payini bi guzel verir dövmekten better eder laflarmla döver gönderirdim valla münasebetsiz 
tarafından
Çekindim kuzum kendimi de kabahatli görüyorum niye açtım safim diye
0 oy
tarafından
Bidha muhattap olma o adamla eşine de anlat olduğu gbi canım iş atmış resmen yok üzülme yok hak etmiyorum uyarılmayı flan hiç normal bi davranış değil bu. Geçmiş olsun iyi bişe olmamış sna hiç kendni de suçlama adam pzevenkmiş. Ahlaksız köp.ek
tarafından
Aynen kuzum soledim erkenden aşağıya indi bende de var kabahat
0 oy
(7,638 puan) tarafından
Valla canım ben bu saate yanniz bı bayanın kapısına gelende art niyetli ararım  
tarafından
Bende birşey var sandım sa.lak kafam hiç art niyet aramiyom akılsız ben
0 oy
(8,079 puan) tarafından
Eşine söyle kız. Sonra adınız çıkar da inanmaz. Böyle bir insandan her şey beklenir
tarafından
Soledim askm sabah ilk isim solmek oldu Allah korusun
(8,079 puan) tarafından
Allah korusun canım. Önlemini al sen pislik herif. Kim oluyor da o şekilde geçiyor acaba bir aile evine özellikle
0 oy
tarafından
Töbe eşinle aranız bozulacakmış o nerden biliyor Manyak ruh hastası 
tarafından
Soledim kuzum eşim sabah erkenden gitti konuştu zaten lojman çıktı bize bir haftaya gidiyoruz
0 oy
tarafından
Bunu esine kesinlikle anlat kesinlikle 
tarafından
Anlattım askm sabah ilk isim konuşmak oldu gitti konuşmaya zaten taşınıyoruz
tarafından
Pislik adam.yuzunden evinden oldun allah insallah kahretsin boyke sapiklari
tarafından
Yok askm zaten lojman istiyorduk bir kaç kere dile getirdik şimdi gidenlerin yerine gecicez çok şükür yani
tarafından
Sukur lojman ortami iyidir

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 578 göst.
5 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Mona Lisa (1,055 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 454 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 341 göst.
29 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bsmllah (232 puan) tarafından soruldu