+1 oy
1,474 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Benim çocuklarım uydu eşim nöbette gece çay içiyorlar gece cavusuyla falan nöbetçi askerleri de oluyor bı kek yapıyım neyse yaptım pisti saat 8 gibi yapiyirken mikser çalıştırdım Allah var ama eşim 9u çeyrek geçe geldi aldı askeri araçla neyse saat 12 alt komşum erkek eşi var ama kadın tuhaf biraz daha önce biraz sorun yaşadık neyse saat 12 az önce daha kapımı tikirdatiyor ama ufak ufak çalar gibi değil  kimo dedim alt komşunuz efendim dedi buyur abi dedim kapıyı açtım üstünde birşey yok sadece altta bı kapri tobe estağfurullah sana zahmet çok ses yapma olurmu biliyorum çocuk falan ama senin gibi bir bayan uyarilmayi hak etmiyor dedi tm abi de kapıma gelme eşimi ara o beni uyarır dedim olurmu öle sana kızar ters düşersiniz benim yüzümden üzülme falan dedi münasebetsiz bune samimiyet abi edep edep kız çocuğu var bu evde bu şekilde kapıma gelme dedim dağdan inme dedi bana eşimi ariycaktim ama telaslanir diyorum böle kapıya gelinirmi ya uykum kaçtı sinirim bozuldu utandım da 

35 Cevaplar

+1 oy
(3,102 puan) tarafından
Önce bi giyinsinde gelsin ayı.ama esine anlat olayi bilsin.oone yari ciplak kapiya dayanmalar.birdaha da sakin acma esin yokken kmseye kapiyi.
tarafından
Sağol askm sabah gelince anlatırım bende de kabaht var delikten baksaydim böle olmuycakti ah aklilsiz kafam
(3,102 puan) tarafından
Birdaha daha dikktli olursun canm.insallah esin kizipta onn kapisina gtmez.is buyumez.ama.bi uyariyida haketmis ib.ne
tarafından
Eşim arar yarın anlatcam uyarsın şükür lojman çıktı tasincaz ama bilede olmz
-Reklam-
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Manyak herif
tarafından
Ailecek tuhflar bunlar cnm
0 oy
tarafından

Seninde mi ya:D ne oluyor şu komşulara bu günlerde herkes bunlardan dert yanıyor 

tarafından
Ya bunlar herşeye bı bahne bı agresif tavır az kaldı taşımıyorum ama sinir oldum ya hepmi böle olur bu komşuluk ilişkileri
tarafından
Vallah böylelerine bozacksn ağzını essek hoş laftan anlamaz biliyorsun
tarafından
Öle askm anlamaz vallhi asla açmam kapımı sondu
0 oy
(1,343 puan) tarafından
Ayyy ne biçim adammış ayıp ya keşke hiç açmasaydın bile kapıyı senin muhattabin ben değilim deseydin ayıp birşey ya
tarafından
Keşke ya görmedim öle ah ***** kafam baksaydim delikten diyorum şimdi de herkes iyi niyetli gormiycen bu hayatta anladım
(1,343 puan) tarafından
Valla eşine anlatsan bir dert anlatmasan bir dert şimdi adamda illa kızar bu duruma öyle yapmalarına numarası da mı yoktu eşini arasaymış keşke
tarafından
Dedim eşimi niye aramadın diye var numarası soluycem askm ben yine de
0 oy
tarafından

Gündüzler torbaya mı girmiş utanmaz adam bide Donla gelmiş münasebetsiz kuduruk herif 

tarafından
Ah ***** kafam baksaydim delikten diyorum şimdi de iyi niyetli olmuycan bu devirde askm doğru diyon
tarafından
Kız ne iyi niyeti öz anasına bile göz diken oluyo bu devirde
tarafından
Aynen öle devir çok değişti
0 oy
(15,930 puan) tarafından
Terbiyesiz keşke acmasaymissin canim kapıyı 
tarafından
Ah işte askm ya şimdi bende öle diyorun ***** kafam çok delikten diyorum
(15,930 puan) tarafından
Pis herif ben bile sinir oldum madem ses duymuş karısı ineymis
tarafından
Hayır madem niye bu saate bekledin gelip aldığını görüyorsun
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Sen deli misin niye açıyorsun kapıyı. Eşinin evde olmadığını bilerek gelmiş olamaz mı çıplak helmde ya sana birşey yapsaydı bacım yapma bak devir kötü
tarafından
Kamera var binada diye actimda hiç aklıma art niyet gelmedi vallahi ah ***** kafam diyorum çok haklısın cokk
(1,794 puan) tarafından
Ya sen hani Kur'an sesi için gelmişlerdi o postu açan kişisin değil mi? Eğer oysan bunlar normal değil bak kocan yokken kadında gelse açma kapıyı olayı da eşine anlat haberi olsun. Kamera katlarda olmuyo malesef
tarafından
Evet askm benim bu aile değişik çok çok değişik yarın arayıp konuşsun eşim de az kaldı tasincaz lojman şükür çıktı da ama ah ***** kafam diyorum
(1,794 puan) tarafından
Valla Allah kurtarsın bir an önce ordan başınıza bela almadan
tarafından
İnşallah kuzum bir haftaya tasincaz şükür
0 oy
(2,029 puan) tarafından
ruh hastasi mi ne esini yollasaymis biliyor mu eşinin evde olmadığını
tarafından
Bilmiyorum olabilir askm kadın da bi ukala görsen
(2,029 puan) tarafından
allahın belası pislik hiç sevmem ukala insanlari
tarafından
Aynen öle ru.h hastası
0 oy
(14,081 puan) tarafından
Düşüncesiz dengesiz herif 
tarafından
Aynen öle askm ya bende de kabahat var keşke delikten baksaydim
(14,081 puan) tarafından
Sakın taviz verme adam resmen sana sarkmış
tarafından
Yavrum adam şey gibi böle uzun tırnaklı saçlı kılık kıyafet değişik bı görsen
0 oy
tarafından
Ses duymasa gelmez diye düşünüyorum ama öylesine arıza yapmak içinde geliyor olabilir, konuşma şekli adamın hoşuma gitmedi sanki sana yürümüş gibi
tarafından
Askm yürümek değilde adam şey böle yumuşak gibi giyinisi tavrı yürüyüşü tırnakları saçı tuhaf öle dusunmedim aslında bende de kabahat var delikten baksaydim böle olmuycakti işte bı anlık düşünemedim
0 oy
tarafından
Bnm bile sinirim bozuldu abla okurken eşine söyleyip söylememek sana kalmış dağ dan inme o bı kere apatman kurallarını bilmiyor etik değilmiş 
tarafından
Soluycem askm da sabah soluyim diyorum aynen öle
tarafından
Eşin sinirliyse sıkıntı olmasın
tarafından
Yok kuzum sağolsun önce konuşur dinler öle patlayan bir huyu yok şükür konusssun ya daha bir hafta buradayız böle olmaz desin
tarafından
Aynn abla  üzme tatlı canını keyfine bak
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Manyak mi ne ,????  Acmasaydn kız bi şey olur falan 
tarafından
Ne biliyim askm ya gaflet herhal düşündükçe kızıyorum kendime
tarafından
Kötü niyetli olmasa o halde gelmez di  cnm
tarafından
Oda var vallahi sinir oldum ya
tarafından
Dikkatli  ol canım
0 oy
(4,907 puan) tarafından
Yok canım millet arsız edepsiz yaşaya dursun kendine bakmasın bi sese garaz çıkarsın sen örtülüsün ya hani o modern o çağdaş falan da filan hanii....  

Allah'ım haddini bilenlerden eyle ve hadsizlerle karşı karşıya getirme. 
tarafından
Aynen öle bana neler dedi öcü dedi karısı şimdi kocası geliyor kapıya
0 oy
tarafından
Eee yuhh manyak herif edepsiz
tarafından
Edepsiz kuzum ya bende de var kabahat işte
0 oy
tarafından
Terbiyesiz kapıya geldiği yetmiyormuş gibi bide seviyesizce konusmus
tarafından
Topmu dur nedir bide bı görsen değişik saçlı tırnaklı bişey bende de var kabahat b.o.k var açtım
0 oy
(1,674 puan) tarafından
Tovbe estafrullah ya dengesizlik resmen bnce kapiyi acmadan konus artik
tarafından
Bana ders olduuu askm bu
0 oy
tarafından
Dagdan inme senin gibi donla gelene denir hadsız deseydin pıslık adam
tarafından
Bende de var bacım bir tane ****** Allah komsunun hayırlısını versin cok zor bilirim
tarafından
Ne kadar kötüymüş ya
tarafından
Asırı kuzum 2 senedir cekıyorum artık Allaha havale ettım
tarafından
Rabb'im islah etsin inşallah ❤️❤️
tarafından
Amin kuzum amin ınsallah
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Canım sen hiç kapıyı açma bence kapı arkasından konuş ne derdi varsa Allah korusun saldırır falan eşinde evde yok dikkat et kendine kuzum ya tipsiz edepsiz ne olduğu halinden belli 
tarafından
Ah Ayşem melek le mesajlasiyorduk oğlan durmadı kalktım birşeyler pişirdim yediriyorum edep.siz kapıma geldi bende de kabahat var delikten baksaydim böle olmuycakti
(1,101 puan) tarafından
Canım benim yalnızsın bide korkmuşsundur açma bundan sonra Allah korusun her türlü insan var
tarafından
Öle canım ders oldu bana asla açmam❤️❤️❤️
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Asıl dağdan inme kendisi. Sinir olurum öyle atletle donla balkonlara cama çıkanlara kaldı ki yarı çıplak kapıma gelen olsun
tarafından
Ah askm ahh çok kızarım çok sakinirim başıma geldi bidaha asla açmam
(2,458 puan) tarafından
Dikkat et canım ne olursa olsun delinten mutlaka bak
0 oy
(689 puan) tarafından
Kiz adam sana kosmus ben olsam asla kapiyi acmazdim sakin birdaha acma bi iceri dalsa allah korusunnn 

Esine söylesen nasil tepki verir benimki adamin ayagina degil kafasina sikar derler ya gercekten katil olur sen nasil o saate kapima yari ciplak gelirsin diye esinin verecegi tepkiye gore soyle ama sakin kapi acma bidaha
tarafından
Bu bana ders oldu cnm soluycem konuşur ne yaparsa yapsın yani

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 578 göst.
5 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Mona Lisa (1,053 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 454 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 341 göst.
29 Ocak 2024 Aile kategorisinde Bsmllah (232 puan) tarafından soruldu