0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde (3,550 puan) tarafından

Allahım ne çok arttı ya bizde ailecek pozitifiz. Gezmedik tozmadık kurallara uyduk annem iş yerinden kapmış hepimize bulaştı. Kızım iki gün ateşlendi geçirdi biz Iyiyiz hamdolsun hafif geçiriyoruz ama ne çok post okudum korona olan. Rabbim tüm hastalara şifa yagdirsin Safi adının hurmetine inşallah :(:'(

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla banada biseyler oldu ya usuttum yada salgına yakalandım bı fikrim yok öksürük var kulaklarım boğazım ağrıyor yanıyor belim bacaklarım ağrıyor 
(3,550 puan) tarafından
Kuzum önlemini al gene de sen aman Allah korusun
tarafından
Valla korkuyorum gerçekten bıktık artık yeter yani ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Zaten aileden bulasiyo canım..sen gelmedin ama annen getirdi...o yüzden ailelerle  görüşmüyoruz..geçmiş olsun..bir an önce iyilesirsiniz..
(3,550 puan) tarafından
Annemle aynı sokakta oturuyoruz benim hastanede isim olduğu için kızımı ona bırakmıştım götürmek istememiştim annemden kızıma kızımdan bize bulaştı. Zaten çalışıyor görüşmüyoruz
0 oy
tarafından
Ben dört ay once oldum. 9 ay balkondan başka yere çıkmadım evde duvarlarda yankılandı sesim gene de kapıya bile inmedim.. eşim çift maske siperlik dezenfektan ile gezdi.. sağlıkçı kaynım korona olmus eşimle görüştü dışarda benjmle görüşmedi.. sonuç eşim bana taşımış o negatif ben pozitiftim.. Corona yüzünden bir yılda ailemden 9 kişiyi rahmete gitti. Tüm ölenlere rahmete gidenlere selam ve dua ile..❤️
(3,550 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin kuzum çok üzüldüm
(695 puan) tarafından
Uu Rabbim sabır versin korktuğumuz yere uğratmasin

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,447 göst.
0 oy
29 cevap 952 göst.
17 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
+3 oy
76 cevap 1,375 göst.
17 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sude ayse elam (895 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 185 göst.

414,069 soru

12,462,335 cevap

46,784 kullanıcı

Kategoriler

...