cnm gittim yine burnumdan getirdi rezil etti keskke gitmeseydin bahce evine babam aradı iftarı burda yapcaz diye.. haberlesrz dio annem gerisi yok nyse gttik sakindi sonra basladı atarlanmaya ,bi gelivermeyim demiyosn orucluyken cekilmiyosnz sen keyfine bahcede gezmek istiyosun küçük aglıyo yemek hazır degıl cok bunaldm cok yoruldum sizle.. normal mı bu hareketleri nolur bana empati kurarak cvpverin normal mi .. zor tuttum kendimi esimde işten cıkısta geldi babası giydirsin dur dio bana kıyamıyo guya agzıma ediyor babası alsın posetleri dio bu hep böyle yapıyo her gttginde cekilir mi böyle bi anne ben nasl seviyim bu kadını bana yaptıgı ıkı hareketten artık anneme eskisi gibi olamam eskiden böyle değildik cok cok iyi anlasrdk sana büyüu yapıldı diyorum ben ..esimi korudugm içinde bana gıcık ha bide noldu biliyomsn bahce evine masayı hazırladı bana tarımında yok dedi fln nyse kücügü emzirdim masada tabakları yerkestrdm smdi bi hareket yapsam kızıyor onu nasıl oyle yaparsın diyor resmen ozguvenım kırılıyor kocaman kadınım benım yaptıklarıma kızıyor kendo ıstedgii gibi olmayınca neyse 500luk sular var anne bardaga doldurymmu dedm böyle mi içersnz bende cok su gıtmesın ıcılmıo die 2suyu bosalttım diyoki; sen kadar gerizekalı görmedm beynın yok ki mantıksız iş yapıyosn donakalıyosun bardaklara su mu konulur ugras dur sen yıkarsın bardakları ozmn dio anne kola ayran vardır diye koydum diyorum var mı bi spr bakalım dio bana fikir yürütmuyon usumuna dio okadar cnm skldı kı nye böyle benm annem niye niyee esime de anlatamyrm