+1 oy
1,175 göst.
Diğer kategorisinde (2,499 puan) tarafından
anneme msj attım 1 2gunluk sende kalsak mı yeni de temizlik yapmıssın ama kabul eder misin bizi dedm ..cvbı su cok yoruldum babanda kömürlük yaptı bahceye bende bahcenın örtülerini yıkadım her taraf tertemiz oldu yazmış ..şaka gibi 1 5ay oldu görusmeyeli .. kâh hastayım diye gelmedi kah Esin evde dedi gelmedi korona olma suphesi ile gelmedi snra negatif yinede biraz daha mı gprusmesek dedi .. bende esim bile evde olsa bunaldık hem oda kafasını dinler nobetten cıkup rahat uyur bende yemek hazırlama telasıyla ugrasmam en azından 1ne ben yedirirm 1ne annem demiştim esim oruc tutucak yemek zor yapıyorum bunaldım biraz nefes almak isteniştim ..annem kabul etmedi bende hiç cvp yazmadım .. komsularıyla iftar sahur planı vardır her gun komsularıyla her gun 2 3gunde bizi cekiversin kızım 2yasında digeri 7aylık 2.5senedir hiç kalem olmadı onlara kendim baktım arada geldi yemek yapmaya ama hep serbest bıraktım annemi bunaltmadm komsularyla her gun cay börek yemek yerler smdi biz gidersek takılamaz 

25 Cevaplar

0 oy
(7,638 puan) tarafından
Şaşıyorum böyle post görünce  anne yani 
(2,499 puan) tarafından
cnm gittim yine burnumdan getirdi rezil etti keskke gitmeseydin bahce evine babam aradı iftarı burda yapcaz diye.. haberlesrz dio annem gerisi yok nyse gttik sakindi sonra basladı atarlanmaya ,bi gelivermeyim demiyosn orucluyken cekilmiyosnz sen keyfine bahcede gezmek istiyosun küçük aglıyo yemek hazır degıl cok bunaldm cok yoruldum sizle.. normal mı bu hareketleri nolur bana empati kurarak cvpverin normal mi .. zor tuttum kendimi esimde işten cıkısta geldi babası giydirsin dur dio bana kıyamıyo guya agzıma ediyor babası alsın posetleri dio bu hep böyle yapıyo her gttginde cekilir mi böyle bi anne ben nasl seviyim bu kadını bana yaptıgı ıkı hareketten artık anneme eskisi gibi olamam eskiden böyle değildik cok cok iyi anlasrdk sana büyüu yapıldı diyorum ben ..esimi korudugm içinde bana gıcık ha bide noldu biliyomsn bahce evine masayı hazırladı bana tarımında yok dedi fln nyse kücügü emzirdim masada tabakları yerkestrdm smdi bi hareket yapsam kızıyor onu nasıl oyle yaparsın diyor resmen ozguvenım kırılıyor kocaman kadınım benım yaptıklarıma kızıyor kendo ıstedgii gibi olmayınca neyse 500luk sular var anne bardaga doldurymmu dedm böyle mi içersnz bende cok su gıtmesın ıcılmıo die 2suyu bosalttım diyoki; sen kadar gerizekalı görmedm beynın yok ki mantıksız iş yapıyosn donakalıyosun bardaklara su mu konulur ugras dur sen yıkarsın bardakları ozmn dio anne kola ayran vardır diye koydum diyorum var mı bi spr bakalım dio bana fikir yürütmuyon usumuna dio okadar cnm skldı kı nye böyle benm annem niye niyee esime de anlatamyrm
(7,638 puan) tarafından
Bence  biraz arayıp sorma  gitme o ararsa iyi felan de mesafali  ol eyer  bilinçsiz yapıyorsa soracaktır sana o zaman dök içini rahatla
(2,499 puan) tarafından
aynen cnm ben 1senedir uzuyormusum onu kafa yı yemiş üzüpte hayırsz evlat deglmki her istedgini yaparm lafla üzme m annem beni ğzüdgğ için bende herşeyi saydırmaya basladgm artk
-Reklam-
0 oy
(12,776 puan) tarafından
Kimseyi kabul etmiyor ise virüs ten korkuyordur derim ama konu komşu gidiyo dediğin gibi ise ayıp etmiş şahsen ben bı sure aramam gel demem gitmem de anlamasi için 

Herkesin annesi temizlik yapıyor kızım cami batiriyo annem siliyo çocuk bu boşver hiç üzülme gitme belki eşinle huzursuz olursun diuemi istemedi bilemeyiz ki ama şahsen bende kirilirim 
(2,499 puan) tarafından
cnm gittim yine burnumdan getirdi rezil etti keskke gitmeseydin bahce evine babam aradı iftarı burda yapcaz diye.. haberlesrz dio annem gerisi yok nyse gttik sakindi sonra basladı atarlanmaya ,bi gelivermeyim demiyosn orucluyken cekilmiyosnz sen keyfine bahcede gezmek istiyosun küçük aglıyo yemek hazır degıl cok bunaldm cok yoruldum sizle.. normal mı bu hareketleri nolur bana empati kurarak cvpverin normal mi .. zor tuttum kendimi esimde işten cıkısta geldi babası giydirsin dur dio bana kıyamıyo guya agzıma ediyor babası alsın posetleri dio bu hep böyle yapıyo her gttginde cekilir mi böyle bi anne ben nasl seviyim bu kadını bana yaptıgı ıkı hareketten artık anneme eskisi gibi olamam eskiden böyle değildik cok cok iyi anlasrdk sana büyüu yapıldı diyorum ben ..esimi korudugm içinde bana gıcık ha bide noldu biliyomsn bahce evine masayı hazırladı bana tarımında yok dedi fln nyse kücügü emzirdim masada tabakları yerkestrdm smdi bi hareket yapsam kızıyor onu nasıl oyle yaparsın diyor resmen ozguvenım kırılıyor kocaman kadınım benım yaptıklarıma kızıyor kendo ıstedgii gibi olmayınca neyse 500luk sular var anne bardaga doldurymmu dedm böyle mi içersnz bende cok su gıtmesın ıcılmıo die 2suyu bosalttım diyoki; sen kadar gerizekalı görmedm beynın yok ki mantıksız iş yapıyosn donakalıyosun bardaklara su mu konulur ugras dur sen yıkarsın bardakları ozmn dio anne kola ayran vardır diye koydum diyorum var mı bi sor bakalım dio bana fikir yürütmuyon usumuna dio okadar cnm skldı kı nye böyle benm annem niye niyee esime de anlatamyrm
(12,776 puan) tarafından
Gerçekten böyle anne çekilmez ya bı gün git tek başına otur konuş yoksa kes muhabbeti haftada 1 slm slm senin hakaretin çekemem de teyzeme ablana vs şöyle kadın kendince geçmiş resmen evlatlıktan reddedilir ha bu annelikten reddetme olayına gelmiş çekilmez böyle gercekten ben bunun 3 de 1 yaşasam herşey döker  daha da konusmaz dim
(2,499 puan) tarafından
gercekten cekilmez demi ama bana cektiryr deliligini .. ha bikerede bahcedeyiz yine gekdik ablam var bende kırk yılda makyaj yaptm enerjım yüksek kapıyı ört pesınde mi gezcem dio kızım içeri girmiyor kücügü bıraktım buyukle bahcedeyiz bebe bunaldı evden .. geldik mont bile cıkartmadm ..bana bir bagırıyor delimsn gerizekalı beynin yok o bebe ac bahcede ne gezdryn senun kafada var dısarı die ölür müsün anne bebem kek portakal suyu içti yemek yemez bıraz gecsin ustunden hem ben annesiyim sanane nezamna yşyecgne ben karar verrm dedm ..o cocuk ac ben bilym yeni uyandı dedin ..benle birlikte evden mi geldin dedim ya bidaha asla gelmcem buraya ablamla sana murluluklarnkızın var ya bı havalardasın dedm hep bu hakareti yapyn mecbur uyum cekmeye seni kac yasımdaym karısma bana dedm ..ya bide böyle yasadım hele lohusayken uzdugunu anlatsam daha amelytlıyım hastane odasında surat esımi göndemedi annesine dinlensin esim pişik kabız oldu arabada yattı annesi yakın izin vermedi esimle ben papaz neymiş ilk dogumum nasl dinlenirmiş
halbu ki enistem gittiydi ona bile annem karar veriyor düşün yemin ederm bi fazla yok hatta eksik bile var uyanıklıgı bize geciyor komsularndan ögrenyr neymiş ben malmısım etrafta ne olup bitiyor haberim yokmus ellern kızları her tarafı ıdare edip herseyden haberleri olurmus dedıkodudan banane diyorum adı dedıkodu mu bunun diyor bana . wlla o noktaya getirecek bende peygamber sabrı var wlla yufka yürekli annem smdo ıyi davransa  yine canm derm unutrm snra yine uzmeye devm
(12,776 puan) tarafından
Ablan bu duruma mudahile etmiyor mu anne niye böyle yapiyon diye
(2,499 puan) tarafından
eder mi sinsi arada işi düşüyor ya bebeleri kocaman oldu calısıyor evde yanlız kalıyorlar diye annemi cagırr yani benm yanmda etmiyor anne sus die cnku annemin acıtasynu vardır ben yoruluyorm iki benezgi yardım   edemiyor kocasıda böyle die inandırır teyzemi anneannemi komsuları bizi kotuler anlatır herkese bılmyrm annemmdedkodumu yapınca ablam sus diyor mu hiç bana anlatmaz ezgi anneme kızdım diye daha benı rahatlattgnı gormem ben olsam anne ablama yuklenyn asırı asabısın sacma hareketlerin var derim bak gelmezler yapma derm ablammdemez blmyrm konusunda savunur mu ama kocamı kötuleynce ablammsey der ben dert yanınca ezgi ama sende kıyamayıp bi iş yaptırmyrsn der kafayı yemslr yanı onların gozunde herşeyle ben ugrasyrm guya kıyamıyolar annem kullan acıma  erkekler güclüdür der ablamda nöbetten cıktı die dusunme ezgi yaptr sennki rahat der abla rahatça ona mı ben herseyimi nesetle yapyrm evlendik 6sene oldu daha 2 veya 3kez cam ancak silmişimdir kocam siler nobetten gelir beni ypruldu die 2saat mutfak toplar ev toplar halıları kaldırıp siler süpürür o gun koltuk  sildi ..ablamlarn yannda TV'ye dalıyor mesela kızımla ilgilenmyr ya mesela urunu giydirmeye fln kocam kotu oluyor ben yemeknyedirmek için ugrasyrm ya esim kotu ilgilenmyr oluyor ben bana yaptgo genel davranırsa yardıma bakarm arada bi ilglenmedgş benm cok ilglensgm zaman olacak tabi anneyim bunun hesabını mı güdeyim kızımla ilglenmeyip aman babası baksın diye bunu isityolsr  adam işten geliyor anneanne dede var torunlarına bakmıolr babam bile bugun diyor montu giydirde neset sallasın die yoruldum kömurluk yaptım diyor snra neset hep yapınca bsey yapmaynca annemin gözünde kotu .. ablamda sennki rahat kullan yaptrmıosn ezgi demşyosn derler  daha napym delirtymmi biz hiç nefes alamyrz ablamlaranhafta sonu tatil esim gecesi yok gunduzu yok esim polis enistem saglık bakanlgı masabası .. tmm oda yorluyodr ama ablam ensteme bsey yaptıramaz azarlar ablamı herkesın yannda bazen ben esime cemkirrm dedgmi zorlada yaptrrm misal bunları gormuyolar ablamnkınn lafı olmaz benmkının olur enstem hfta sınu olmasın mutfak dısında asla elini temizlige sürmez gece ev temizledim hadi temzlermi hafta sonu beklerler annem bide över hafta sonu heryeri temizlerler die ablamn evinde bazen cok dagınık olur benmkıde annem der ki ablan gl bukadar degıl yine enişten yapıyor der neymiş buzdolabndaki cürük carık  bakarms lafa bak dolap içlerini düzeltrms onada yetissn esim .. benm ESM biraz rahat takılan tip gibii görunur kendini öyle hırslı işe verip üzmez annemlerde adı cıkmks bundan pay biciolr ay saka gbi bana gelip kocan yaptysa bu dagınıklık ne Diolar e yaptysa mı var yapar saatinde dagılır kafayı yemslr wlla benn sakın nn relax ınsanım  ablamlar gibi deglm die ezgi rahat umursamaz önemsemez olurum yigenm bile der teyze annemler fena beni cok kızdıryolr die
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Ayıp etmiş gerçekten seni arayana kadar arama çağırmadan yada o gelmeden gitme gücendiğini anlasın, ben kız kardeşime öyle yapıyorum
(2,499 puan) tarafından
ya kız kardesmde mi annem gibi .. wlla aramıcamda yapısıypor ki görüntülü arar durmadan bende acmam bugun bahce evine iftara cagırdı hakaretler laflar burnumdan getirdi görmen lazm ..
(7,935 puan) tarafından
Kız kardeşim 18yaşında canım  bekar pek eleştiri kabul etmez bazen çığrınıverir kalbimi kırar.O arayana kadar aramam gitmem 2-3gün sonra kendi arar ya da gelir hiç bir şey olmamış gibi devam ederiz

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 1,296 göst.
14 Ağustos 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 206 göst.
8 Eylül 2023 Aile kategorisinde beyzademir_18 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 669 göst.
22 Kasım 2023 Aile kategorisinde Cancazmihram (3,504 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 266 göst.