0 oy
692 göst.
Aile kategorisinde (707 puan) tarafından
Bağıra bağıra ağlayasim var.Cocuklari yeni yatırdım aynı oda içinde aglamakta istemiyorum.Offf 

Eski postlarimi bilen bilir.Ailemim yanına gitmiştim.Aslinda her 6 ayda bir giderdim bu sefer küçük kardesim gel diye çok ısrar edince gittim.Kizkardesim neler yaptı neler.İntihara kalkıştı iki kere babam.kalp krizi geçirdi.Cok kötüydü.Neyse cuma günü evime geldim buraya gelmeyi hiç istemiyordum Allah biliyor ya içimi.Eve gelince girmek istemedim.Cumartesi evde duramadjm afakanlar bastı nefes alamadım.Aksami zor ettim ve dün.

Allah'ım bir daha yaşatmasın.Oglum yerde mindere takıldı kafasını üniteye vurdu alnı yarıldı ben çıldırdım.Kanlar akıyor her yer kan oğlum ağlıyor ben ağlıyorum eşim olacak s.lak bana bağırıyor.Oysaki kendi sucuydu.Oglum yalvardı baba benimle oyna diye oda oynamadı yarim saat yalvardı oğlum en son kustu odadan çıkacakken düştü.Dun apar topar hastaneye götürduk.6 dikiş atıldı kucağımda kizim hastanenin kapısında oğlumun çığlıklarını dinledim.O ağladı ben ağladım.Biliyorum olacak olan başka yerde de olurdu mesele o değil ama o arada bile eşim sus bak yumruk atarım şimdi diye bana bağırdı.Bugunde kızım gözünün üstünü masaya vurdu gözü şişti.

Bişey var üstümüzde ama anlamadım.Esimle yaşamak istemiyorum onu sevmiyorum artık.Kim böyle kendine köpek muamelesi yapan birini sever ki.Gelmek istemedim ah ah anneme dedim bekle güze kadar diyor.

Sorarım size kim kendine eziyet eden birine katlanır.Ben hep diyorum bu evden ya onun yada benim ölüm çıkacak.Boyle bişey olmadan kurtulmam lazım.Dusunmektrn kafayı yiycem ya.

Sorsanız millete dışardan bakınca eşim.maasi bana veriyor lan maaştan kalmıyorki bana verse nolur vermese nolur.Herseyi ben hallediyorum kendi sorumluluk almak istemedigi için ama artık ona bıraktım.Ugrasmak istemiyorum.Bu adamı hayatımda istemiyorum.Annemgilde kalırken gram özlemedim.Surekli azarlayan sorumluluk sahibi olmayan birini kim neden istesin.Ben kadın olarak hissetmiyorum.kendimi.Hic cinsel hayatta bişey hissetmedim 8 senedir evliyim.Bir kere ya bir kerede ben biseyler hissedeyim dedim.Vay efendim ben erkek bilmem nesi istiyor oldum.Benim bu dünyada hiç mi değerim yok.Hayatim hep böyle mi olacak.Ev üstüme üstume geliyor onu hayatımda istemiyorum.Cocuklsrima düzgün babalık yapmıyor oğlum çok seviyor ona göre iyi kötü babası ama kendime kötü davrandihini henüz anlamıyor mu yoksa başka seçeneği yok ondsn mı böyle bilmiyorum.İcimi dökmek istedim cok doluyum burdan başka anlatacak kimsem yok kusura bakmayın.

9 Cevaplar

0 oy
(2,011 puan) tarafından
rabbim sanır versin yardım cin olsun bir çıkış yolu göstersin can
(707 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun.
(2,011 puan) tarafından
ailen destek cikmiyor mu arkanda degil mi
(707 puan) tarafından
Annem güze kadar bekle diyor.Kardesimin biri üniye gidecek diğeri mezun olacak onların keyfini bekliyorum.
-Reklam-
0 oy
(1,210 puan) tarafından
Bende böyle dertliyimdim eşim ilgilenir ama oyun oynatsin isterim hemen çizgi flim açıp izletir kendi telefon oynar düşüp kafası şişse bana laf der kızar bir ara çok düştü üst üste sende oku dua et hatta internetten YouTube den duaları aç yasin aç ilahi dinle iyi gelir yemek yaparken yemekleri dua oku namaz kıl belki iyi gelir bir çıkış yolu olur ferahlarsiniz ailecek rabbim yardımcın olsun
(707 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun.Bisey var ustumuzde de.anlamadim.Esim bana hiçbir konuda yardımcı olmazki.Surekli bağırır çağırır.Ben onunla artık yüz göz olmak istemiyorum.
(1,210 puan) tarafından
Bazen benimkide öyle yapıyor dedim gibi abdest al dua aç oku namaz kıl eşinin suyunu yedi şeyi oku huzur bulun rabbim kolaylık verir inşallah
(707 puan) tarafından
Amin denerim canım sağol Allah razı olsun.
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Allah hayirlisini versin canim hakkinizda, sabir versin
(707 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun.En çok da sabır versin gerçekten çok yoruldum.
0 oy
(124 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun çok zoe bi durum ve çocuklar anne babanın arasındaki soğukluğu hissedermis o yüzden de huzursuz olbilir çocuklar 
(707 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun.Çok kötüyuz ya hani hiç iyi bir kelimemiz yok aramız çok bozuk ve ben iyi olmakta istemiyorum.Onu gormek onunla yaşamakta istemiyorum.
0 oy
(434 puan) tarafından
çocuklara bi oku canım nazar değiyordur belki
(434 puan) tarafından
Gecmezse bi kurban falan kes adak mi deniyo emin degilim ama arastir bakalim
(707 puan) tarafından
Durumum yok canım isterdim ama kesemem.
(434 puan) tarafından
Ufak bisey olsada olur diye biliyorum  ben ama emin degilim
(707 puan) tarafından
En az 1000 den başlıyor küçükler onada durumum yok canım.Bakalim sadaka vericem inşallah.
(434 puan) tarafından
Allah kabul etsin canım kazadan beladan bütün  şerlilerin şerrinden korusun rabbim
0 oy
(402 puan) tarafından
Gençliğini böyle biriyle geçirme.bu ömür 1 kere veriliyor.yaşlanınca keşke deme.kurtul gitsin
(707 puan) tarafından
Bende aynı şeyi düşünüyorum ama annem bekle dedi.
(402 puan) tarafından
Annen yaşamıyor o çileyi.bir kadının kendine yapacağı en büyük iyilik değer görmedigi yerde durmamaktır.
(707 puan) tarafından
Öyle de canım annemgilde kalamiyorum kardeşlerimin evden gitmesi gerekiyor onların gitmesini beklemem gerekiyor.
0 oy
tarafından
Cnm bir sadaka ver sen. Insan kendini kotu hissettikce daha kotu seyler oluyor. Sen mutlu olki cocuklarinda mutlu olsun. Bol bol dısarı hava almaya cık. Ornek verim Gecenlerde bisey yuzunden cok agladim cocuk yataktan dustu. Bizim hissettiklerimiz cocuklara da yansiyor
(707 puan) tarafından
Bende aynısını eşime dedim sadaka verelim çocukların başı hiç ayık gitmiyor.yansiyordur canım bilmiyorum sürekli kaos var evde çok sıkıldım bu durumdan inşallah feraha çıkarız.
tarafından
Ins cnm
0 oy
(389 puan) tarafından
Adak flan kesin kan akıtın bence :( geçmiş olsun 
(707 puan) tarafından
Durumum yok canım anca sadaka verebilirim.Sagol teşekkür ederim.
(389 puan) tarafından
Öyle yap o zman canm
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun
(707 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 325 göst.
0 oy
7 cevap 675 göst.
0 oy
3 cevap 178 göst.
26 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Sudenaz (224 puan) tarafından soruldu

378,442 soru

11,327,870 cevap

34,782 kullanıcı

...