0 oy
700 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Evet size Bi soru ile geldim EŞİNİZ SİZE GÜVENİP ARABANIZI SÜRDÜRÜR MÜ?:D

Hadi bakalım sohbete 

54 Cevaplar

0 oy
(4,152 puan) tarafından
Noooo utanmasa öne oturtmicak ahahahaj
tarafından
Ahahha daha iyi kız otursun arkada
(4,152 puan) tarafından
Yok kiz bno oturtmicak. Araba kullanmayi ogretiyo ama babasinn arabasinda :-)
-Reklam-
0 oy
tarafından

sürdürdü desem açıklayıcı olur :D

tarafından
Sürdürsün aman :)
0 oy
(14,505 puan) tarafından
Ailem.gekdigi zaman bırakıyor arabayı kullanıyorum :) nöbetçi ise sabah işe gidip.alıyorum:)
tarafından
Maşallah trafikte çoğalalım ya erkeklere özgü bişey değil demi :)
(14,505 puan) tarafından
Bence de değil yolların hakimi sanmasınlar kendilerini ☺☺
tarafından
Aynen öyle :)
0 oy
(15,507 puan) tarafından
Bana arabasini güvenir ama canini güvenmez. Gecenlerde arabayi ben sureyim mi dedim , olur kizimla biz inip yuruyelim sen sür diyor. Ehliyetim yok araba kullanmayi da bilmiyorum o yüzden guvenmez ama daha önceleri öğretmeye calişırken çok verdi bana. 
tarafından
Vermiş ama adam :)
0 oy
(3,159 puan) tarafından

Evet sürdürüyor :) bir keresinde ilk öğrendiğim zamanlar bahçeye uçmuşluğumuz bile var :Dama sana bir şey olmasın dedi<3

tarafından
Yaa işte eş dediğin :)
(3,159 puan) tarafından
Aynen arabada benim üstüme zaten :D
0 oy
tarafından
Evet suruyordum da ama sattık şimdi
tarafından
Yenisini alırsınız inşallah canım vermiş yani
tarafından
İnşallah canım hayırlısı evet veriyodu
0 oy
(14,081 puan) tarafından
Ah ah keşke arabamız olsaydi ☹
tarafından
Olur inşallah canım
0 oy
tarafından

Izin vermemesi tuhaf olur zaten bu da soru mu kiz :D

Ben yaklasik 1 ay oncesi surdum mesela hemde ne surme :D koye gezmeye gitmistik birine gtcektik dedim ben suruyum ama annemle oglum binmesin dedim biz ikimiz olalim e guvenemiyorun kendime cunki. Esimde hayr onlarda gelsin cesaretlen dedi. Neyse bindik calistir bakalim dedi nasil dedim güldü hic kullanmadim daha once denemedim bile. Esim tarif etti çalıştırdım birden gaza abandim sanirim :D yuksek bi ses cikinca korktum. Araba gidiyo ben direksyonu biraktim arkaya dondum anne size binmeyin dedim annem bana bagriyo kiz tutsana direksyonu diye tutamiyorum esim diyo ask tutsana diyo sen tut tutamam dedim biraktim orda :D

tarafından
Ahahha Allah seni kız :)
tarafından
Esim ehliyet almami istiyo bende cok isitiyorum ama kazanamam verdigm paraya yazik olur :D once ogrenmem lazim sonra sinav
0 oy
(671 puan) tarafından
Geçen sene verdi elime ilk öğrendiğim sıralar yanımda oturuyordu sürmeye başladım kaldırıma çıktım arabayı vuruyordum tam o sırada frene bastım birdaha o oldu vermez elime falan :)
tarafından
Verir inşallah ilerde :)
0 oy
tarafından
Adam arabayı benim uzerıme yapıp anahtarı evde bırakıyor ise yurume gidiyor guvenmek halt etmıs :)) 
tarafından
Vay vay totonu kaşı nazar değmesin kız nadir kocalardan seninki si :)))) pijamalı :)
tarafından
Maasallah dıyım canım Kocam boyuna posuna kurban olam hele ahaha kız hala unutmadın pıjam sekıl dı ahaha
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Tabikide sürdürür neden sürdürmesin ki bmce ondan dha iyi kullanıyrm :) 
tarafından
Vermiyor bacım kimileri :) biz daha sakin süreriz ki onlardan :) dermişim
(4,098 puan) tarafından
Valla hiç öyle sıkıntı çıkarmaz sadece giderken evden çıkıyrm vardığımda vardım dye mesj atmm yeterli oda sağ salim vardığımız bilsin dye biraz cık hani çok değil ya azcık hız yapmsnı seviyor olabilirim itiraf ediyorum çk seviyorum aramızda kalsın
0 oy
tarafından
Ehliyetim yokken veriyordu ben kaza bile yaptım ona rağmen veriyordu şuan arabamız yok eşime olsaydı kullanmam dediğim zaman bana kızar şuan ehliyetim var 
tarafından
Kullan neden kullanmayacaksın ki helal olsun eşine yani
0 oy
tarafından

Simdilik ogretiyor ehliyet alinca tabi surdurcek :)

tarafından
Başlamış vermelere işte :) inşallah alırsın ehliyetinide
tarafından
Amin insallah canim
0 oy
(55 puan) tarafından

Micra kırmızı arabasi var manuel Sürüyorm :) hatta araba kullanmayida eşim ögretti bana sağolsun

tarafından
Maşallah iyi yapmış lazım oluyor ya bilmek iyi
(55 puan) tarafından
Qynen canm işe gidip.geliyodm simdide kizim 75 gubluk hastaneye saglik ocagina  goturuyorm iyi oluyor canm
0 oy
tarafından

Jshs ikimizinde ayri arabaları olduğu için sorun olmaz :D

tarafından
Ooo adam daha fazlasını yapmış kız daha ne olsun :)
0 oy
(3,528 puan) tarafından
Evet hatta kendisi teklif etti öğreteyim sanada diye, ama bizim arabamız yok kayınbabamın arabasını alıyoruz köye gelince bi yere gidiceğimiz zaman hadi sen sür der ☺️
tarafından
Olsun kayınbabanın arabasında öğrenirsin kendi arabanızda usta olursun kız daha iyi :)
(3,528 puan) tarafından
Aynen öyle canım ☺️☺️
0 oy
tarafından
Kullanıyorum zaten senin benim mi var kız arabada benim üstüme hele ki vermesin:)
tarafından
Ahahha maşallah o zman :))
tarafından
Aynen :)
0 oy
tarafından
Benimki izin verir hatta sqnq ehliyet Alalim diyor ama sürmeyi bilmiyorum ilerde inşallah
tarafından
Izin veriyorken al ehliyetini :)
0 oy
(845 puan) tarafından
Benim ki veriyor ama ben korkuyorum malı kıymetli bişey olur diye o varken sürüyorum
tarafından
Alışırsın canım insan devamlı kullandıkça alışıyor
(845 puan) tarafından
Bekarken vardı arabam sürüyordum bir gün ışıklarda  yeşil yanarken geçeyim dedim önüme motorsiklet durdu kırmızı yandı araba fren yapmadı bozuldu bende sırf çarpmamak için kaldırıma çıktım sağ sol derken araba durmuyor el freni çeksen bile durmuyor o korku bana yetti birden başıma geldi şimdi her ışıkta frenler bozulacak gibi geliyor aşırı korktum birine carpmaktan
0 oy
(12,889 puan) tarafından
Arabanız diyorsun balım benim de arabam yani e o zaman :) 
tarafından
Verir :))))) vermek zorunda

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 559 göst.
0 oy
30 cevap 464 göst.
0 oy
31 cevap 472 göst.

406,925 soru

12,211,684 cevap

36,790 kullanıcı