0 oy
965 göst.
Diğer kategorisinde (3,562 puan) tarafından
Aşağı katta suriyeliler oturuyor bu saatte bangır bangır müzik çalıyorlar aşağı doğru vuruyorum anlamıyorlar o da yetmez gibi yatak odama aşağdan konuşma gülüşme sesleri geliyor şuan eşim daha önce gitti uyardı ama hala aynılar kızlar bana birşey diyin zor duruyorum inip saç baş dalıcam!!!! 

22 Cevaplar

0 oy
(3,562 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kızlar akşam aradım Polisi bu çok oluyordu akşam 11 buçukta falan da açıyorlardı önemsemiyordum ama dün gecenin 1 de açınca mecbur kaldım bir de aşağıya giren çıkanın haddi yok sözde kocası vefat etmişti kadının ama erkek kaynıyor aşağsı polis uyarı vermiş ceza kesmiş çünkü hem kalabalıkmış hem gecenin körü müzik dinledikleri ve rahatsız ettikleri için ceza yemişler ikinci şikayette karakola götürüp adli işlem yapılacağını da söylemişler Canını yiyim TÜRK POLİSİMİN durum bu yazayım dedim .
tarafından
İyi yapmissn canm yaaa
tarafından
Canm keske bu oruc ayinda kadini öyle biseyle suçlamasaydın gozunle gormeden neden gelen gden belli degil doyon suriyeliler hepsi akraba cok burada birbirlerine gelip gdiyorlar olabilir yani kotu niyetle yaklasmayalim öyle bsey varsa bile soylemen gerekn bi konu değil
(3,562 puan) tarafından
Eve taşınırlarken çünkü kocası çocuğu ve annesi olarak başka kimsemiz yok diye ev sahibi kiraya vermişti bilmeden konuşma istersen.
tarafından
Ama bunu burda soylemen uygun değil namus siz konusu olunca büyük gunah onun gunahi ona sen ortak olma enazindan sadece uyarmak istedim
tarafından
Bncede iki oğlan annesi insan gözünle görmeden yargilamamali nie her gelin sevgilisini ozamn bize gelnlerde  insanlarda bizim mi sacma
(3,562 puan) tarafından
Gecenin bi yarısı eve erkekler doluşup beni kahkahalarla konuşma sesleriyle müzikle rahatsız etmeye ne hakları var?  Ve bu her gün aynı lütfen daha fazla uzatma kalp kırmayalım.
tarafından
Kız Ecem Lina sen çok agresif bi kadınsın biraz sakin ol burda herkes özgür yorum yapmak da arkads sana doğru yolu gösterdi bu sen niye böyle yapıyor  ki olabilir sesde olabilir sen yapmiyon mu nie
(3,562 puan) tarafından
Kız onların yaptığı ses bizim gibi normal ses değil niye anlamıyorsunuz? Gündüz ne b.o.k yiyorlar? Niye ses yok neden gece başlıyor ve ben yatak odamda onların seslerine uyanıyorum . Gecenin 1 inde ne sesi olabilir saçmalamaya başladınız farkında mısınız? Hiç kimse gecenin 1 müzik açmaz son ses hanginiz eşlerinizle ve ya eve gelen misafirinizle gecenin körü kahkahalar atıyorsunuz bağırarak konuşuyorsunuz ? Ve her gün bu ses farklı farklı geliyor gündüz ses ettilerde niye ediyosun mu dedik yorumlarımı iyi okuyun oruç başınıza vurdu galiba.
tarafından
sadece seni uyarmak istedim sen illa soylediklerini tekrarliyorsun
Meksikali sağol cnm ne ikursa olsun bene gene uyaririm vazgecmem dogru yoldan
tarafından
Ben kacr karismyoreee byy
(3,562 puan) tarafından
Postumu doğru dürüst okumadan gelmiş yorum yapmışsın bunu anladım eşim uyardı daha önce diye yazmışım posta ? Okumadan gelip yorum yapıyosun yapma tatlım.
tarafından
Kız Lina daha tam   kız sana KTÜ bişey demiyor nie celalleniyon bacim
tarafından
Rica ederim ikioglan annesi❤️
-Reklam-
0 oy
(8,588 puan) tarafından
Dalma direk polisi ara canm
(3,562 puan) tarafından
İnsanlıktan nasiplerini almamış öküüz bunlar ya
0 oy
tarafından
Polisi ara bence kalabalikta varsa ceza yesinler bir güzel polemiğe bile girme 
(3,562 puan) tarafından
Vızır vızır ses geliyor polise haber vermek en doğrusu yoksa bütün sinirimi inip onlardan özellikle çıkarıcam
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Onlar arsız oluyor canim birde inatlasirlarsa seni cildirtana kadar ugrasirlar polisi ara

(3,562 puan) tarafından
Valla Semroşum ben daha inadım onlardan kiracılar imza toplar attırırım evden gündüz dinlesinler fışkı yiyesiceler
(2,360 puan) tarafından
Öyle rahat geniş insanlardan nefret ediyorum ya biz ses olmasin diye nefes almiycaz nerdeyse  :/
0 oy
tarafından
Polisi ara bence 
(3,562 puan) tarafından
Öyle yapıcam canım
0 oy
tarafından
Öyle birileride benim uste var ama ben bek takmiyom  evleri istediklerinni yapsinlar   derim  
(3,562 puan) tarafından
Kiracı evleri değil . Kaldı ki evi olsun gecenin bi körü beni rahatsız edemez .
tarafından
Haklisin  kız gecenin köründe matgap 'la duvar deliyorlar elektirik süpürge top çocuklar daha neler neler  ama napacan laf anlamayan insanlara onlar bizi insan yerine koymuyorlar ki aman alta insan var sesiz olalim demezler ki ama iyi ler yani ahahah bi ara tuvaletleri tıkanmış gelip benim tuvaletin borularını actilar o duvarları silesiye tek tek yıkayasıya neler cektim oylsaki  eşimde kizmisti niye sen yaptin onlar gelip yapsalardi diye iğlik yaramiyor anam
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Polisi ara hiç bulaşmadan bence
(3,562 puan) tarafından
Sinirliyim inip saç baş dalasım var Kızım uyanmadı dua etsinler
(3,159 puan) tarafından
Çok rahatlar çok hiç kendi memleketlerı gibi davranışları Allah sonumuzu hayır eylesin...
0 oy
(20,334 puan) tarafından
Polisi ara yesin cezayı bunu yapma hakları yok terbiyesizler
(3,562 puan) tarafından
Mağaradan çıkma ayı bunlar ayı
(20,334 puan) tarafından
Nerden geldiler baş belaları ya
0 oy
(1,262 puan) tarafından
Polisi ara insan kendi evinde de rahat edemeyecekse nerde rahat edecek
(3,562 puan) tarafından
Gündüz açsınlar laf söyleyen yok ama gecenin bi yarısı olacak şey mi
(1,262 puan) tarafından
Onlar zaten eve girerken bir kişi giriyorlar mübarek mitoz bölünmeyle çoğalıp 10 kişi oluyorlar
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Polisi ara ne duruyosn
0 oy
(1,656 puan) tarafından
Lena polisi ara hemen ne duruyorsun muhatap bile olma yesinler cezayı 
0 oy
(300 puan) tarafından
Keyflerine düşkündürler bide çok inatçı olurlar git uyar bidaha olursa polise gt
0 oy
tarafından
Ay. Sakin bulasma Allah korusun millet delirmis zaten polisi ara
0 oy
tarafından
ulkemizde misafir olduk her yerde onlarin hakimiyeti var bir yere siginmis gibi degiller polisi ara direk bence sen onlara laf anlatamazsin
0 oy
(3,275 puan) tarafından
Yalnız Suriyeliler demeyeceksin cnm bildiğin TC vatandaşı oldular artık ne yazık ki Allah yardım etsin bunlara bulaşmayada gelmez senden benden özgür takiliyolar ne halt yiyecekleri belli olmaz 
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Gürültü yapan komşuya para cezası var diye biliyorum istersen bı araştır bence uyarmaya felan gitme boşver değişik bişey derler kavga çıkar Allah korusun 
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Naptin aradin mi polisi, ne oldu ise yaradi mi?
0 oy
(9,241 puan) tarafından
Biz Türkler başka bı ülkede olsak ssessiz sakın utanarak otururuz
0 oy
(3,100 puan) tarafından
Canım bizim alt kattakilerde öyle onlarda Suriyeli bı ara tam uyumustuk saat gece 12 o saate duvara çekici Cat çat vuruyorlar eşim sinirlendi bu saate olcak ismi diye aşağı indi acmadilar kapıyı sonra anladılar heralde ses kesildi son ses muzikmi dersin bağırarak konuşuyorlar önümü dersin aynı dert bizdede var
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Polisi arayıp Korkut yoksa anlamazlar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 166 göst.
14 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Esha (571 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 953 göst.
1 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,217 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 429 göst.
17 Mart 2020 Diğer kategorisinde TolstoyunBİsikleti (1,093 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,441 göst.
22 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Nezire5816 (709 puan) tarafından soruldu

406,981 soru

12,214,956 cevap

36,799 kullanıcı

...