+1 oy
896 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Selamın aleyküm hanımlar hayırlı akşamlar. Bugün evimde NUSKA bulmuştum yazan herkese teşekkür ederim hoca ile görüştüm. Eşime telefonda kötü niyet için yapılmamış dedi ama bana usteleme akar suya besmele cek at dedi evdeki huzurunu kaçırma kızım sen keyfine bak dedi sana etki edemez. Dedi neden öyle dedi biliyorum ama eşimi neden ustelemesin diye dedi bilmiyorum. Kafam karıştı. Eşimi az durtuklesemde açtırıp baktirsammi incelediği yerden kopsun artık. Bana az fikir verin olurmu.  :ermm:.    

19 Cevaplar

0 oy
(2,198 puan) tarafından
Sen oku evine kendine kocana evini sirkeli suyla sil bakara süresi aç hiç açıp uğraşma akan suya at rabbime sığın kötülük sahibini bulur elbet 
tarafından
Kimin olduğunu eşim de öğrensin şimdi ben desem şu diye kabullenmeye bilir kafam çorba şeklinde
(2,198 puan) tarafından
Senin kocan senin yanında zaten iyilik için muska yapıldığını görmedim kim yaptıysa Allaha havale et hoca da kurcalama dediyse boşver kendine dert edinme
(2,198 puan) tarafından
Eski kayınvalidem de bana bigün meyve suyu getirdi  hiç kalbime bişey gelmedi içerken ağzıma kağıt geldi baktım Arapça şeyler yazıyo önce istifra ettim ondan sonra bildiğim bütün duaları okudum kendime açtım dua kitabından okudum rabbime sığındım bişey olmadı kötülük sahibini bulur her zaman
tarafından
Rabbime şükürler olsun cnm yanımda. Kurcalama yım uzmasin
-Reklam-
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Sen neyden şüpheleniyorsun peki
0 oy
(51,941 puan) tarafından
nerde buldun muskayi canim at suya kurcalama bence
tarafından
Yatak odasında. Çeketin cebinde cnm
(51,941 puan) tarafından
gördüm postunu simdi ne duasiymis peki icindeki hoca deseydi ya
tarafından
Söylemedi cnm sen kurcalama Dedu bana eşimi kurcalama sın diye birşey demedi
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Üsteleme dediyse üsteleme vardır bir bildiği. Kötü bir şey olsa mutlaka söylerdi. 
tarafından
Kimin yaptığını biliyorum eşimde öğrensin istiyorum. Şimdi ben desem kabullenemeye bilir
(2,493 puan) tarafından
İşte o yüzden huzurunu kaçırma diyor. İlla sorun çıkar
0 oy
(379 puan) tarafından
İyilik için muska mi olur ya iyilik yapmak isteyen bunun ne kadar günah oldunu bilir yapamaz açsan da nasıl anlicaksin ne olduğunu bosver sen at diyorsa at 
tarafından
Ben acmiycam cnm tanıdık bir başka hocaya gidicem herşeyi açıklasın isteyecem
0 oy
tarafından
Böyle seylerle hayatını zehir etme at gitsin demiştim sen Allah'a sığın boşver yazmışlar çizmişler, de ki Allahım ben sana sığınıyorum böyle bir şey yapan varsa günahı yapanın boynuna beni yazılanlardan mesul tutma beni koru bana işlemesine izin verme korunmayı yalnız senden beklerim de sen Allah'a sığın korkma bundan da 
tarafından
Cnm zehir etmiyorum.  Bu 2 oldu yeter da
0 oy
tarafından
Bazı muska lar kötü amaç için yapilmaz bazıları aile içi huzur veya kötülükten korumak için yapilir demekki seninkide o imiş aksi bi durum olsaydı zaten söylerdi bence kafanı buna çok yorma hocanın dediği gibi..

Normal olarak muska nın hiçbir türlüsü yapılmaması gerek 
tarafından
Cnm bu iyilik için yapılmadina Eminim.  Eşimle aram bozulmasın diye. Hocamız üzerini kapattı buna adım gibi eminim. Ben 2 aydır. Kafamı kaldıramıyorum. Yatağa girdiğim an uyuyan ben saatlerce uyumadim
tarafından
Ozmn kedin başka bir hocaya sor naptın nuskayı?
tarafından
Eşim aldı cnm yarın iş çıkışı gidip gostericez
0 oy
tarafından
Hoca usteleme dediyse usteleme canım gebe halinle ya biran evvel evinden uzaklaştır 7 gün boyunca evinde yüksek sesle bakara suresi ac ve o süre okunurkende evini sirkeli su ile sil şifa  olsun inşallah 
tarafından
Eşim aldı benden cnm kim olduğunu biliyoruz ama neden niçin yapıldı bulacam dedi eşim 2 oldu buluyoruz
tarafından
Iyilik olsun diye yapılsa neden gizli saklı ceket in cebine koyup çıksın yapan kişi belliki hayıra solumuyor ben haz etmiyorum bu muska işlerinden ya eşimde bana çok nazar değiyor diye yazdırmıştı bi muska takamadım olmuyo yapamıyorum ben dedim oda öylece kayboldu gitti belliki çok yakınızdan biri öyle olmasa hoca incik cıncık her şeyini anlatırdı diye düşünüyorum çok kurcalayıp huzur bozmayın bak senin sınır stres olmaman lazım her şeyi bir kenara at bebeğini düşün gerisini boşver
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Sana kötü niyetle deseydi eğer takacaktin kafaya kim.diye
tarafından
Kim olduğunu biliyoruz cnm neden niçin yapıldı. Onu bulucaz
(9,238 puan) tarafından
Aaa kim tövbeler olsun bendede ciktiydi bide babam buldu bekarken Allah Muhammet yazan panonun arkasından düştü. Hoca anneme kocan tarafindedi.sonra dediki bekle gör 33 gün sonra kim olduğu cikcak ama isim vermem dedi.ciktida hortlayasica halam mis. Okutttik bereketsizlige delirmeye ewlenememeye ...o çözüldü ocakta.bitti gitti ewlendim eski biseymis.ve ben iki Nisan attım hiç sebepler den
0 oy
tarafından
Akarsuyu at muskayı kurcalama fazla lütfen 
tarafından
Ve namaz kılarken seccadenin başına 1 şişe elma sirkesi aç kapağını üstüne namaz kıl dua oku onunla evinin her yerini temizle banyo yaptığın suya bi damla kat
tarafından
Yaparım cnm Allah razı olsun
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Bosver acip ne yapicaksin. Hocanin dedigi gibi akar suya at  evinde bakara suresi ac dinle sesli sekilde Allahin izniyle bidsey olmaz canim 
tarafından
Eşim de üzerine gidicem dedi cnm bu 2 oldu buluyoruz
(1,239 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin boyle seyleri yapanlara ne diyem
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Naçizane tavsiyem duş alırken başınızdan aşağı içine sirke katılmış bir tas su dokmeniz eşiniz için de aynı şey geçerli sadece ev temizlemekle olmaz siz kendiniz de bir defa vücudunuza sirke degdiriniz 
tarafından
Yaparım cnm eşimede söylerim yapar Allah razı olsun
(1,831 puan) tarafından
Hepimizden inşallah şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine o nuskayi yapanların başına çevirsin Rabbim musibetleri
0 oy
(7,630 puan) tarafından
Bilemicem belkide olay büyümesin kötülük olmasın diye demiş olabilir
tarafından
Büyük ihtimalle cnm bu iki oldu buluyoruz. Hoca kötü niyet değil diyip yok ettirtiyor bunun üzerine gidicez
0 oy
tarafından
Evdeki halsizligin bas agrinda bu yuzdenmis demek ki. Hayirli bisey olsa gizli saklı konmazdi o ceketin cebine hic okutupta ugrasma at gitsin. Rabbim huzur versin insallah
tarafından
Eşim le konuştuk baktirtacam diyor cnm. Kopsun dananın kuyruğu.
0 oy
tarafından
Okumadan mi dedi bunu bence bilgili birine bakrirdin cami hocasina falan. Birisi yapiyorsa eşinde bilsin. Deki al sen gotur istedigin hicaya neyse ciksin ortaya. Yani ogrenin bence ne amacla yapilmis 
tarafından
Şimdi bunu tartıştık cnm eşimde bence iyi niyetle değil bu hoca tartışma olmasın diye susturuyor gidip baktircaz dedi
tarafından
Kuzu ne dicem senin ailenden cikma ihtimali yok demi acaba hoca ondan mi kurcalama dedi
tarafından
En son annem ve ailenden kim  ne zaman geldi onu bile hatırlamıyorum cnm benim ailemden bir tek kız kardeşim geldi oda evi temizledik  kardeşim 17 yaşında. Böyle şeyleri hiç sevmez. Ha olduda benim ailem çıktı beni kaybedecek lerini biliyorlar artı. Eşimi çok çok çok seviyor. Beni günde 1 arıyorsa eşimi 2 kere arar oğlum nasılsın bir sıkıntın varmı diye ailem damatcidir
tarafından
Anladim kuzum ozaman baktirin bi ogrenin kim bu iblis
0 oy
tarafından
Canım açıp okudun mu bana gönder tercüme edeyim sana 
tarafından
Eşim hoca yani ondan dedim gönder tercüme etsin
tarafından
Kendim açmak istemiyorum cnm Allah razı olsun.
tarafından
Allah korusun birşey olur tabi ki sende haklısın öncesinde neler olduğunu bilmiyorum
tarafından
Bu 2 oldu buluyoruz cnm Hamileyim riske girmek istemiyorum. Anlayışın için teşekkür ederim
tarafından
Ay canım benim ya inşallah başka yoktur ya bende şüphe ediyorum bu tarz şeylerden ama evin içinde hiç birssy yok yada bakacağım yerleri bilmiyroum
0 oy
tarafından
Hiç hoca böyle der mi babaannemde bize büyü yapıyor sürekli yeniletiyor Allah razı olsun adamın biri cozuveriyor kötü niyet için yapılmış neden yapilgidini söylüyor cinlerine toplatip okutuyor nasıl hocaymis o bunu üç harfli gören biri çözebilir cinlerine cozdurecek hepsi çözemiyor birde Alalh yardımcın olsun
0 oy
(1,447 puan) tarafından
Hoca niye öyle dedi ki anlamadım niye kurcalama dedi sonuçta muska iyi niyete gizli mı yapılır 
0 oy
tarafından
Canım babamda hocadır böyle şeylerde hocanın dedgi gibi der oda. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 395 göst.
25 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Asel_34 (171 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 331 göst.
23 Eylül 2021 Diğer kategorisinde kimsebilmesin (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 655 göst.
17 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,084 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 402 göst.
26 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde 3prensannesi (1,517 puan) tarafından soruldu

411,588 soru

12,390,158 cevap

43,740 kullanıcı

Kategoriler

...