+1 oy
85 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,078 puan) tarafından
Kızlar ilk defa duduklu de et başlıycam dana kuşbaşı.sorum şu düdüklüde buhar çıkmaya başlayınca mi dakika tutmamız gerek yoksa ağzını kapatıp ocağa aldığımız gibi dakika tutmamız mi gerek 

4 Cevaplar

+1 oy
(1,343 puan) tarafından
Düdüklü ötmeye başlayınca dakika tutuyorum ben
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım suyu dökmeden önce eti iyice mühürle kendi saldığı suyunu çeksin sonra kaynattığın suyu ekle düdüklü iyiyse on beş dakikada lokum gibi pişiyor düdüklü fışırdamaya başlayınca da dakika tutabilirsin
0 oy
tarafından
Canim ben kasapim bence dudukluye hic koyma normalde et yıkanmak ama ben yikiyorum suyu süzüp yanmaz yapılmaz tava veya tencereye koyuyorum tencere kapağı degilde tencereden kucuk kapak eti kaplayacak sekilde utunu kapatıp kısık ateşte kendi suyunda pişiyor su falan koyma piştikten sonra kapağı ac tüpün altında ac suyunu çeksin sebzelerle sac kavurma yap yada sadece baharatlq kavur miss

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 185 göst.
30 Haziran 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde sweetlady (810 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 258 göst.
4 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ysmnalparsln (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 644 göst.
11 Haziran 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 187 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (733 puan) tarafından soruldu

409,512 soru

12,309,032 cevap

38,650 kullanıcı

Kategoriler

...