+1 oy
1,695 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Çoğu anne adayı özeli tercih ediyor bende özeli tercih etmiştim özeli övüyoruz ama devleti kötülüyoruz aslında ne farkı var ki sonuçta iki yerde doğum yaptırıyor bizler özele sanırım ilgi ve alakaları için tonla para döküyoruz sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ve devlettemi özeldemi yaptınız yada yapmayı düşünüyorsunuz?

100 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ikisi devlet biri özel benim ikisi de aynı benim için ve sezeryan üçü de
tarafından
Memnun kaldın mı devletten ?
tarafından
Kalmasam 2si devlet 1 ozel olmazdı
tarafından
İnşallah bende memnun kalırım
tarafından
Sen nasıl davranirsan insanlarda öyle davranır bunu hiç unutma kardeşim
tarafından
İnşallah canım çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben özeli düşünüyorum insallah bir sıkıntı olmazsa. Hem ilk hamileliğim devletde tek başına sancı cekiyorsun insan o an elini tutacak birini arar, özel öyle degil en azından yaninda destek olanlar.  Devletde o konuda cesaret edemiyorum malesef. Devlettin tek eksi yönü bu bence. Diyorlar ebeler bağriyor vs vs sen kendini ezdirmezse kimse bağıramaz o konuda uyanık olmak gerek. Bazıları malesef vicdansız ama hepsini aynı kefeye koyamayız haksızlık etmiş oluruz.
tarafından
Kesinlikle hepsi kötü dememeliyiz allah iyi insanlara düşürsün aralarında çok iyi olanlarda var
tarafından
Aynen öyle amin canım
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Devlette yaptım çokta memnun kaldım valla 
tarafından
Nasıl davrandılar ??
(14,154 puan) tarafından
Gayet iyiydi herhangi bir şey yaşamadım şans meselesi bence
tarafından
Kesinlikle inşallah bende iyiye düşerim
0 oy
(1,573 puan) tarafından

Özel de takipliydim detaylıya devlete gideyim dedim testleri temiz olan çocuğuma doğmayacak göremiyorum net değil aldir sen bunu en iyi ihtimalle down sendromlu olur gözleri görmeyecek kalp bagirsak böbrek bir sürü sey söyleyip ömrümden ömür aldılar Allah sorsun diyorum hesabını:) bi daha devlet hastanesine giderken 2 değil 2002 kere düşünürüm 

0 oy
(13,618 puan) tarafından
Özel de normal doğum yaptım iki yıl önce doktor hatası yüzünden hala iyileşemedim yani özel her zaman iyi değil maalesef
tarafından
Demek ki özel devlet farkı yok doktorun iyisi önemli
(13,618 puan) tarafından
9 ay gebelikte takibini yapan doktorum eskişehirin en iyi doktoru ama maalesef ki doğum anında onun yerine nöbetçi doktor geldi yüzüme bile bakmadı ne doktor ne ebe ne de hemşireler kimse sakinleştirmedi beni nefeslerimi kontrol altına almadılar ben can havliyle ebenin bacağını tutunca ayaklarımdan ellerimden belimden bağladılar çok kötü bir muamele gördüm ve oğlum doğunca kucağıma atıverdi ya o an ben oğlumu tutamasaydım da yere düşseydi Allah korudu 2 sene oluyor doğum yapalı şimdi hastaneye dava açmaya hazırlanıyorum çünkü dikişlerimde problem var hala sağ tarafıma oturamıyorum ilişki de çok canım yanıyor çok kötü bir doğumdu
0 oy
tarafından
Çünkü ben devlette doğru düzgün davranan doktor a denk gelmedim hepsi ağzını yayarak konusuyor
0 oy
tarafından

Cnm ben devlete de gidiyorum    başka ile büyük üniversitesi hastanesi ne de gidiyorum.  Aralarında ki fark sadece doktorlar. İlgi alaka doğru tanı örnek vereyim kızıma burda devlet hastanesi ne gidiyordum. 18 le acile gittiğimi bildirim. Bana birşey olmaz diyip eve yollardilar. En son bı bayan doktoru vardı acilde ondan rabbim binlerce kez razı olsun. Ayağı taşa deymesin bana yatış verdiler o doktor biraz karşıda kafeterya da dinlen öyle yatisini yaparız dedi hatıralarda ertesi gün yoolluyordular.   Bende şaşırdım.  Oturuyor duk eşimle geldi beni ele vermeyin imza at yatisi kabul etme üniversite Hastanesi'ne git dedi keşke daha erken karsilssaydim. O bayanla belkide kızım yaşıyor olurdu.    

Şuan yine Hamileyim. Tansiyon yüksekliği başladı.  Devlet yine birşey olmaz havaların daydi direk üniversitesi ye gittim önlemleri aldılar. Ve erken den tedaviye başlandı. Şimdi çok şükür yükselmiyor. İlaç sayesinde. 

Yani doktorlardan kaynaklı
tarafından
Herşey doktorda bitiyor desene
0 oy
(17,485 puan) tarafından

Devlette doğum yaptım özelden farkı yoktu. Oda bana ait kocamandı. Sıcak suyum buzdolabim. Dolabimda yiyecek içecekler. Sürekli gelip ilgilendiler. Servise çıkardıklarında da öyle oda sadece benim idi tv si vardı  tertemizdi falan özelde  tek farkı bedava olması :D

tarafından
Hangi devlet kız o keşke bende tek odaya düşsem
(17,485 puan) tarafından
Şehir hastaneleri canım. Ben adana şehir hastanesinde doğum yaptım geçen sene
tarafından
Bende şehir hastanesine gidiyorum
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Devlette doğum yaptım pişmanım ama yanı ebeden kaynaklı pişmanlık var yoksa zaten snacıyı yıne sen çekiyorsun yıne yalnızsın 
tarafından
Neden ?
0 oy
tarafından
Valla devlete kontrole gittim hep 1 kez özele gittim kananam olduğu için oda devlette nöbetçi doktor yok diye Zeynep Kamil de acil doğuma alındım ama yine çocuğum olsa yine devlete giderim Tuzla devlet hastanesi candır 
tarafından
İyi insanlara düşmüşsün inşallah bende memnun kalırım
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Valla devlette yaptım ozelden farkı yoktu
tarafından
Sevindim inşallah bende memnun kalırım
0 oy
(3,897 puan) tarafından
Özelde dogum yaptim cnm..maddiyat elverdigi surece ozelde yaparim..her sey daha duzenli,daha temiz ve daha kolay ilerliyo..bekleme yok bi kere..ilgi alaka da fazla..her devlet ayni olmasa da cogu devlet hastanesnde dogru düzgün muamele oldugunu düşünmüyorum..en azndan özelde insan gibi muamele görüyosun..aletleri de daha teknolojik ayrica..dogumdan sonraki surec de cok rahat ozel odadasin hemsireler surekli geliyo..dedigim gibi maddiyat elverdigi surece özelden şaşmam
0 oy
(146 puan) tarafından
Bende ayni seyi dusunup devlette dogum yaptim izmir bucada  yasatyiklari travma omur boyu gitmez parami oduyorsun diyorlar nefes bile almicaksiniz yerden yere vurdular bu iftar vaktii rabbime havale ediyorum
0 oy
(3 puan) tarafından
Çünkü daha ılımlılar daha anlayışlılar daha çok ilgileniyorlar. Ben özelde doğum yaptım yanımda sadece eşim vardı sağolsun hasta bakıcılar afedersiniz pedimi bile takmaya yeltendiler. Bebeğe ilgileri ayrı anneye ilgileri ayrı güzeldi. Gece 12 de ellerinde ıhlamurla odaya geldiler daha rahat uyuyayım diye. Şahsen imkan varsa her şeyin en iyisinin yapılması gerekitğini düşünüyorum kendiniz için de bebek için de..
0 oy
(7,434 puan) tarafından
Ben devlet özel olarak ayrım yapmiyorum bunu dile getiriyorum zaten benim için önemli olan doktordur kimsenin ekstra ilgisine ihtiyaç duymuyorum 
0 oy
tarafından
Ben devlete gidiyorum. Son yapılan şehir hastaneleri gerçekten özel hastane gibi. Tek kişilik odalar mevcut en fazla iki kişilik odalar var. Birde şansıma seçtiğim doktor o kadar kibar ve ilgili çıktı ki. Ama şans meselesi her hastane bir olmuyor işte. Gerçi özellerinde iyisi olduğu gibi kötüsü de olabiliyor.
tarafından
Bende yeni açılan şehir hastanesine gidiyorum şuanlık acilden giriş yapıyorum covitimde ama hemşireler çok iyi davranıyorlar doktorda öyle iyi
0 oy
(289 puan) tarafından
Özelde doğum yaptım nedeni ise istediğimde doktoruma ulasbilmekti biraz ileri yas gebeliği oldu benim bu yuzden nereyi anlatıp açıklamasını istedim 

Bi de doğumhane da tek odada tek hemşire tek ebe senle ilgileniyor mahremiyet boyu daha uygun 

Devlette yapan arkadaşlarım gelen el attı giden el attı diye anlatırlar hep
0 oy
(796 puan) tarafından
Valla ben geçen sene özelde doğum yaptım canım devlete de defalarca gittim doğru düzgün ilgi alaka yok nst ye bağlardı unuturlardi  seslenirdim artık öyle gelirlerdi ağrım var diye 38 haftalikti gece gittim acile alttan muyene yapmak istedi yattigim yere kendileri bile dokunmuyorlardi öyle kötüydü sürekli bişey yok diyip gönderrlerdi Allah razı olsun doğum yaptığım hastanedeki doktorlardan hemşireler den inan saçlarımı bile onlar topladı üstümü giydirdi elimden tuttu hemşire doğumda daha saymakla bitmez valla 
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Bizim burda devletler iyi degil zaten pandemi dolayisiyla randevu vermiyo dogum yaptirirken cocugun kolunu cikaran mi dersin bi diger hastanede gule oynaya doguma girip ölüsü cikan mi dersin benden once acil sezeryana alinmasi gereken birini hastane hastane surukleyip kabul etmeyen mi dersin bunlari duy hadi devlette yap dogumu da goreyim :D sizum sadece birdakilere ama yoksa cok mukemmel devlet hastaneleri de var... Ki bn yine de kontrole devlete gideyim demistim aldigim her randevu iptal oldu sinir olmustum gebe halimle(pandemi vardi yadoktorlar gidiyodu) Cok bi paramiz da yoktu kemdimizden kisip hastaneye özele gittik napalim :)
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Devlette yaptım doktorumun cok iyiydi hemşirelerde öyle sırtıma masaj yaptılar plates yaptırdılar doğumdan önce çok ilgiliydiler hiç özele gitmek istememiştim zaten 
tarafından
Ayyy ne güzel ya

İlgili sorular

+3 oy
10 cevap 538 göst.
1 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Kenanveannesi (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 144 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 185 göst.
31 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Elifgeylani (234 puan) tarafından soruldu