Çoğu anne adayı özeli tercih ediyor bende özeli tercih etmiştim özeli övüyoruz ama devleti kötülüyoruz aslında ne farkı var ki sonuçta iki yerde doğum yaptırıyor bizler özele sanırım ilgi ve alakaları için tonla para döküyoruz sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ve devlettemi özeldemi yaptınız yada yapmayı düşünüyorsunuz?
36 haftalikken devlete yalanci sancı yuzunden gittim ve afedersin koluyla muayene etti napıyorsunuz Suyum gelicek Daha zamani var biraz dikkat edin dedim sen sus bi dedi bana ebe olacak muşmula. Once nst de bakmaniz gerekmiyormu alttan parmaklamak yerine dedim üff cok biliyorsan gelmeseydin dedi Zaten bidaha gelmem diyip cıktım. Bidahada kapısından gecmedim. Özelde doktorum melek gibiydi prenses gibi muamele gördüm Cokta rahat ettim En azından kurbanlık koyun gibi köseye atıp 38 platinle normal dogum yapacan diye bekletmediler. (Devlet omurgamdaki onca vidayı yok sayıp keyfi sezeryan yapmam dedi ) . Yani kısaca Ben Nerede iyi muamele gorduysem orayi överim Bunun ozelle devletle alakasi yok
İkisinin arasındaki tek fark ne biliyomusun devlet kalabalik olduğu için ilgi tek bir hastaya yogunlasamiyo bi nevi başdan saviyolar özel ise tek bir hastaya yoğunlaşıp soruları daha net cevaplayabiliyo tek fark bu sahsen ben iki dogumumu da devlette yaptim ama çocukları hep özel hastaneye götürüyorum sebebi ise doktorumuzu değiştirmek istemiyoruz
1,488,901 soru
24,336,846 cevap
345,889 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın