Çoğu anne adayı özeli tercih ediyor bende özeli tercih etmiştim özeli övüyoruz ama devleti kötülüyoruz aslında ne farkı var ki sonuçta iki yerde doğum yaptırıyor bizler özele sanırım ilgi ve alakaları için tonla para döküyoruz sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ve devlettemi özeldemi yaptınız yada yapmayı düşünüyorsunuz?
Özel de takipliydim detaylıya devlete gideyim dedim testleri temiz olan çocuğuma doğmayacak göremiyorum net değil aldir sen bunu en iyi ihtimalle down sendromlu olur gözleri görmeyecek kalp bagirsak böbrek bir sürü sey söyleyip ömrümden ömür aldılar Allah sorsun diyorum hesabını bi daha devlet hastanesine giderken 2 değil 2002 kere düşünürüm
Cnm ben devlete de gidiyorum başka ile büyük üniversitesi hastanesi ne de gidiyorum. Aralarında ki fark sadece doktorlar. İlgi alaka doğru tanı örnek vereyim kızıma burda devlet hastanesi ne gidiyordum. 18 le acile gittiğimi bildirim. Bana birşey olmaz diyip eve yollardilar. En son bı bayan doktoru vardı acilde ondan rabbim binlerce kez razı olsun. Ayağı taşa deymesin bana yatış verdiler o doktor biraz karşıda kafeterya da dinlen öyle yatisini yaparız dedi hatıralarda ertesi gün yoolluyordular. Bende şaşırdım. Oturuyor duk eşimle geldi beni ele vermeyin imza at yatisi kabul etme üniversite Hastanesi'ne git dedi keşke daha erken karsilssaydim. O bayanla belkide kızım yaşıyor olurdu.
Devlette doğum yaptım özelden farkı yoktu. Oda bana ait kocamandı. Sıcak suyum buzdolabim. Dolabimda yiyecek içecekler. Sürekli gelip ilgilendiler. Servise çıkardıklarında da öyle oda sadece benim idi tv si vardı tertemizdi falan özelde tek farkı bedava olması
1,488,695 soru
24,333,716 cevap
345,752 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın