Sinirlenmekte haksızmıyım biri bana nasıl davranacağımı söylesin 37 günlük bebeğim var kayınvalidem ile altlı üstlü oturuyoruz yemeğe geldilk kayınvalidem bebeği kucağına alır almaz görümcenin odasına götürüyor ona bırakıp geliyor kötü olan şey görümcem ergen ayarsızın burnu havdanın teki çocuğu kucağına alıyor mal ***** kelimeeleri ağzından eksik olmuyo bağırıp duruyo çocuğun kulağının dibinde bu çocuğu içime sokucam falan diye seviyo ayar oluyorum ya sen kimsin ki o kelimeyi ancak annesii söyler o çocuk benden çıktı bana karşı çok saygısız ve sürekli benle yarış içinde valla herkes adam olacak bana saygız olan benim canıma kanıma yaklaşamaz bende surat yaptım sesimi çıkarsam bütün ipler kopcak k. Valideme kırıldığımı belli etsem hemen kızını savunur çok iyi anlaşıyomuş gibi normalde kızı ***** ***** mal diye karşılık verir oda öyle bakar biri bi tavır koyuncada hiç bişey yokmuş gibi davranırlar sahte davranışlar bebeğimi birilerinin sevmesi sorun değil bende dinlenmiş oluyorum hem ama ayarsızlığa gerek yok