0 oy
441 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,792 puan) tarafından
Kızlar iyi akşamlar bir arkadaşımin yigeni oldu cuma günü 11 yıldır uğraşmış anne babası bebek için en son tüp bebek ile bu olmuş 36. haftada su azlığı yüzünden doğuma alınmış ilk gün iyiydi ama ikinci gün akciğeri gelişmemis diye yoğun bakıma almışlar doktorlar kendinizi herşeye hazırlayın demiş 

Aynı durumu yaşayan var mı 

Dua edin ne olur kimin duası kabul olur belli olmaz 

14 Cevaplar

0 oy
(1,792 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kaybetmişler bebeği :((
(4,181 puan) tarafından
İçim  parçalandı  yaaa . Okudum dua edecektim  ki kaybetmisler yazmışsın.  Rabbim tez zamanda bir daha nasip eder inşAllahhhh  kucaklarını  boş  bırakmasın
(1,792 puan) tarafından
Amin canım ya ne kadar zormuş hiç tanımıyorum ne anneyi ne babayı onlar Gaziantep te ben İstanbul'da ama nasıl içim parçalandı Allah'ım sabır versin demek bile az geldi arkadaşıma ne diyeceğimi bilemedim:(
(4,181 puan) tarafından
Oncedem anne karninda bebegi ölmüş  falan denilince uzulmeleri bana abes geliyordu  ya da yeni dogan ölünce  filan tabiki çocukluğumdaki dusuncemdi. Hani  onunla  bir paylasimlari bir gecmisleri yok ki diye... ama bir hamile kaldim ki sukur sikinti hic yasamadim ona rağmen  bir sey olacak diye aklim çıkardı.... rabbim büyük  sabir versin onlara. Melekleriyle cennette buluşurlar inşAllahhhh.  Sefaatcileri olsun. Cok zor
(1,792 puan) tarafından
En zoru da sanırım doğum yapmışsin eve gidiyorsun bebek için hazırlanan onca şey varken bebeğin yanında olmamasıdir herhalde nasıl katlanır ki insan bu acıya Allah'ın yardım etsin inşaallah
-Reklam-
+1 oy
(477 puan) tarafından
Bilgim yok camm ama duam var Rabbim anne babasına bagislasin inşaAllah o kapıdan bos dönmezler rabbim kimse yi evladıyla sınamasın  yokluklarini göstermesin tez zaman da iyi olup annesine kavussun
(1,792 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
(3,836 puan) tarafından
ah kıyamam ya. Allah acil şifalar versin inşallah canım 
(1,792 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun
0 oy
(379 puan) tarafından
Bunu yaşamadım canım allah şifa versin de hamileyken ciğer gelişmesi için iğne yapılıyor diye biliyorum niye yapmamışlar ki doktorlar 
tarafından
36hafta artık normal doğum sayılıyor 35gecince
(1,792 puan) tarafından
Zaten doğum ve ilk gün normal geçmis odasına filan çıkmış anne ve bebek ama ertesi gün sabah 6 da almışlar bebeği acil yoğun bakıma
(379 puan) tarafından
Anladım canım allah sıfasini versin inşallah
0 oy
(601 puan) tarafından
dogumdan önce ciger gelistirici igne yapmamislar mi acaba bende 36 haftalik dogum yaptim iki dogumumda öyle oldu dogumdan iki gun once falan ciger geliştirici igne yapti  sonrasinda dogum yaptim ikisinde de sorun olmadi ertesi gun hastaneden ciktim iki cocugumda da öyle oldu  
(1,792 puan) tarafından
Bilmiyorum ki kuzum ya sadece 11 sene çocuk istediklerini biliyorum ben anneyi değil teyzesini tanıyorum bebeğin :(
(601 puan) tarafından
allah şifa versin
(1,792 puan) tarafından
Amin canım
(601 puan) tarafından
demin ki yorumunu gördüm bebegi kaybetmisler demissin cok üzüldüm canm ya bu nasil bi acı allah sabir versin
(1,792 puan) tarafından
Aynen canım ya o kadar zaman sonra bebek sahibi olup birde üstüne kaybetmek çok zor Allah yardımcıları olsun
0 oy
(7,639 puan) tarafından
  Ben çok erken doğum yaptım 33 haftada  doğdu  ciğerleri gelişmediği için yoğun bakımda kaldı oğlum 39 gün ama doğar doğmaz hemen kuveze  arkadaşının durumu farklı 36 hafta yani ama doğunca belli olmaz mı gelişip gelişmediği ciğerlerin 
(1,792 puan) tarafından
Bilmiyorum kişi canım ya birde aklıma şu geliyor özel hastaneler sırf para almak için de yapabiliyor bu şekilde acaba öyle birşey mi diye düşünüyorum bütün aile bitmiş durumda :(
(7,639 puan) tarafından
Aslında olabilir. Durumu müsaitse başka çocuk hastanesi sevk edilmiyordu
(1,792 puan) tarafından
Yapılacak hiçbir şey kalmadı canım kaybetmişler bebeği maalesef
(601 puan) tarafından
ayyy gercekten mi ya cok cok üzüldüm
(1,792 puan) tarafından
Maalesef canım ya :(
(7,639 puan) tarafından
Aaaa çok üzüldüm Rabbim sabır versin inşallah başınız sağolsun
(1,792 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin inşallah düzelir. Düzelme şansı var yani oksijenle. Benimde koronadan 34 haftalık doğdu ama suyum az dendi ondan bi kaç hafta öncesinde hastaneye yatırılardı o ara ciğer geliştirici yapılmıştı. Sonra suyum düzeldi. Koronadan  10 gün yattım hastanede 1 gece evde kaldım sabahına doğuma gittim. Çok şükür hiç öyle bişey yaşamadık. İnsallah Rabbim ailesine bağışlar yavruyu. Şifa versin tez zamanda insallah.
(1,792 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun sanada sağlıkla büyütmek nasıp ersin inşaallah
0 oy
(1,284 puan) tarafından
Ahh yavrum benim ya.. Rabbim sağlıkla evine gitmeyi nasip etsin. Mübarek günler yüzü hurmetine hiç-bir anne babanın ciğerini yakmasın.
(1,792 puan) tarafından
Ayyy kuzum amin inşallah ya inan anneyi değil sadece teyzeyi tanıyorum ama dünden beri benim içim yanıyor onlar ne halde kim bilir
(1,284 puan) tarafından
Ben evladımi kaybettim o acıyı  çok iyi  biliyorum Rabbim kimseye yaşarmasın yedi yabancı da olsa üzülüyorum:(
(1,792 puan) tarafından
Rabb'im seninde yardımcın olsun canım
0 oy
(1,752 puan) tarafından
Bende 35+ 1 de doğum yaptım akşam bide ssbah 2 doz ciğer geliştirici yaptılar suyum geldği için doğuma bilerek almışlar neden iğne yapmadılar acaba Rabbim acısını göstermesin evlatlarının inşAllah tez zamanda kavuşsunlar 
(1,792 puan) tarafından
Offf bilmiyorum ki canım ya
Amin canım inşallah amin
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Doğumdan önce ciğer geliştirici vuruluyor 35 haftada dogdu bnmde solunum sorunu var diye alındı kuveze 2 gun durdu çıktı duzeldı için çok küçük değil yani ama ciğer işini bilemem kuzum allahım şifalar versin dualarım onunla 
(1,792 puan) tarafından
Kuzum dün gece kaybettiler bebeği :(
(4,060 puan) tarafından
Nasıl gercektn mi yıkıldım şuan allahım sabır versin ☹️
(1,792 puan) tarafından
Gerçek canım maalesef ailesi bitmiş durumda mübarek günler zehir oldu onlara ☹️
(4,060 puan) tarafından
Benım bile aklımdan çıkmıyor allahım ne hallerdeler dır allhin sabir versin cnm
(1,792 puan) tarafından
Amin canım amin ☹️
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Haftası cok erken deıl aslında duzelır Allah in izniyle Allah bebege guc kuvvet versin. 
(1,792 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
(156 puan) tarafından
Cnm bnm oglumada aynısını demişlerdi 72 saat kritik diye bnmkinjnde yoğun enfeksiyon varmış kanında 1 hafta yoğun bakımda kaldı her gün gidip soruyoruz daha iyi daha iyi enfeksiyon geçtimi yok diyorlar Bnde hemşireye dedim ya doktor iyi diyo ama neden enfeksiyon gwcmiyo demesinmi bana biz doğduğu günden bu yana kan almadık nasıl yani dedim ya enfeksiyon cogaldiysa falan diye gittim siz kan almadan nasıl enfeksiyon var geçmedi diyorsunuz dedim Bn bugün istedim yarına konuşuruz dedi pazartesi günü oldu çıktım gittim ginemi almiycam bebegi yok dedi çıkabilirsin meğersem özel 1 hafta bebek kuvezde yatınca devletten para alıyormuş onu duyunca şok oldum gerçekten o yuzden Bn oğlundan 1 hafta ayrı kaldıysam Allah sorsun o hastaneden dedım 
(156 puan) tarafından
Evet cnm bizimkiler söyledi o kadar ciddi olsa sürekli takip ederlerdi dedi Allaha şükür büyüdü kuzum 26 aylık oldu şimdi de kardeş istiyoruz
(1,792 puan) tarafından
Allah size bağışlasın canım bir anne babanın yüreğini de bu şekilde yakan insanları da Allah bildiği gibi yapsın
(156 puan) tarafından
Aynen öyle vallahi cnm bazı  hastaneler artık ticaret yuvası olmuş devletten nasıl para alırız derdinde
(1,792 puan) tarafından
Keşke öyle olsaydı canım ya keşke para için yatirsalardi ☹️ dün gece kaybettiler bebeği ☹️☹️☹️
(156 puan) tarafından
Ay cnm çok üzüldüm Allahım ailesine sabır versin
0 oy
(51,010 puan) tarafından
Allah şifa versin insallah 
(1,792 puan) tarafından
Amin canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 120 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde Öylebirisi (649 puan) tarafından soruldu
0 oy