+1 oy
520 göst.
Diğer kategorisinde (489 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Bayanlar benim kayinvalidemle aram masallah c8k iyi kanka gibiyiz görenler kaynana gelin demiyor hatta . Simdi elimle kaynanamin arasi hep bozuktu hala da öyle.  Suan görüşmüyorlar.  1 yıldır eltim ne onu aradi birsey olmamasına rağmen beni de aramıyor.  Aylar sonra bana bugun resimdeki mesaj geldi bugün aynisini kaynanama da atti. Telefonum Android ama indir deyince inmedi sinra da açılmadı ve hatta kopyala yapıştır yapıp esime de atayim belki onda açılır dedim ama kopyalanmadi.  Sonra tekrar bi bakayim dedim bu sefer indir butonuna basınca indirilebilir hata oluştu falan yazdi . Kaynanamin da teli coook eski samsung minik telefonlar varya ondan ilk çıkan dokunmatiklerden zaten onda multimedia falan hiç bir özellik yok.  Az önce kayinvalidemle konustuk kapattık ve benim ekranda birsey yazdi sadece başını okuyabildim hemen gitti multimedia yazısını gördüm bayağı nasil desem  6 7 kelime falan birsey yazıyordu.  Ben bi iskillendim.  Başına böyle birsey gelen duyan kocası telefoncu programcı olan bana yardim edebilir mi . Benim telefonumu ele geçirip dinleyebilir beya fotolarıma mesajlarıma ulaşabilir mi ?? Esime boyle birsey geldi mi sana dedim hani belki birseydir ona da atmıştır ama ona göndermemis.  Lutfen yardim edin . Resime bakin mesaj buydu ama sildim o yazi gelince 

image

9 Cevaplar

+1 oy
(673 puan) tarafından
WiFi  kullanıyorsan onu kapat normal telefonun İnternetinj aç birde öyle dene indirmeyi
(489 puan) tarafından
Onu indirmeye çalışırken zaten disardaydim kendi internetim acikti  . Esimde sehir dışında yarin gelecek telefondaki herseyi aliriz format atariz dedi . Simdi sorsam mi bilemedim
(673 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Valla bu işler herkesin becerebildigi işler değil. Eltin o kadar zekiyse bravo :D
(489 puan) tarafından
Ondan hersey umulur
(489 puan) tarafından
Bulur birini verir parayı yaptirir para için millet neler yapiyor bacim valla . Umarim evham yapiyorumdur bakal yazdim dönmedi gormedi henüz dönünce gorucez
(489 puan) tarafından
Resim ekledim bak ne yazdi
-Reklam-
+1 oy
(9,242 puan) tarafından
Karşı komşum kaynanasını yapmıştı dinlemeyi.ne konustuysa kim hakkında hemen dinleyip yaymisti. Kız yabancıydı oda şikayet etti sınır dışı ettiler
(489 puan) tarafından
Bu program olabilir mi yani ?? Direkt savcılığa giderim
(9,242 puan) tarafından
Valla bilemem. Bence sen ilk bı ona sor nedir ne attın diye hattaa attığını göstermesini işte. Peki neden böyle biseyle ugrassinki anlasamiyormisunuz
(489 puan) tarafından
Coök olaylar oldu canim inan sende suphelenirdin.  Umarim boyle birsey de yapmaz bütün sülale artik siler onu zaten mimli.  Birdaha da kendini aklayamaz. Ve umarim umarım yapmamıştır
(9,242 puan) tarafından
Şüphe ye düştüğüne göre potansiyel var demek dikkat et büyü bile yapar
(489 puan) tarafından
Allahim korusun umarım umarim oyle birsey de asla yapmaz düşünmez.  Sanmam da o kadarını tabi kimseye de guven olmuyor ki nasil bir dönemde yaşıyorsak.  Oyle şeyler dusunmeyelim ki olmasin Allahin izniyle
+1 oy
(612 puan) tarafından
Yani ben anlamıyorum kuzum ama 79kb çok küçük hacimli. Dinleme programı bu kadar az hacimli olur mu ki
0 oy
(50,769 puan) tarafından
nengonderdin acilmiyo diye sorsana
(50,769 puan) tarafından
bizede yaz neymiş ☺️☺️☺️
(489 puan) tarafından
Reskm olarak yükledim bakin . Pek inandırıcı gelmedi.  Sadece bize neden geldi
(489 puan) tarafından
Reskm ekledim bak soru kısmında diger resmin ustunde ne yazdığını
(489 puan) tarafından
Virus girdi telime arkadaşlara da gitmis dedi . Bende programci arkadaşım var gidip sorucam bakalim telime zarar gelmesin gibisinden dedim blöf yaptim sor bakalım dedi . Ama icim gene de rahat değil formatlicaz telimi
(50,769 puan) tarafından
sanmam oyle birsey yapacagini ya dinleyemez ki
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Ne yazdın öğrenmek için kaynana ara ve hoparlor ile konuş ekranda yada bildirim bencerede dinleme varsa belli olur canım bide dosyalar kısmından indirilene dosyalar fln var otları kurcala için rahat etmez ise format at kafan rahatlar tel bende olsa eşim bulurdu ne olduğunu 5 dk içinde,
(489 puan) tarafından
İndirilen dosyalar neredeydi bulamadim tekrar bakiyim telefonum Samsung A51 esine sorsana bi
0 oy
(12,560 puan) tarafından
Multimedya mesaj atmış muhtemelen mms e açık değil telefonun
(489 puan) tarafından
Olabilir zaten indiremedi sonra da denemelerimde hata verdi hep
0 oy
(392 puan) tarafından
Bazen uzun yazılan mesajlar MMS olarak gidebiliyor. Kolayı var yani Sor bakalım ne yazmış
(489 puan) tarafından
Sordum bakal gormedi ama cok ilginç hem kayinvalideme hem bana . Hani herkese atsa idi esime de atardı
(489 puan) tarafından
Sordum resim attım bakin ne yazdı soru kısmında ki resmin ustune kaydetti
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Oyle bir sey mumkun degil
(489 puan) tarafından
Emin misiniz yaaaa
(6,200 puan) tarafından
Eveet eltin senin telefonuna dokunmadan boyle bir sey yapamaz
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Telefoncuya götür 5 dk da bakıyor var mı yok mu anlıyor hemen 
(489 puan) tarafından
Yqrin götüreyim bari cevap yazsinda bakalim boşa evham yapiyorumbelki bakicaz bakalim

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 2,326 göst.
10 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 123 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gizem eylul (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 529 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 306 göst.
17 Şubat 2024 Aile kategorisinde Limonlukek (3,755 puan) tarafından soruldu

403,494 soru

12,088,529 cevap

36,379 kullanıcı