0 oy
212 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,737 puan) tarafından
Arkadaslar merhaba oglum 6 aylikken ek gidaya basladik butun tadimlarimiz bitti gayet iyi ilerledik suan 6 bucuk aylik normal sebzelerle corba yapıyorum  meyveli yogurt  flan da veriyorum  ama pek istekli degil sanki 3.4 kasik yiyo birakiyo kendi kasigiyla  daha da istemiyor israr etmiyorum bende tamamen soğumasn diye ama icten ice uzuluyorum hep boyle devam ederse diye meyveyi sebzeyi braz haslayip eline veriyorum bu sekilde de alissin diye biraz biraz yiyo hep boyle dvm ederse diye tedirginim ilk disi ckti alttan ikinci de cikacak sanirim ondan mi böyle yapiyor bilemiyorum başka neler verebilirim  sizn bebeklerde de oldu mu donem donem böyle sorunlar umarim rahatlarım biraz da olsa smdiden tesekkurler 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dişten yapıyor genelde. Bizimde baya iştahlı başladı. 8-9 aylarda hicbise yediremedim. 9 aydan sonra ilgisini başka taraflara çekerek veriyorum. Alıştı şimdilik. Geçici bir durum. Ağzını boş bırakma ama. 2-3 kaşık bile olsa ver. Kafasını döndüğünde hiç zorlama. Tiksinmesin
(1,737 puan) tarafından
Insallah duzelir yani ilk etapta normal diyo arkadaslara da sordum zamnla duzelmisler ama burdan da soraym dedim sagolun yok zorlamiyorum daha istegi kadar veriyorum ben yapiyorum ama cok az az yapıyorum   yedigi kadar veriyorum
-Reklam-
0 oy
(78 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım canm 10 gün sonra 7 aylk olacağız bzde
(1,737 puan) tarafından
14 gun var 7 aylik olmasina insallah duzelirler:(
(78 puan) tarafından
İnşallah canm
0 oy
(954 puan) tarafından
Çok normal bence daha 6 buçuk aylık tadımlık yer zaten her öğünde 3-4 kaşık yese bile yeter
(1,737 puan) tarafından
Tamam cnm cok saol

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,178 göst.
13 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 602 göst.
31 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mrvyilmaz (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,850 göst.
8 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serpil ahmet (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 2,571 göst.
11 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Portakallltohumum (123 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,870 soru

24,421,307 cevap

351,611 kullanıcı

...