0 oy
655 göst.
Diğer kategorisinde (25,210 puan) tarafından

Ömerim çok aşırı kansızmış Akdeniz anemisi testi yapılcak yarın ve bagırsak kurduna bakılacak dedi doktor çok canım sıkkın nasıl bu kadar kanı düşük olabiliyor anlamıyorum kan ilacı kullandık ama içmedi hep tükürdü malesef, bende de kansızlık var genetik olabilir dedi. Aşırı kansızlık çıkan bebeklerde nasıl yok izlediniz doktor ne dedi içimi ferahlatıcı şeyler söyleyin ne olur :'(

24 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Keçiboynuzu özü al prkmezden daha faydalı diye biliyorum kara çekirdekli üzümden hoşaf yap kırmızı şeyler yedir yoğrtuna keçiboynuzu özü kat ağzına ver ilacı tükürüyorsa ayaklarının arasına sıkıştır Ömeri öyle ver korkma hemen ya dediklerimi uygula üzüm ve keçiboynuzu özü 
(25,210 puan) tarafından
Tm canım yarın hepsini alıcam :(
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bizim komşumuzun cocugunda var babasinda da vardı genetikmis nasıl bir tedavi uyguluyor bilmiyorum cnm çok geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girer
(25,210 puan) tarafından
İnşallah canım yarın bakıcak inşallah öyle bşy Çıkmaz da ilaçla gecer
0 oy
(12,652 puan) tarafından
Gecmis olsun canim. Arkadasimin bebeginde var kan ignesi oluyor
(25,210 puan) tarafından
Akdeniz anemisi mi cnm
(12,652 puan) tarafından
Aynen canım akdeniz anemisi onunki. Insallah bi sikinti cikmaz sizde şurupla falan geçer
0 oy
(12,777 puan) tarafından
Benim oğlumda vardı kansızlık verdiği şuruplarla düzeldi canm sıkıntı etme çoğu bebekte oluyor takviyeler le toparlar 
(25,210 puan) tarafından
Canım çok mu düşüktü sizinde doktor çok aşırı düşük dedi sürekli telefonda konuştuk o kadar pekmezler faydalı vitaminli şeyler veriyorum anlamıyorum nasıl olur bu
(12,777 puan) tarafından
Kandızlığa bağlı aşırı iştahsızlık vardı bizde de devlet hastanesi malum o kadar ilgilenmiyor kan değerleri biraz fazla düşük diyip şurup yazıp göndermişti sizdeki genetik heralde canm korkma vereceği ilaçlarla düzelir mutlaka
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Bilgim yok ama ocean microfer iyi kan için bide pekmez içir inşallah bişe çıkmaz canım güzel düşün güzel olsun Allahım şifa versin inşallah 
(25,210 puan) tarafından
Cnm inan öyle sağlıklı şeyler yapıyorum yediriyorum ona ragmen nasıl olur beynim durdu
(1,471 puan) tarafından
Hiç üzülme herşeyin tedavisi var canım zaten daha bişe çıkmamış dediğim gibi sen pekmezi eksik etme keçi boynuzu pekmezi iyi geliyor ve sürekli eline kuru üzün ver yesin düzelir inşallah
(25,210 puan) tarafından
Allah razı olsun canım yarın keçiboynuzu alıcam hemen içmişti bitti
0 oy
tarafından
Yiğenimde Akdeniz anemisi dedi doktor şuan iyi korkmayın annesi 1 şırınga pekmez veriyordu günde 3 defa 
tarafından
Bebek şırıngaları var direk boğazdan verdi annesi yoksa oda içmemiş ti
(25,210 puan) tarafından
Ne pekmezi veriyordu hemen alayım herşeyi yedirip içiriyorum her faydalı şeyi yediriyorum anlamıyorum nasıl böyle oldu :(
tarafından
Keçi boynuzu veriyordu kuzu inşAllah iyi olur
(25,210 puan) tarafından
Sağol cnm o bitmişti hemen alıcam
0 oy
tarafından
bugun kizima da dediler surup verdi kırmızı eti önerdi canım sonra pekmez kırmızı erik kuru üzüm  bunları ek olarak kullanabilirsn 
(25,210 puan) tarafından
Bizimki çok aşırı düşük dedi özellikle o kadar üzgünüm ki :/
tarafından
e nabız varsa bi bak canım için rahat etsin  üzülme toparlanır çarçabuk
(25,210 puan) tarafından
Görünmüyo kaç defa baktım :(
tarafından
bende baktim şuan HGB olarak yazıyor
(25,210 puan) tarafından
Yok hiç tahlilleri görünmüyo cnm
0 oy
tarafından
Benkm arkadaşımın da bebeği demir takviyesi içmek istemedi o corbalarina kıyma katmış pekmez vermis o öyle yol izledi ama kan değerlerine bakılması. Canınızı sıkmayın oruçlu ağzımla dua ediyorum Rabbım bebeğinizi sağlıklı büyümeyi nasup etsin korktuğunuza ugratmasin.
(25,210 puan) tarafından
Allah razı olsun canım eksik olma inşallah Allah bin razı olsun
0 oy
(568 puan) tarafından
Bebeğim 4 aya gidecek aşırı kansız trelife die harnup pekmezinden yapılan ilaç aldık internetten Dr onerdi bakalım yükseldi mi en etkili bu dedi
(25,210 puan) tarafından
Nerden aldınız canım hemen bakıcam
(568 puan) tarafından
Trendyol dan aldı görümcem canım tadı da fena değil önce ferrum filan kullandık yükselmedi Dr da bu çok etkili ve bitkisel dedi ben memnunum kusmadi bunu
0 oy
tarafından
Gecmis olsn canm icini ferah tut kotü dusunme pekmez icmiyomu
(25,210 puan) tarafından
İçmez olur mu cnm neler neler içiyo neler yediriyorum bu yaşımda yemediğim her sağlıklı şeyi oğluma yediriyorum ona ragmen bu beni çok ama çok üzdü
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Canım çok geçmiş olsun benim oğlumda vardı şurup kullandık o şekilde normale döndü bizim doktor şu şekilde tavsiyede bulundu mutlaka karnı aç olsun şurup içtikten sonra 1 yudum bile olsa mutlaka portakal suyu ver öyle 40 dk da değil en az 1 saat sakın süt ve süt ürünü verme demişti harfiyen uyguladım tavsiye ederim 
(25,210 puan) tarafından
Canm çok mu düşüktü peki doktor özellikle çok düşük kanı dedi ya :(
(1,792 puan) tarafından
Evet canım karaciğerinden de şüphelenmisti göz altları filan mos mordu çocuğun :(
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Dostum doktor olası ihtimali söyledi Allah'ın izniyle korkulcak bişey yoktur hayırlı haberler almayı nasip etsin Rabb'im
(25,210 puan) tarafından
Amin amin dostum dua et nolur yarın hayırlı haberle geleyim
(5,727 puan) tarafından
Amin amin dostum
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Canm stres yapma sakin ol öncelikle bizimde düşüktü kan değerleri maltoferle biraz duzelmisti en son tekrar yaptırdık yine düşük dedi ailede kansızlık anemi olan varmi test yapılması lazım dedi bende anemi var ama öyle kaldı gidememistik 

Siyah üzüm kaynatıp içir kansızlıga birebir geliyor duzelir inşallah 
(25,210 puan) tarafından
Canım çok mu düşüktü peki sizin. Doktor özellikle çok aşırı düşük dedi ya :(
(4,854 puan) tarafından
Değerini bilmiyorum canm ama sen et yedir yumusak yumusak kofte yap yedir toparlar Allahın izniyle üzülme
(25,210 puan) tarafından
Canım hep yiyo köfteli şeyler yapıyorum hep :(
(4,854 puan) tarafından
Belki genetiktir canm iğneyle veya surupla bi şekilde yükseltirler bi tek omercik değil ya öyle herkesin başına gelebilir caresi vardır elbet
(25,210 puan) tarafından
İnşallah cnm
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun inşallah bişey çıkmaz sizin ne gibi şikayetleriniz vardı ya bende kızımı götürecem inşallah
(25,210 puan) tarafından
Hiçbir şikayetimiz yokki :( normal rutin 1 yaş kontrolüne gittik
tarafından
Yaa benimkini de yeni girdi bir yaşına bende ramazan çıkar çıkmaz gidecem tüm tahlil isteyecem inşallah çok geçmiş olsun şimdi zamanı geliyor kırmızı dut falan yedir
0 oy
tarafından
Kaç çıktı değeri canım 
(25,210 puan) tarafından
Bilmiyorum canım görünmüyo doktorla telefonda konuştukok aşırı düşük dedi
tarafından
Kaç olduğunu ogrenseydik iyiydi korkma düzelir kuzum takviyelerle falan oluyor çocuklarda genelde
(25,210 puan) tarafından
Çok aşırı düşük dediği ne kadar olur bilmiyorum ki sabaha kadar nasıl sabredixem ya
0 oy
tarafından
Nehirin degeri 3 cikmisti. Ve kan degerleri cok dusuktu surup verdi 2.3 yasindaki cocuklarin icmesi gereken ml nehirinb1 gunde aldi  hala kullaniyoruz 3 ay oldu degeri kac yani degerleri varmi resmi sende
tarafından
En dusuk 10 olmasi lazimken hemde. Bu birseyler vermenle degil bacim bende guzel besliyorum ama genetik oluyormus ben hicbir ilacini damlasini eksik etmedim nehirin ama boyle cilktti
(25,210 puan) tarafından
Canım görünmüyo e nabızda tahlil degeri bilmiyorum çok aşırı düşük dedi demekki bizimde o degerde bişey ama Akdeniz anemisi den falan bahsetti bagırsak kurduna bakılacak dedi. En son kemik iliğine kadar bakılabilir dedi. Yani kan düşüklüğü bu sonuçları mı dogurur aklım almıyo yarına kadar çıldırıcam
tarafından
Evet evet. Eger cok dusukse anemi deniyor. Saglik ocagindami yaptirdin cok ilgidiz bizim burdaki ben doktora goturdum  korkma. Bende cok korkmustum ama surupla hallaloldu oysaki omerde belirtiside yoktu ama iste cunki herseyi duzgun masallah
tarafından
Zeka gelisimi icin demir. Cok onemli benden buyuzden korkmustum ama surupla hallaoldu heralde daha gieicez ama. Kilo aldi mesala nehir cok zayidtim omerimdede birsey olmaz insallah buyuk ihtimal onunkide nehir gibi
0 oy
tarafından
Kaç değeri? bizim değer de az çıktı.
tarafından
Normali 50 üstü olur dedi.30 civarı çıktı bizim
(25,210 puan) tarafından
Bizim kaç bilmiyorum :(
tarafından
Daha az olabilir . anemi den bahsettigine göre.asiri kansızlık olur onda
(25,210 puan) tarafından
Evet aşırı dedi zaten :(
tarafından
Kizlar bizimki 3 du
0 oy
tarafından
Süt çok içime canim bizim akrabanın cocugundada çıktı sütü kesti doktor hemen
(25,210 puan) tarafından
Süt içmiyor ki emiyo beni
0 oy
(132,135 puan) tarafından
kan ilacini iyi kotu icirseydin ama var ya bak pekmez yerine özünü al keci boynuzu özü o cok faydali cok gecmis olsun selom ömer duzelir insaallah
tarafından
Onlar bir ise yaramiyor sevdoş kan yapmask icin 1 kase yemen lazim gunde
(25,210 puan) tarafından
Hep öz kullanıyorum sevdoş ben ama işe yaramamış :(
0 oy
(3,728 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım 
(25,210 puan) tarafından
Sağol cnm benim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 305 göst.
9 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meleniko (883 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 110 göst.
0 oy
1 cevap 65 göst.
17 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatma belgin (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 205 göst.
4 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Beyzanur (907 puan) tarafından soruldu

409,121 soru

12,296,036 cevap

38,329 kullanıcı

Kategoriler

...