0 oy
215 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba. 12 aylık oğlum var. Doğduğundan beri geceleri 272727282 defa uyanır. Yarım saatte bir bir saatte bir  emmek ister. Gündüz de aynı gece de. Ek gıda da çok fazla bişey yemez maksimum 4 kaşık yer. Acaba aç mı kalıyor. Sütüm de sanki azaldı gibi bilmiyorum bana mı öyle geliyo. Şimdi ek gıda az yediği için mi aşırı memeye düşkün bu aralar sizce. Sabahlara kadar memede. Artık aşırı yoruldum o kadar güçsüz kaldım ki emzirmekten uykusuzluktan enerjim sıfır. Annem memeden kes bence kendine çok zarar veriyosun 1 yıl emdi alacağı anne sütü vitaminini zaten almıştır dedi. Bebeğin de rızkına girmek istemiyorum ama böyle de ölüyorum artık. Çok aşırı huysuz doğru düzgün oynamaz uyumaz sürekli kucağımda. Sizce ne yapayım nolur akıl verin bana. 

9 Cevaplar

0 oy
(4,292 puan) tarafından
Ben 17 aylikken kestim memeden tek meme ediyordu ek gıda yemiyordu kilo almıyordu doktora danışarak kesmistim
tarafından
Anladım canım doktora bir danışmak lazım o zaman
(4,292 puan) tarafından
Aynen bi danış ona göre yol izlersin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence kesme. Benim kızimda 13 aylik. Sabaha kadar emer. Gündüz de emer. Ama gündüz depolarini doldururum. O kadar yemek yer peşine beni tatlı niyetine gene emer. Çok küçük yazık kesme. O sende huzur buluyor. Tek açlıktan değil emmesi.
tarafından
Aynen bende öyle düşünüyorum kıyamıyorum da zaten. Ama meme istediği için bu kadar sık uyanması. 1 yıldır hiç uyku uyumadım kendisi de öyle
tarafından
Bende aynıyım alistim. Gece sürekli uyanması uykuya dalmayı bilmediğinden oluyor. Pış pış yapma emzik vs gibi başka şeylerle uyutmaya alışırsan sürekli uyanmaz. Benimkine fayda etmiyor 2 sene böyleyim mecbur :)
tarafından
Emzik hiç kabul etmedi. Pış pışada kanmıyor. Allah yardımcımız olsun ne diyelim
0 oy
(13,611 puan) tarafından
Ben 26 aydır emziyiriyorum canım daha bebeğin küçük emmeye devam ettir hem bu pandemi döneminde bağışıklığı için ihtiyacı var 
tarafından
Haklısın canım aynen çok teşekkür ederim
(13,611 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
tarafından
19buvuk aylık diyeyim hâlâ emiyor somuruldum ama bnm oğlumun sut yumurta alerjisi var kesemiyorim herşeyi yiyemiyr beni emmesi bı kaç ay daha daha mantıklı..alerji olmasada emzirrdim bidaha bu hale gelmick ayrılması zor geliyor şimdiden
tarafından
Aynen çok doğru
0 oy
(3,728 puan) tarafından
Kızım 18 ayı dolana kadar gece gündüz sürekli emdi hatta 18 ay kontrolünde doktorumuz artık kesebilirsin bununki bağımlılık olmuş dedi fakat ben kıyamadım kesmeye. Sadece saatli vermeye başladım sabah öğle akşam olmak üzere günde 3 kere emziriyorum he tabi bazı geceler hala memede uyuyor 
tarafından
Günde 3 defa emzirsem heralde hiç ama hiç sorun etmezdim. Çocuk beni meme olarak görüyor o derece :)
(3,728 puan) tarafından
Tamamını okumadınız sanırım yazımın 18 ayı dolana kadar sürekli memede yaşadı kızım
tarafından
Siz alındınız sanırım. Sorun ediyorsunuz demek istemedim. Okudum hepsini. Keşke bende şuan günde 3 defa emzirsem dedim. Teşekkürler.
(3,728 puan) tarafından
Yok alınmadım ben de sizinle aynı durumdaydım ben bu şekilde çözüm buldum demek istedim saatli emzirerek ilk zamanlar ağlamalar okuyor ama sonradan ayak uyduruyorlar bunu anlatmak istemiştim
tarafından
Evet çok iyi anladım. Umarım sizinle aynı çözüm yolundan gidebilirim. İstikrarlı olmak lazım kararlı olmak lazım. Hayırlısı olsun hakkımızda
0 oy
(2,496 puan) tarafından

17. Ayına kadar emzirdim ama bir yaşından sonra aynı dediğin gibi oldu iştah gitti,yemek yemeyi istemiyordu, acıkınca canı sıkılınca direk gelip yakama yapışıp ağlıyordu.  Ben de kendimde 2 yaşa kadar emer diyordum fakat şartlar el vermedi bıraktirdim yavaşça şimdi kendisj peşime dolanıyor yemek yemek için :P:)

0 oy
(14,748 puan) tarafından
14 aylik kızım gece 8 bin kere kalkıyor :) 

Benim tabirimle 

Bence sütün geldiği kadar emzir hakkıdır çocuğun 
0 oy
(3,551 puan) tarafından
Benim kızım 15 aylık. Dogdugundam beri gece hiç uyumuyor maksimum yarım saat uyur sonra meme ister sabaha kadar emer. Göğüslerim yeni doğum yapmışım gibi yara hala hep acıyor. 15 aydır neler cekiyorum bilsen. Bende karar verdim 18 aylik olunca keseceğim dayanamıyorum daha fazla 
0 oy
(713 puan) tarafından
Gece beslenmesini kes cnm  1 yaşından sonra zaten bebeklerin gece beskenm3sine gerek yok gündüz ver 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 198 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Linkin (20,236 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 97 göst.
16 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 137 göst.
15 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Mrvyilmaz (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 80 göst.
26 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde guzelbirkizannesi (98 puan) tarafından soruldu

411,619 soru

12,391,658 cevap

43,844 kullanıcı

Kategoriler

...