Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Eşime kocaman mesaj yazdım içimdekileri dökdüm
0
oy
779
göst.
8 Mayıs 2021
Diğer
kategorisinde
halide.111
(
1,662
puan)
tarafından
soruldu
Şimdi okumasını bekliyorum ... Ya dışarıda çok anlayışlı hep gülen biri peki ben ona ne yapdımda onunla kavga da haklı olmama rağmen beni önemsemiyir bile belli bir eşyadam farkım yok ... Başka kadınalrı güldüren adam beni hep ağlatdı niye ne yapdım ki ben bu kadar.. şimdi mesajalrına cevab vermesini bekliyorum
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
9
Cevaplar
+1
oy
8 Mayıs 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Adam değil de ondan
8 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Kesinlikle haklısın ++++++
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
8 Mayıs 2021
Seher asell
(
1,018
puan)
tarafından
cevaplandı
Adam olan eşini uzmez kirmaz insan eşinin mutlu eder mutlu olmasini ister allah iyi etsin canim insallah bu mübarek gunun suyu yüzü hürmetine araniza sevgi saygi hoş guzel sohbetle mubhabetle doldurur canim kadir gecenizde mübarek hayirli olsun.
8 Mayıs 2021
halide.111
(
1,662
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin kuzum sizinde kadir geceniz mübarek olsun Allah razı olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Mayıs 2021
Gamzeslem
(
9,392
puan)
tarafından
cevaplandı
Daha napcan kız sevion değer verion eşim dion ya ondan bu nankörlük
8 Mayıs 2021
halide.111
(
1,662
puan)
tarafından
yorumlandı
Haklısın öyle qaliba
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Mayıs 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Bak gecen bende bir post acmistim esim manavdaki kiza mesaj atmis diye. Buradaki yorumlara bakarak mesajda agzina s... ama esim donup bana nedese iyi bunda bise yok kiz bana abi diyor. Aradim kizi onuda hallettim güya 22 yasindahnis hamileymis kocasi duyarsa kotu olurmus. Esime ceza olarak bunlar biraz eski kafalilar ailecek cocugunu takip edeceksin hata etmiyecek analik babalik sert yapacaksin gibi. Ve benimde kizim oluyor dedim sen bu etrafdaki olan genclerin halini gordugunde anne baba yetisrememis diyorsun. Seninde kizin olacak oda bu duruma düşse kimse kizina birsey demiyecek sana diyecekler ve arayip bu olayi annene anlatacam diyecem yetistirdigin cocuk budur diye. Oyle diyince tutuştu hediyeler ozurler ilgilenmeler. Affedebildimmi hayır icime dert oldu kaldi sadce :( ne yaparsak yapalim pamuklarbicindede yasatsak boş bunlara
8 Mayıs 2021
Eymen Alim25
(
1,059
puan)
tarafından
yorumlandı
Yaa hatırlıyorum postunu... Ee o kıza neler dedin ki, hamileymiş birde manavda çalışıyormuş öyle mi hiç inandırıcı gelmedi hamile kadın nasıl manvda çalışır öyle yılışık konuşur yaaa:( eşine pes zaten ne gelse abi abladan gelir
8 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynen tabikide inandirici gelmedi ben basta ozelde aradim acti utanmiyor usun evli erkeklere cilve yapaamaya dedim kapatti sonra ozelede kapatti. Sonra numaramdan aradim dedim ikinizede tazminat acacam ee ben abi diyorum dedim ben mesajlarda abi kelimesi gornedim sadece gulucuklerini gordum. Buda benim hakli oldugunu kocama yanasmaya calistiginin kanitidir ikinizde gorursunuz dedim sonra kusura bakma ben yanlis anlasilmak istemedim zaten numarasibi musteri diye kaydetmisim dedim her musterinin nosunu kaydedip fotonu paylasip evlisin herkesemi gosteriyrsun. Ozur diledi ben senin nonu kaydedeyim esin manava gelirse beni ararsa sana haber vereyim dedim kaydet haber edersin
8 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Komsuma anlattim bu olayi dediler o kiz evli degil yalan soyluyor ve gercekten yilisik kimi gorse isine gelene oyle yapiyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Mayıs 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Cevap yazdı mi
8 Mayıs 2021
halide.111
(
1,662
puan)
tarafından
yorumlandı
Hayır okumadı bile
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Mayıs 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Okumadan silecek ne saçmalıyorsun yazacak
8 Mayıs 2021
halide.111
(
1,662
puan)
tarafından
yorumlandı
Haklısın şu saat oldu hayla okumadı
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Mayıs 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Mesaj niye yaziyorsunki yüzüne söyle direk mesajda insanlar kendilerini istedikleri değil aklından geçeni söylüyor direk yüzüne karşı olsa söylersen kendini savunamiycak haklı olduğunu görecektir senin
8 Mayıs 2021
halide.111
(
1,662
puan)
tarafından
yorumlandı
Yüz yüze bağırıyor dinlemiyir bende belki okur anlar dedim onuda anlamaycam qaliba
8 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Bence anlamaz onuda eve gelir yine tartışmaya girer bu sefer niye öyle yazdın da yüzüme söyle diye başıma geldiği için biliyorum artık herşeyi çay cat yüzüne söylüyorum bi şey bile diyemiyor
8 Mayıs 2021
halide.111
(
1,662
puan)
tarafından
yorumlandı
İyi yapıyorsun canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Mayıs 2021
Dilek06
(
539
puan)
tarafından
cevaplandı
Çocuğun varmı senin neden boyle bisey yaptin asla farketmeyecek ins duzelir fark eder eger anlamazssa kesinlikle birdaha yazma ve farkettirmeye calisma bakalim daha devam ediyosa bazi şeylerden dön uzatma kendiki yipratma kendini heba etme anlamayana davul zurna saz
8 Mayıs 2021
halide.111
(
1,662
puan)
tarafından
yorumlandı
Haklısın o kadar çok konuşmata anlatmaya çalışdım ki tükendiç ... 1 yaşında kızım var
8 Mayıs 2021
Dilek06
(
539
puan)
tarafından
yorumlandı
Seni anlamayani senj dinlemeyeni sensizlikle cezalandir veyada suskunlugunla ama boylede hayat devam etmez biyerde isin icine ihanet girecek çünkü sevmek ve sevilmek icin careler kapilar aranmaya başlayacak kendini ve çocuğunu düşün canm
8 Mayıs 2021
halide.111
(
1,662
puan)
tarafından
yorumlandı
Keşke gidecek yerim olsaydı durmazdım bir an
8 Mayıs 2021
Dilek06
(
539
puan)
tarafından
yorumlandı
Kiyamam sana ya ailen peki
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Mayıs 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Malesef bazı erkekler el iyisi ev kötüsü. Dışarı da ele karşı cömert, melek eve gelince cimri ve vurdumduymaz olurlar insanın eline avucuna düşmeden de sana iyi olmaz böyle modeller. Rabbım güzel ahlak versin cnm
8 Mayıs 2021
halide.111
(
1,662
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin kuzum
8 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
İşin kötü tarafı ne biliyo musun bisey olsa kötü taraf direkt sen oluyorsun çevresi onu çok iyi bildiği icjn
8 Mayıs 2021
halide.111
(
1,662
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle malesef ( ama neyseki birlikde çalışdığımız içine kısmen çevremiz aynı
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
22
cevap
944
göst.
Eşime mesaj yazdım uzaklaşmam istiyorum yazdıklarına bakın
20 Mart 2024
Diğer
kategorisinde
Glstanbeste
(
292
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
8
cevap
689
göst.
Eşime bebeğim diyen kadına yazdım
20 Aralık 2023
Diğer
kategorisinde
Hurremsultan01
(
186
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
12
cevap
1,007
göst.
Sabah ki paylaşımından sonra eşime bunu yazdım.
31 Temmuz 2022
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
32
cevap
1,326
göst.