Giriş
Hatırla
Kayıt
Anneler Sohbet
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Karnıyarık tarifi istiyorum iç harcı
0
oy
219
göst.
8 Mayıs 2021
Yemek-Tarifler
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Kızlar karnı yarık daha önce bir kere yaptım arkadaşımın tarifi ile ama kıymam sert oldu yerken o sertlik belliydi ve kiymamdan koku geliyordu sıcak iken kötü bir koku değil kıyma kokusu bana mı ağır geldi bilmiyorum ama yarın bir daha yapacam
Kıymanın sert olmaması için ne yapabilirim ? Nerde hata yaptım kıymam sert oldu bir de koku gelmesi normal mi ? Kıymam bozuk değildi kendi kestigimiz hayvanın kiymasiydi .
tavsiye
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
8
Cevaplar
0
oy
8 Mayıs 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
8 Mayıs 2021
seçilmiş
En İyi Cevap
Canm kiymanin kokusu zaten var onu bastrmak icin baharat kıyıyorum ben
Kirmizi kapya b8rber 1 tane yesil sivri 1 tane
1 tane sogan 1 tane domates ilk once soganla biberimi kavuriyirum sonra kiymami ekliyirum salcami koyuyorm domatesimi ekliyirum karabiber pul biber isot ve cok hafif 5 turlu atıyorum birazdaha kaviriyirum en son maudonozumu ekliyirum tamamdr tuzu yazmaya gerek duymadm anlarsin diye
8 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Tamam canım teşekkür ederim bunu deneyecem inşallah
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
8 Mayıs 2021
Kumsal1
(
3,463
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben ilk önce kıymayı biraz yağda kavuruyorum iyice, sonra üstüne soğanları doğrayıp koyuyorum, sonra biraz salça, sonra tuz ve baharatlar, bu kadar :)
8 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Teşekkürler canım
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Mayıs 2021
Sevdatanesi
(
86
puan)
tarafından
cevaplandı
Eti kavur sonra soğan biber ekle iyice ölsün domates salça baharatlar tuz ve maydonoz ekle fırındada çok durdurma üstü kurumasın yumuşak kalsın
8 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Teşekkürler canım
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Mayıs 2021
ASENA40
(
20,483
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben anlatayım önce soğanı kavur sonra sarımsak biber ve kabuğu soyulmuş bi tane domates koy kavur salça koy kokusu çıksın ardından kıyma pişsin bi çay bardağı sıcak su koy baharatlarını koy biraz kaynayınca su tuzunu at bu kadar
8 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Teşekkürler canım
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Mayıs 2021
Dobra Dobra...
(
441
puan)
tarafından
cevaplandı
Kiyman yaglidir ondan koku olabilir. Yağsız ya da az yağlı kiymayla yap bu sefer
8 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Tamam canım teşekkür ederim
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Mayıs 2021
Aslıs
(
13,313
puan)
tarafından
cevaplandı
Önce kıymayı Yemeklik kavur pişmesini bekleme sonra soğanı koy sonra mevsime göre salça veya domates biber maydonoz koy bir bardak kadar su koy 5-10 dk tıkırdat. Baharat koy tuz karabiber Sonra patlıcanın içine koy 15 dk pişir. Patlıcanı da kızartma fırına bol yağda koy kızart 20 dk maksimumda hem az yağlı oluyor. Salça soso olsun diyorsan da az birşey tereyağda salçalı su yap dök.
8 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Teşekkürler canım benim
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Mayıs 2021
Nagiş❤️
(
13,070
puan)
tarafından
cevaplandı
Kıymayı buzlu iken atıyorum tavaya yarım çay bardağı su koyup kapağını kapatıyorum sonra kapağı açıp eziyorum yağ koyup ince kıyılmış soğan ekliyorum yeşil ve kapya biber bir de bunlar kavrulunca salça ekleyip kavuruyorum 2 rende domates 2 diş küçük doğranmış sarımsak tuz ve karabiber ekliyorum yine az su koyuyorum altı kısık 10 dk pişiyor. Varsa defne yaprağı at içine domates ten sonra aroması güzel oluyor. Altını kapatınca da ince kıyım maydanoz koyup karıştır.
8 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Yorum için teşekkürler canım
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Mayıs 2021
Esra_esra
(
2,593
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben kiymayi iyice yıkıyorum sonra üstüne biraz su ekle haslansin suyu bitince yağını soganini biberini filan kat baharatlarını kat kavur işte sırasıyla ben öyle yapiyorum
8 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Kıyma yıkanır mı kız ilk defa senden duydum
8 Mayıs 2021
Esra_esra
(
2,593
puan)
tarafından
yorumlandı
Yıkıyorum canim un suzgecine katıyorum suzuyorum
15 Haziran 2022
Papatya__
(
741
puan)
tarafından
yorumlandı
Kıyma yıkanırmiiii
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
6
cevap
931
göst.
Buzluğa karnıyarık iç harcı atılır mı
29 Mayıs 2021
Yemek-Tarifler
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
yemek
tavsiye-fikir
tavsiye
0
oy
6
cevap
165
göst.
Kışlık patlıcan iç harcı hakkında
27 Ağustos 2024
Yemek-Tarifler
kategorisinde
Busraaaaaaaaa
(
3,860
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
yemek
0
oy
8
cevap
157
göst.
Hazır köfte aldım iç harcı yapmam gerekiyor mu
29 Haziran 2024
Yemek-Tarifler
kategorisinde
Kayla4
(
40
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
4
cevap
102
göst.
Lahmacun iç harcı dondurucuda saklansa bozulur mu?
31 Mart 2024
Yemek-Tarifler
kategorisinde
Semra Evin
(
36
puan)
tarafından
soruldu
lahmacun
408,608
soru
12,278,037
cevap
37,803
kullanıcı
Kategoriler
Tüm kategoriler
Aile & Aşk
(82,456)
Alışveriş-Hediye
(22,166)
Astroloji & Burçlar
(7)
Cinsel Yaşam
(21)
Çocuk & Ebeveyn
(55)
Diziler & Filmler
(7)
Ev & Yaşam
(18)
Güzellik-Bakım
(5,441)
İnternet & Teknoloji
(12)
Kültür-Sanat
(2,299)
Moda
(2,178)
Özel Günler & Hijyen
(12)
Para & Ekonomi
(3)
Sağlık-Diyet-Spor
(51,088)
Tatil-Seyehat
(1,420)
Yemek-Tarifler
(13,941)
Diğer
(227,893)
Ürün İncelemeleri
(8)
Muhabbet & Sohbet (App)
(6)
Regl Dönemi (app)
(1)
...