0 oy
956 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (31 puan) tarafından

Ya bunlari yazarken utanıyorum ama baktım böyle sorular olunca bende yazayım dedim :)  biz yeni evli sayılırız 2 yıllık Allaha şükür hiçbir sorunumuz yok çok mutluyuz eşim harika biri nazimla oynar .. ama size sorum şu bazen mesela ben ilişki isteyince yani ima edince veya söyleyince sabahtan işte isteğimi  bu gece olur falan diye eşim ya bahane buluyor yada salağa yatıyor gibi kendi istemeyince.. aslında gerçekten saf biri zaten ama kendi isteyince ben hiç reddetmem ama o reddedince yarin yapalım falan diyince aşırı bozuluyorum zaten öyle aşırı rahat biri değilim bide öyle yapınca çok kötü hissediyorum sanki ben meraklıyım gibi hissediyorum utanıyorum da ondan sonra da ben cezalandırmak istiyorum bir gün sonra o isteyince ben istemiyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum  çocuk isterken hergun yapalım diyordu yada ilk aylar  şimdi hamileyim 4 aydır yapmadık 2 aydır da ayrıydik 3 gündür birlikteyiz  bir kez yaptık  şimdi bugün dedim mesela sabahtan yine belli ettim bugün yaparız falan diye gece olunca yarın yaparız olur mu  falan diyip öpüp sarıldi ben trip attım ama uyuya kaldı genelde hep öyle olur... yarın da ben istesem de trip atıp yapmicam yanlış mu yapıyorum sizce

28 Cevaplar

0 oy
(2,676 puan) tarafından
Kız hamilesin boşver adamı sen Allah korusun bu kadar ilişki de çok sağlıklı değil hamile iken tabi doğru olanı sen bilirsin ama inat yapma senin vucut zaten yorgun hamilesin sonuçta bırak sen hamileliğin tadını çıkar sen naz yap 
(31 puan) tarafından
:) yok ya zaten öyle aşırı olmaz bir 2 aydır ayrı olduğumz için istemeyince üzüldüm heralde yoksa bende öyle haftada bir en fazla hamileyim zaten yapmam ilk üç ay zaten hiç yapmadık
(2,676 puan) tarafından
Ayrı iseniz birşey diyemem canım evet kuzum yanlış anlama bu sözümü olur mu ben çok zor hamilelik yaşadım ilk aydan son güne kadar aman Allah korusun bebeğimizi ben seni düşündüm için söyledim... Kız hiç aldırma adamların hepsi aynı benimkide öyle hoş ben kaçarım o kovalar hep ama şunu bil doğumdan sonra hep kaçan sen olacaksın çünkü eşini görmeye zamanın olmayacak:))
-Reklam-
0 oy
(495 puan) tarafından
Bizim de istemeye hakkimiz var reddetme olayi gunah nasil biz reddetsek bile zorla yapmak istiyorsa biz isteyince onlarda yapmak zorunda ama erjek anlamak mumkun degil birak canim isteme isteyince kndini bisi sanir o istesin o senn pesinde donsun 
(31 puan) tarafından
Evet yeni gordum yorumunuzu bugünde zaten yattı uyudu :) sıkıntı yok istemedi yani ama süründurucem bugünde böyle yaptığı için yandı :)))
0 oy
(1,502 puan) tarafından
Ben anlıyorum seni eşim aynı her gün isteyen adamlara özeniyorum ama onların da eşi istemiyor hep :d benimki de kendi isterse iyi ama ben istersem yok derse çok bozulurdum dediğin gibi. Bilmiyorum tabii belki yorgun ya da stresli. Arada kendini geri çek bem hep he gülüm demem. 
0 oy
(7,787 puan) tarafından
Ben yapalim falan demem yani taktik yok bam bam bam. Sen uyarirsan erkek hep hazirdir...
(31 puan) tarafından
:) doğrudur
0 oy
tarafından
Randevu gibi o ne kiz anlık değil mi bu isler
(31 puan) tarafından
Bizde pek öyle değil arada yani :D
0 oy
tarafından
Canm böyle şeylere takili kalma bence akişına birak ayrica adam istemeyede bilir yorgundur uykusu vardir neticede calisiyolar biz hamilelere yada bebegu olanlara eşleri ev işleribdede yardimci oluyilar biz ne kadar yoruluyosak onlarda yoruluyor . Ayrica ben istedm yapmadi o isteyince bende yapmam nedir ilk okul cocuklugu bu :) bırak adam seni istesin daha heycanlı olur senin icinde
0 oy
(404 puan) tarafından
Belki hamilesin diye korkuyordur benim eşim aşırı stres altında oluyor yapamıyor cidden yani ilk zamanlar kanamam vardı düşük riski şuan yok doktorda normale dönebilirsiniz dedi ama eşim bebeğe birşey olcak korkusu yaşıyor 
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Pandemi erkeklerin cinsel hayatını çok etkiledi bence. Kimsede keyif kalmadı. Bir sıkıntısı mı var diye konuşmak en güzeli bence. Sohbet etmek iyi gelebilir. 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 975 göst.
22 Mart 2022 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,373 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 551 göst.
11 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,086 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 430 göst.
3 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,023 soru

23,658,754 cevap

308,874 kullanıcı

...