0 oy
88 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (723 puan) tarafından
Kızlar ramazandan sonra sıkı diyete başlamam spora başlamam lazım önerileriniz nelerdir ya bu oruç diyeti hakkında ne dsnyosnz mesela faydssi olur mu. Hazır vucudum oruca alışmışken onu deneyeyim diyorum ama .biraz az yiyip hızlı vermek istiyorum artık çünkü nasip olursa kilo verip bebek düşünmek istiyorum

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Önce çocuk sonra kilo vermeyi düşün cnm.nasilsa bir daha düşüneceksin.
(723 puan) tarafından
Derken canım. Kilom fazla biraz zayıflayıp hamile kalmak istiyom
-Reklam-
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Oruç diyeti detoks niyetine olur canım vücut sağlıklı kilo verip yağ yakmaz sağlıklı kilo sağlıklı beslenme sık araliklarla az porsiyonlar la doyarak verilir yanında imkanın varsa yürüyüş yaparak.en önemli öğün sabahtir erken kahvaltı yapmak ve akşam belli bir saatten sonra yememek Leslie de yapabilirisn yürüyüş yapamazsan 
(723 puan) tarafından
Kuzum biraz hızlı gitsin istiyom artık ben ya sınır oluyom.tam spor salonuna yayılmıştım 15 gün gittim yasaklar girdi araya.geri kalan 15 günümüde orda gitmeyi dsnyom da diyet olarak yetersiz mi geliyo noluyo bilmiyom hızlı  gitmiyo sanki ondan canm skliyo
(7,441 puan) tarafından
Hızlı kilo vermek sağlıklı olmaz canım yağdan gitmez ve eğer ki hamile kalırsan hamilelikte hızlı kilo almana sebep olabilir diyet sabır ister biraz
0 oy
(2,241 puan) tarafından
ramazanda yaptinmi diyet canim . ben her ramazan 8 kilo falan veriyorum bu sefer 10 kilo verdim istemsizce gidiyo cunku suyla doyuyorum yemek yiyemiyorum . sende oyle yapabilirsin sadece sabah aksam ye mesela sabah yumurta peynir domates salatalik yeşillik . aksama kadar bol su. aksam biraz yaptigin yemekden ve salata yiyebilirsin . ama mutlaka yemeğin yanina protein ekle biraz tavuk olabilir ya da hic yemek yeme direk tavuk ye protein yag yaktirir 
(723 puan) tarafından
Bende böyle deneyeyim diyodum kuzum ya bakalım nasipse öle yapcam yarından itibaren sabah kahvaltı 11 gibi yapcam akşamda 6da yemek yicem ondsn sorna yemicem nasipse daha hızlı olur belki. Ramazanda dikkat ettim de kacirdiklarimda oldu. Tartım bozuk ölçemedim
(2,241 puan) tarafından
insallah istedigin gibi olur canim iradeli ol bozma bak cok guzel birsey icin kilo vermek istiyorsun rabbim nasip eder insallah :) birde daha genciz kilo herseye engel bende bazen aliyorum kilo sonra diyom yok ben kizimin yaninda citi piti olmak istiyorum diye geri veriyorum . yemeni sinirla sekerli hicbirsey yeme bol su ic bak nasil gidiyo

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 57 göst.
7 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cemre (406 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 242 göst.
24 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azkaban (2,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 265 göst.
10 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehra.. (1,787 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 129 göst.
19 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,284 puan) tarafından soruldu

404,149 soru

12,107,476 cevap

36,424 kullanıcı

...