0 oy
832 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (108 puan) tarafından
Yalnız değilim herhalde.. TV kullanmayanlar günlük neler yapiyorsunuz 

40 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence çocuk olunca telefonu görüp ona özenmesi onu istemesinden tv de çizgi film falan izlemesi daha iyi olur yani.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benm var ama izlemiyorum ogluma cizgi film aciyirum bende ev is guc tlefonumu aliyirum elime
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Bı zaten TV var onada bakmazsak bunalımdan çıkamayız☺️
0 oy
(387 puan) tarafından
Biz :D haberleri annemden alırım telefonda konuşurken. Ya da kızımı uyuturken telefondan bakarım. 2 çocuğumuz var eşim kitap okur onlara yapboz çözeriz beraber bir de etkinlik kitaplarımız var onları yaparız. Yemek ev toplama gün yetmez bile bize. Akşam da çocukları yıkayıp yatırma :) 
0 oy
(237 puan) tarafından
Bizim evde TV sadece kayınvalidemler geldiğinde açılıyor. Birde oyun oynayacaksak Playstation ve Wii için açarız arada. Ben sessizliği daha çok seviyorum sanırım. Dizi takip etme huyumuz yok. Birşey izlemek istersek bilgisayardan izliyoruz. 
0 oy
tarafından
Benim evimde yok almayı da düşünmüyoruz evde gündelik şeyler herkesin yaptığı akşam eşimle bir şeyler izlemek istersek bilgisayardan izliyoruz 
0 oy
(3,114 puan) tarafından
TV siz yapamam ben sabahtan akşama kadar müzik açık
0 oy
(1,353 puan) tarafından
Ah keşke bende de olmasa. Çocuğumu teknolojiden uzak bir şekilde büyütmek isterdim
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Evde ses olsun diye açıyorum
0 oy
(3,854 puan) tarafından
bizde iki odada tv var ama kizim var diye izlemiyoruz. gün içinde bi Avrupa yakasını izliyorum yarim saat bulaşık yıkarken o kadar. artık hersey internette. hamileykende ya oyun oynardım ya da tvyi açsam bile belgesel film izlerdik yani. olmaması en iyisi boşa zaman
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Ben eşim yokken tvyi hiç açmam eşim gelince arkada ses olsun ev çok sessiz diyor o yüzden açıyoruz :)
0 oy
(913 puan) tarafından
Benim evimde yok 8 aydır  hiç almadık yani
0 oy
(614 puan) tarafından
Bnm dr yok tv .ilk başta takip ettigim fizi programları tlf dan izliyodum  snra onlarıda bıraktım aliştım kızımla vakit gcıruoyorım tlf na bkıypruö ev işi yemek flan 
0 oy
tarafından
Evlendim 2 yıl boyunca fişleri sökül durdu o ladar alıştık ki biryere gittiğimzde tv açksa başımız ağrıyodu bikaç ay önce eşimin dedesi bizde kaldı sıkılıyo diye onun için tv kuruldu sonra da kaldı öyle yine de izlenmez sessizliğe alştıgımız için eşim arada spor kanallarına falan bakar nadir kızıma çizgi açarım bakmaz bile . Çok dedim satalım falan diye de eşim izlemesek de dursun diyor o yüzden bişy diyemiyorum
0 oy
tarafından

Iki tane tv var cocuk odası ve oturma odası. mutfagada almayı düşünüyorum:Dtv siz olmaz aşırı sıkıcı. Izlemesemde açık olması bile yetiyor 

0 oy
tarafından
Tvsiz ev dusunemiyorum
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Olmamasi en iyisi. Basarabiliyorsan ne mutlu
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Evliligimin ilk 3 yılı yoktu ikinci cocuga hamile kalinca mecbur aldırdım cunku ilki hep onunla ilgilenmemi istiyordu oyalansin diye mecbur aldik.
0 oy
tarafından
internet var evde sıkılınca bisyelr izliyorum genelde sıkılacak vakit kalmasa da
tarafından
hem telefon hemde dizüstü bilgisayarımız var

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 437 göst.
4 Şubat 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde BURSALI& (1,443 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 69 göst.
0 oy
24 cevap 574 göst.
2 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,436 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 765 göst.
6 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,623 soru

23,594,986 cevap

305,754 kullanıcı

...