Şöyle söylim 2014 yılında ewlendim iki çocuğum var, eşim olacak adam 2015 ten beri başka kadınlarla konuşmuş ve beni ayakta uyutmuş, hiç bişey belli etmedi bana sevgisi
gayet iyiydi aklıma bile gelmezdi beni aldatacağından. Ben bunu taki üç ay önce öğrendim oda içimde hep bir şüphe vardı... tlfonuyla tuvalete gitmeler.. Şifre koymalaar ve şifresini bana göstermiyorrdu ben gizlice öğrendim ve Bi şekilde facesine girip msjlaşmalarını yakaladım. Ve bir kişiye değil Bi sürü kişiyle msjlaşmış Fotoğraf istemeler. falan buluşma olmamış. Ama okadar çok iğrenç msjlaşmaları varki midem bulanıyor kendisinden. Ergen gibi 31yaşınadki adam ergen gibi msjlaşmalarına bakın Bi insan nasıl böyle aşağılık ola bilir. Bunların hesabını sordum. Özürler. Szöz vermeler derken affettim ha neden affettn dersenizde başka seçeneğim yoktu oğlum 6 aylık. Daha kızımda 4 yaşında. Ailem arkamda değil. Bi güvencem yok kime sığınayım. Tek başıma nasıl yprım çalışayım desem çocuklarım ne olacak kim bakacak. Ve ben o günden beri ölü gibiyim. Ne günüm gün nede hayatım hayat kadınlık gururum kalmadı 24 yaşındayım ama ruh halim 60,
sığıntı gibi yim bana hala kadınlık yapmamı söylüyor. onun yüzünde paranoyak oldum ve bunuda biliyorum yapan yine yapar. O zman ne yapıcam ben kadınlık gururumu yerle bir edemem bir daha.
yargılamayın lütfen çaresizim