Kizlar şöyle başlıycam geçen akşam annem vasaptan beni aradı bende müsait olmadığım için cvp veremedim neyse işte aradan 1 buçuk saat geçti aradım cvp vermedi kesin bi işi var ondan cvp vermemiş diye düşündüm.
Bekledim aramadı bende korktum acaba bisey mi oldu diye işte 1 saat sonra aradım babam cvp verdi ve kırıcı ve üzücü kelimelerle beni terledi alınmadım dedim şaka yapıyor kesin
Ama baya baya beni üzmeye başladı
Dediklerinden bazıları şunlar annenin misafiri var kadın sana cvp vermiyor sen ısrarla arıyorsun nedir ya bu zırt pırt arama artık bugün değil hergun böylesin. Insan sürekli birini aramaz haftada bir ara bundan sonra. Sürekli teli çalsa bi bakıyorum sen arıyorsun...
Dayım ölmüştü yasa gitmek için baya uğraş verdim ve gittim bahçe de annem babam konuşurken yanlarına gittim babam beni görünce hoş geldin yerine sen niye geldin çocuklarla birlikte halbuki tek başıma gitmiştim. Neyse işte hep böyle laflar söyler alınmam babamdır derim ama işte bu son aramadan sonra beni baya kırdı yazamadığım laflar bile var. Sizce ben mi bu defa alınganlık yaptım, gece uykum gelmiyor insan annesini aramasa kimi arayacak ondan başka kimsem yok kız kardeşim bile yok benim☹kaç gündür korkudan annemi aramıyorum yine tele babam çıkar diye...
Bunu anneme söylesem mi acaba onunla daha konuşmadım suçu yok onun biliyorum ama babamdan dolayı aramaya cesaret kalmadi yalan yok.