Arkadaşlar evimizin yakınında 3 Market var. Biz eşimle dolaşmayı severiz sürekli çıkar hepsine bakarız ne gelmiş ne var ne yok diye . Yanımızdaki markete bir kasiyer geldi yaklaşık bir yıldır burda. Ama sanki eşime ilgisi varmış gibi geliyor içime kurt düşürüyor. Şöyle örnek verim bi kactane. kızımın saçı kıvırcık kariyerlerden biri kime çekmiş dedi.ben daha cevap vermeden o kiz babasına cekmis dedi . Eşimin saçı da kısa yani belli bile değil kıvırcık olduğu. Bi afalladım bişey demedim. Sonrasında eşimle markete gittiğimizde sadece eşime bakarak iyi akşamlar diyor. Kızımla eşim markete gittiğin de hep biseyler konuşuyor. Benle gittiğinde ben yüz vermediğim için pek konuşamıyor tabi. Yada komşumuzu gördük markette muhabbet ederken gelip yanımıza gülerek muhabbete dahil oluyor felan. Eşime kızdım bi ara gitme dedim o markete. Ama sonra dedim ki yapacak adam her türlü yapar. Bisey demedim markete gitmesine. Sonra eşimde o markete gittiğimizde kıza bakarken gordum bi kaç kere.laf ettim eşime oda senin yüzünden psikoljik olarak kiz nerde diye bakıyorum.o tarafa bakmamak için sen rahatsız olma diye dedi . Şimdi tek göndermedik istemiyorum. Sizce abartıyor muyum