0 oy
1,560 göst.
Moda kategorisinde (147 puan) tarafından
Arkadaşlar evimizin yakınında 3 Market var. Biz eşimle dolaşmayı severiz sürekli çıkar hepsine bakarız ne gelmiş ne var ne yok diye . Yanımızdaki markete bir kasiyer geldi yaklaşık bir yıldır burda. Ama sanki  eşime ilgisi varmış gibi geliyor içime kurt düşürüyor. Şöyle örnek verim bi kactane.   kızımın saçı kıvırcık kariyerlerden biri kime çekmiş dedi.ben daha cevap vermeden o kiz babasına cekmis dedi .  Eşimin saçı da kısa yani belli bile değil kıvırcık olduğu. Bi afalladım bişey demedim. Sonrasında eşimle markete gittiğimizde sadece eşime bakarak iyi akşamlar diyor. Kızımla eşim markete gittiğin de hep biseyler konuşuyor. Benle gittiğinde ben yüz  vermediğim için pek konuşamıyor tabi. Yada komşumuzu gördük markette  muhabbet ederken gelip yanımıza gülerek muhabbete dahil oluyor felan. Eşime kızdım bi ara gitme dedim o markete. Ama sonra dedim ki yapacak adam her türlü yapar. Bisey demedim markete gitmesine. Sonra eşimde o markete gittiğimizde kıza bakarken gordum bi kaç kere.laf ettim eşime oda senin yüzünden psikoljik olarak kiz nerde diye bakıyorum.o tarafa bakmamak için sen rahatsız olma diye dedi   . Şimdi tek göndermedik istemiyorum. Sizce abartıyor muyum

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
kiza gereken cevabi verseydin o da duracagi yeri ogrenseydi keske esini gonder gonderme diyemem ama sen de git kiza da agzinin payini ver
(147 puan) tarafından
Ben hala iyi niyetlj düşünmeye çalışıyorum acaba abartıyo muyum diye
tarafından
abartmiyorsun bana kalirsa yani o ani ben yasamadigim icin tam soyle diyemem kasindan gozunden anlarsin kizin niyetini ama market bu sonucta hic oraya gitmese de olur
-Reklam-
0 oy
(2,475 puan) tarafından
Bi kadın biseyden suphelenirse doğrudur net. O kadına bence dikkat et
(147 puan) tarafından
Evet malesef
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Ben eşimi değil o kızı halleder işinden bile ederdim yani sen iyi duruyorsun benim başıma geldi çalıştı yerde Bi kız sürekli yok huseynle kahve içtik yok huseynle doğum günü kutladık falan filan devlet dairesi bide ondan önce ben vardım orda evlendim diye çıktım Bi gidersin yeminle yolarım anladı zatn herkez odaya kapadılar eaiminde azına sictim şimdi Bi kat yukarı çıkarken izin alıp çıkar müdürüne kadar gittim en üst kat yasak eşime azini burnunu kırarım yani 
(147 puan) tarafından
Yani abartıyorum acaba yanlış mi düşünüyorum diye bekliyorum.bi hatasını daha görsem atlicam da üstüne
(4,060 puan) tarafından
Sen eşini yolla arkasından git ha ozman belli olur
0 oy
tarafından
Eşinin içinde yoksa hiç sorun yapma fazlada aklına sokma kızı 
0 oy
(790 puan) tarafından
Bence kıza bı şekilde kızdığını belli et ters konuş kötü bakış at falan korksun uzak dursun 
0 oy
(13,626 puan) tarafından
Biz de oğlumla markete gittiğimizde orada çalışan abiler oğluma şeker çikolata vs verir çok severler ben o adamları ayartıyor mu oluyorum ya da onlar bana asılıyor mu oluyor
(147 puan) tarafından
Kiz cocuguma degil esime ilgi gosteriyor yani cocugu sevse problem yok
(13,626 puan) tarafından
Madem böyle bir şüphen var markete git kız ile konuş açık açık
0 oy
(6,047 puan) tarafından
Haklısınız. Ben yerinde olsam kıza alttan alttan lafımı sokarım. Baktım anlamıyor açık açık konuşurum. 
0 oy
tarafından
Sen istediğin kadar tek göndermek isteme adam istese zaten gider bende yıllarca kasiyerlik yaptım müşteriye güler yüz gösterme amaçlı olabilir o suratı eşinizde bulup sizi suratsız görüyorsa o yüzden olabilir bence bir daha bu konuyu açmayın yada madem aklına düşürdünüz şimdi sadece kendinizi kemirirsiniz şüphe çok kötü bişey ya...
(147 puan) tarafından
Siz  hoşgeldin beş gittin dışında erkek müşterilerle konuşur muydunuz . Sizce abartıyo muyum . Yani neden başka kariyerler değilde buna takildim. Digerleride güleryüzlü davranıyo  konusuyo ama onlar bana art niyetli gelmiyor
tarafından
Valla ben hoşgeldin bile demezdim :D size hak veriyorum bir kadın rahatsız olursa muhakkak vardır bişey. Kötü anlamda demiyorum ama ne bileyim ya gerçekten bazı kasiyerler o kadar yvsk olduğu için işe alınıyor diyebilirim ama
(147 puan) tarafından
Galiba biraz akışına bırakmak lazım fazla takmamak lazim
tarafından
Evet siz bu konuyu tamamen unutturun kocanıza umrunuzda değilmiş gibi davranın mesela o markette değil diğer markette oranın şusu yada busu çok güzel diyin oraya gitsin ne bileyim ya :)
0 oy
tarafından
Abartmiyosun esin senin rahatsiz olmani istemiyosa o tarafa bakacagina hic markete gitmesin 
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Hiçte abartmıyorsun canım benimde başıma geldi eşim ile  şok.  Markete girdik ayy kızı bi gör laubali konuşmalar falan ben huylandım bende yanındayım yani tek olsa allah bilir daha neler dicek ama allahtan o market bize çok uzak eşimede dedim sakın işten falan gelirken o markete kesinlikle girme diye başka marketmi kalmadı 
0 oy
tarafından
Ben de uzun yillar markette calistim ozellikle surekli gelen musterilerle samimi olup gulerek konusuruz yani ama kimsenin de kocasina sevgilisine yan gozle bakmisligimiz olamaz bence kasiyerin davranisinda bisey yok sen biraz artniyetlisin 
(147 puan) tarafından
Yani kadınla değil sende eşiyle mi muhabbet ediyodun
tarafından
Kadin erkek fark etmiyo musteri sonucta her gun gorunce ister istemez muhabbet olusuyo kari koca gelirse ikisiyle de konusuruz yani kimse kimseyi yanlis anlamaz
(147 puan) tarafından
Ama farkettiysen yazdimki benimle degil esimle konusmaya calisiyo. Bana degil esime bakarak iyi aksamlar diyor. Hem öyle olsa bile. Ben rahatsız olduğumu belli ettiğim halde niye aynı devam ediyor. Çok mu zor konuşmamak
tarafından
Zor degil tabi halinden tavrindan rahatsiz oldugunu anladiysa belki bi daha konusmaz bilemiyorum ben dedigim gibi kari koca gelince benden once onlar laf atiyodu kucuk bi mahallede calisiyodum zaten uzun sureli de calisinca tanimayan yoktu o yuzden yanlis anlasilmiyodm ben de kimseyi yanlis anlamiyodm

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 1,309 göst.
0 oy
3 cevap 125 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kuzey19 (423 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 184 göst.
16 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 62 göst.
15 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Mdsmu (417 puan) tarafından soruldu