0 oy
463 göst.
Aile kategorisinde (9,242 puan) tarafından
Geçenlerde eşimin abisi düğün takılarını isteyip arsa borcunu kapattirmak istedi vermedim ertesi gün biz seni denedik dediydi okuyanlar hatırlar.

Bugün gittik annemlerin yazligimim orda altinlarimla kendi üzerime arsa aldım pek büyük bişey değil ama ben denencek bir insan değilim.tapuyu da resmini çekip attım onlara....

Şimdi inadı mi öperek uyuyacağım

13 Cevaplar

+5 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Simdi inadimi operek uyuyacagim guzel soz gel bende alnindan opem seni :D

tarafından
Degme keyfine ozaman hadi hayrini gor canim hayirli olsun insallah
(9,242 puan) tarafından
Allah sizlerede nasip etsin amin
tarafından
Hele biz digerlerini elden cikarakta rabbim olmayanlara nasip etsin kuzum
(261 puan) tarafından
Resime ne dediler ya :) hayirli olsun bu arada
(9,242 puan) tarafından
Görüldü attılar cvp yok
-Reklam-
0 oy
(31 puan) tarafından
Sağlık olur, hastalık olur, açlık olur insan yardım eder her türlü ama arsa olsun, ikinci ev olsun bu tarz şeyler için yeni evlenenlere bı rahat vermiyorlar. Bizde borç harç evlendik ve aynı şeyi yaşadım. Evlenmeden takılar istendi falan sonra ben biraz itaraz edince şaka yaptık dendi. Ya tutarsa misali işte. Mal mülk için kimsenin huzurunu bozmaya gerek yok. 
(9,242 puan) tarafından
Ha ağzına sağlık hastalıkta can feda gersey ortaya dökülür 8ay olmuş ewleneli kendine arsa almış ben ödeyecem borcu altını geri nezaman alcam. Bilmiyorum
0 oy
(14,080 puan) tarafından

Çok iyi yaptin kız helal valla ☺☺

Hadi şimdi git uyu :D

(9,242 puan) tarafından
Bunkonuda bana destek olan eşim beyi tebrik ediniz demediki abimdir ver:)
(14,080 puan) tarafından
Tebrik ederim eşinizi ALLAH daim etsin kuzum her daim insanın eşi destek olup arkamızda durdumu sırtımız yere gelmez ☺
0 oy
(339 puan) tarafından
Kuruşumu bile wermem inan kendi ler de evlendi kendilere de takıldı banane yetmeseler di ben evleneli 3. Yilimiza qirdik altınlarım hala duruyor eltim bazen kina mı yapıyor anlamıyorum bi bizim altinlarimiz elimizde kalmadı kocalarimiz hep aldı diyo sinir oluyorum bi defasında dedim sen hayırdır vermeseydin bana mı laf yapiyon dedim sinir bozucu lar ya
(9,242 puan) tarafından
Susarak tepemize cikarlar
(339 puan) tarafından
Valla öyle de susamam
0 oy
(156 puan) tarafından
Helal valla sana ben ***** gibi borcu harcı var diye 2 bilezik hazırdı dedim durumun düzelince yaparsın diğerlerini birinden ödünç al sonra babam 1 tane takınca 3 tane oldu biz bir oturcaz diye evi tadilat yaptırdık 2 ci ayda sattık bileşikleri sonraki ay biz boşanma eşiğine gelince evden ayrıldık egerki hala diyirm o evin tadilatlarini bnm bilezik paramla odendiyse haram zıkkım olsun ben oğlumun boğazından kisiyorm kiraya veriyorum kızı alt katta oturuyor kira bile vermiyo kaynim burdaki evini kiraya verip Diyarbakırdan ev aldı bizede borç harç kaldı ölünce onlar ev bizim olacakmış güya ben şimdi açlık sefalet içinde yasiycam 20 sene sonra bize kalsa ne 
(9,242 puan) tarafından
Aynen öyle iyilikten maraz doğar mis yok bende iyilik eşimin borcunolsa neyse
(156 puan) tarafından
Valla cnm keşke düğün borcu olsaydı kesin verirdim mutfağı banyoyu heryer yaptırdık esim kendi arkadaşına yaptırdı borç bize kaldı 15 bin TL o yüzden borç yaptık sonra kalktı kaynanam benim evim ben ne dersem o elbise yikicam az diye kapatıyor esim eski olan atletini bana at dedi toz bezi yaptım neler saydı 3 aylik evliyken babama küfür etti Bnde sen kimsin babama ******** diyisun dedim diye oros. Pu dedi alt katta oturan görümcem dolduruyodu düşük tehlikem vardı bana yardımcı bile olmadı şimdi sürekli torununmu getir demesi zoruma gidiyor ama esim için mecbur görüşüyorum 1 sene görüşmedim şimdi benden iyisi yok ama eskileri unutamıyorum o yuzden bazen deliriyorum
0 oy
tarafından
Benim içinde op kendini kiaaaazzz :)
0 oy
tarafından
Verilen emanet geri gelmiyor onu tecrübeyle biliyorum yatırım yapman iyi olmuş 
0 oy
(3,836 puan) tarafından

:D cok güldüm buna :D 

seni deneme çalışmaları kadar saçma birsey yok. bence en iyisini yapmışsın arsa alarak. o takılar bi gitti mi bir daha gelmiyor bence 

0 oy
(122,853 puan) tarafından
cok tatlisin yaaa ☺ hayirli olsun
0 oy
tarafından
Vay bee söze geeel :D kullanırım ben bunu inadımı öperek uyurum bende artıkkk
0 oy
(11,508 puan) tarafından

En iyisini yapmışsın

0 oy
(13,316 puan) tarafından
Mal sahibi oldun şaka maka kız gözün aydın bağladın paranı hayırlısı olsun