0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
TOKİ veya Eminevim öyle mi nereye başvurmak gerekiyor neler gerekli bilenler aydınlatabilir mi benim pek bilgim yokta 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yaşadığın yer neresiyse internetten takip ediyorsun canım TOKİ yapıldıkça kura çekiliyor diye biliyorum ben , Eminevim de müşteri hizmetlerini ararsan daha detaylı bilgi verirler 
tarafından
Tokilere baktım belirli tarihleri mi var yoksa her zaman oluyor mu
tarafından
Belirli tarihleri olması canım yaa çünkü önce başvurular falan açılıyor başvuru yapıyorsun bir miktar para verip kuraya katiliyorsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eminevim tavsiye etmiyorum canım iyi araştır ordan alcaksan. 200 binlik eve giriyorsun sna çıkana kadar kaç yıl geçer çıkar mı belli değil kurayla çıkıyo ve eğer çıkmak istersen programdan 15 20 bin onlara kalıyo bi yakınım öyle ödedi 3 4 yıl snra çıkmak istedi parasını istedi 60 bin verdiyse 40 bin geri aldı 
tarafından
Anladım TOKİ de her zaman olmuyor diye biliyorum..
tarafından
TOKİ dha güvenilir geliyo bana ama oda kurayla oluyo canım ve evet her zman olmuyo. Peşinat varsa krediyle alın bence dha mantıklı biz öyle yaptık 13 yıl borca girdik vlla
tarafından
Evler en az 250 bin 200 kredi çeksek 400 ödeyeceğiz çok zor öyle ya
tarafından
50 bin peşinatla zor canım evet biraz dha birikim yapmanız lazım
0 oy
(972 puan) tarafından
Fuzuleve yazildik 2. Kurada çıktı 2 senedir evimde oturuyorum 63 bin borcum kaldi her ay kira gibi veriyorum 
tarafından
Nasıl kayıt olunur ne gerekli onu sormuştum
(972 puan) tarafından
Gidip sirkete konuştuk gerekli bilgilendirmeyi yapiyorlar zaten basta peşinat aliyorlar arti kendilerine dosya masrafi adi altinda belirli bir miktar alıyorlar kaydinizi yapiyorlar daha sonra bekliyorsunuz
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Canım bızde eminevim dem aldık çok memnun kaldık 200 bin aldık ordan üzerine 120 ilave yapıp aldık asgari ücretle tek maaşla aldık Rabbıme şükür 2 yıl sonra tamemen bitiyor borcumuz 
(1,297 puan) tarafından
Toki daha sıkıntılı önce kayıt olacaksın sonra belirli sayısı var ya çıkar ya çıkmaz yanı çok tanıdıklarım bekle bekle bı sonuç alamadılar
tarafından
Nasıl aldiniz önden ne kadar verdiniz
(1,297 puan) tarafından
Ya onun belirli bı ücreti yok sen bi miktar belirliyosun mesela biz 7 yıl önce girdik 200 bin için 10 bin dosya masrafları için alındı taksiti kendı bütçenize göre ayarlıyosunuz tabıkı ne kadar yüksek tutarsanız okadar erken biter borcunuz

İlgili sorular

0 oy
68 cevap 682 göst.
11 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 730 göst.
10 Aralık 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bebegimm (417 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 524 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Akile (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 138 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Yawhehw (142 puan) tarafından soruldu

405,998 soru

12,169,945 cevap

36,635 kullanıcı

...