Kızlar beni lisede iken uc dört kisi istedi lakin ben istemedim sonra evlendim ayrildim ozamanda cok kisi istedi ama ilkinden çok agzim yandi guvenemedim sonra bu ikinci esim napti etti kandirdi beni)) sizide istemeye cok gelen oldumu
Beni istemeye kimsenin cesareti olmadı. Babam o kadar sertti kimseyi kabul etmedi. İlk gelenle evlendim, çünkü ben istedim
22 yasinda evlendim yani oyle surekli gelinecek bir yasta dil,cevreden isteyenler oldu ama istemeye gelmeleri icin.gelin demek.lazim yani esim geldi bir.tek
Ben liseden çıkar çıkmaz 9 kişi gelmişti sanirim beni istemeye hatta gündüz eşim aksan da bi başkası istemeye gelmişti ben de muratı istedim görür görmez vurulsun sanırım
baya isteyen oldu ama annem kızım kucuk diye herkesi geri cevirmisti sonra ben sozu takinca anneme kustuler hani kucuktu diye
Okurken evlenelim ben okuturum diye haber yollayan da oldu, tanıdıklara sorduranlar da ama direkt istemeye gelen olmadı kabul etmiyorduk çünkü, bizde önce haber yollanır. Genelde çevrem ciddi görüştüğüm olduğunda bilirdi zaten yanaşamazlardı. En son eşimin istemeye gelmesine bile izin vermediler... kaçtım e he
1,493,194 soru
24,397,870 cevap
349,905 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın